Cum să transferați aplicații între telefoane Android prin Bluetooth

Cum să transferați aplicații între telefoane Android prin Bluetooth
⏱️ 3 min read

Bluetooth este la fel de important și la modă ca oricând în prezent și intră în prezent în cea de-a cincea iterație, care promite să îl facă mai rapid și mai stabil. Aceasta înseamnă că mai multe date pot fi transferate rapid folosind tehnologia wireless.

Deci, este un moment mai bun ca niciodată să învățați cum să transferați aplicații de pe un telefon pe altul prin Bluetooth. Poate că tu și un amic vă aflați în mijlocul nicăieri și doriți să jucați un joc împreună sau telefonul dvs. este pe punctul de a rămâne fără baterie și doriți să transferați o hartă GPS utilă pe alt dispozitiv. Iată cum să o faci.

Pentru acest proces veți avea nevoie de un mic instrument ușor și ușor numit Extractor APK care convertește aplicațiile instalate pe dispozitivul dvs. în fișiere APK comprimate, care pot fi apoi extrase din nou și instalate din nou pe dispozitivul altcuiva.

Descărcați APK Extractor, deschideți aplicația și derulați lista în jos până la aplicația pe care doriți să o transmiteți Bluetooth către un alt dispozitiv. Atingeți-l lung și vor apărea casete de selectare, împreună cu pictogramele de partajare și descărcare familiare din partea de sus a ecranului. În acest moment puteți selecta oricâte aplicații doriți să comprimați și să partajați prin Bluetooth folosind casetele de lângă acestea.

După ce ați făcut selecția, atingeți pictograma „Partajați” din partea de sus a ecranului, apoi selectați „Bluetooth”. Asigurați-vă că dispozitivul Android către care trimiteți aplicația / aplicațiile are Bluetooth activat și că este detectabil.

Dacă sunt îndeplinite condițiile de mai sus, pe ecranul „Alegeți dispozitivul Bluetooth” (pe dispozitivul care trimite aplicația), dispozitivul receptor ar trebui să apară în listă. Atingeți-l și dispozitivul receptor trebuie să primească o notificare în care poate alege să accepte aplicația / APK.

Odată ce APK-ul a fost transferat prin Bluetooth, acesta ar trebui să fie accesibil prin meniul de notificare derulant al destinatarului, dar dacă a fost închis accidental, puteți găsi fișierul în folderul „Descărcare” sau „ExtractedAPKs” utilizând managerul de fișiere al dispozitivului.

transfer-aplicații-Bluetooth-Android-dispozitive-apk-manager-fișier

După ce ați găsit APK-ul pe dispozitivul receptor, atingeți-l, apoi atingeți „Instalați”. Rețineți că va trebui să activați „Surse necunoscute” pentru ca acest lucru să funcționeze, deoarece APK-ul este instalat din afara Magazinului Play.

transfer-aplicații-Bluetooth-dispozitive-Android-surse-necunoscute

Și iată-l! Aplicația va fi acum instalată pe ambele dispozitive.

Concluzie

Accesul la internet este un lucru pe care îl luăm de la sine înțeles, deci este întotdeauna bine să ne amintim că Bluetooth este un mijloc excelent de a transfera fișiere și aplicații între dispozitive la nivel local. Rețineți că, dacă aveți o aplicație plătită complet, atunci versiunea pe care o va primi destinatarul va fi doar versiunea gratuită (dacă există una). Deci, nu vă gândiți la acest lucru ca la un mijloc obraznic de a primi produse plătite gratuit, deoarece ar fi ilegal și nu acceptăm acest lucru aici, la Routech.ro.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x