Cum să transferați fără fir videoclipuri de pe computerul dvs. pe iPhone fără iTunes

Cum să transferați fără fir videoclipuri de pe computerul dvs. pe iPhone fără iTunes
⏱️ 4 min read

Aplicația Videoclipuri încorporată din iPhone este o șocantă. Pentru mine este aproape inutil. La fel ca mulți geeks, mi-am luat timp să mă împachetez manual cu toate aplicațiile iOS stoc pe care nu le găsesc folositoare într-un folder și să le trimit la ultimul ecran. Aplicații precum Watch, Stocks și da, videoclipurile sunt una dintre ele.

Dacă sunteți ca mine, descărcați filme de pe Internet și de obicei vin în format MP4 sau MKV. Dar, desigur, nu pot transfera doar aceste fișiere pe iPhone sau iPad și să mă aștept să se joace așa cum este. Aș putea cumpăra aplicația Mac de 15 USD numită WALTR și lăsați-l să convertească fiecare videoclip din mers. Dar nu am răbdare să atașez iPhone-ul de fiecare dată când vreau să transfer un fișier video.

Așa că o fac fără fir. Pe iPhone-ul meu Folosesc VLCși pe iPad-ul meu îl folosesc Infuzează (deoarece are o interfață minunată de centru media care funcționează cel mai bine pe iPad).

Dacă căutați și o modalitate foarte ușoară, fără fir, de a transfera fișiere video pe dispozitivul dvs. iOS – bine, vești bune – ați ajuns la locul potrivit.

Cum Să Convertiți Un Articol Înt...
Cum Să Convertiți Un Articol Într -Un Videoclip Gratuit Online?

Cum să transferați fișiere video prin Wi-Fi pe iPhone prin VLC

VLC pe iOS are un trecut neclintit. Istoria sa este plină de eliminări bruște din App Store, dar se pare că încarnarea sa actuală este aici pentru a rămâne. Îl folosesc în ultimele șase luni fără probleme.

Aș spune că VLC este cea mai bună opțiune pentru sincronizarea și redarea fișierelor video pe dispozitivele iOS, deoarece nu numai că este gratuit pe baza unui proiect open source, dar va reda practic orice fel de fișier pe care îl aruncați. Da, chiar și pe iPhone.

Pentru a transfera fișierul video, va trebui mai întâi să vă asigurați că atât computerul cât și dispozitivul iOS se află pe aceeași rețea Wi-Fi.

Apoi, deschideți aplicația VLC de pe iPhone și atingeți pictograma conului roșu de trafic pe care am adorat-o în toți acești ani.

Din bara laterală atingeți butonul „Partajare prin WiFi”.

iphone-video-transfer-vlc-2

Se va schimba acum pentru a afișa o adresă IP și o adresă „.local”.

Accesați computerul și, într-un browser modern precum Chrome, introduceți oricare dintre aceste adrese în bara URL.

Aceasta vă va duce la o pagină în care puteți selecta fie fișierele video pe care doriți să le transferați folosind pictograma „+”, fie pur și simplu introduceți fișierele.

iphone-video-transfer-vlc-3

Orice fișier pe care îl trageți și îl plasați va începe instantaneu transferul pe dispozitivul dvs. iOS.

Un lucru interesant despre această caracteristică este că vă permite chiar să transferați orice fișier din aplicația VLC de pe dispozitivul iOS și pe desktop.

Notă: VLC este plin de moduri de a transfera fișiere în aplicație. Puteți utiliza aplicația iTunes, vă puteți conecta la orice server de pe computer (inclusiv Plex) sau puteți copia orice fișier dintr-o rețea partajată local. Am folosit metoda Wi-Fi aici, deoarece este cea mai accesibilă și mai ușor de utilizat.

Cum să transferați fișiere video prin Wi-Fi pe iPad prin Infuse

Cu Infuse, procesul este ușor diferit.

iphone-video-transfer-infuse-1

După lansarea aplicației, atingeți butonul „meniu cu trei puncte” din partea dreaptă sus și apoi selectați „Adăugați fișiere”.

iphone-video-transfer-infuse-2

Aceasta va afișa o listă cu toate modurile diferite prin care puteți adăuga fișiere, de la servere partajate la iTunes Sync.

iphone-video-transfer-infuse-3

În cazul nostru, atingeți butonul „prin browser”.

iphone-video-transfer-infuse-4

Din nou, veți vedea două tipuri diferite de adrese IP.

Accesați desktopul și introduceți una dintre aceste adrese în browser.

iphone-video-transfer-infuse-5

Fie utilizați butonul „+” pentru a adăuga fișiere, fie glisați-le în pagină pentru a începe transferul.

După efectuarea transferului, veți putea vedea fișierul în aplicație.

VLC vs Infuse

Singurul motiv pentru care aș recomanda Infuse este datorită interfeței sale de utilizare, în special pe iPad. Infuse va adăuga automat metadate, copertă și lucruri precum sinopsis pentru fiecare fișier pe care îl adăugați. Acesta va sorta automat emisiunile TV în sezoane și episoade. În plus, Infuse are funcții excelente, cum ar fi descărcarea automată a subtitrărilor.

Dar, așa cum am spus, dacă sunteți în căutarea simplității, nu puteți greși niciodată cu VLC.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x