Cum să transferați fotografii de pe iPhone pe iPhone

Cum să transferați fotografii de pe iPhone pe iPhone
⏱️ 6 min read

Pentru mulți oameni, cel mai mare atu al iPhone-ului lor este camera lor. Sute, dacă nu chiar mii de amintiri există în galerii. Are sens doar că vrem să păstrăm aceste fotografii cât putem. Când vine momentul în care primești un iPhone nou, ultimul lucru pe care vrei să-l faci este să pierzi toate fotografiile de pe vechiul tău telefon. Aici vă arătăm cum să vă transferați fotografiile de pe un iPhone pe alt iPhone.

Cea mai bună metodă: iCloud

Cel mai rapid și mai simplu mod de a vă transfera fotografiile de la un iPhone la altul este prin iCloud. Acesta este, de asemenea, cel mai bun mod de a vă asigura că fotografiile dvs. sunt copiate în siguranță. Există o singură avertizare – vine doar cu 5 GB de stocare, care poate fi completată cu ușurință. Avertismentul deoparte, pentru a începe cu backupul iCloud foto:

1. Lansați aplicația Setări și atingeți numele dvs. în partea de sus.

2. Deschideți „iCloud -> Fotografii” și asigurați-vă că iCloud Photos este activat în partea de sus.

3. Conectați-vă la noul iPhone cu ID-ul dvs. Apple existent și repetați același proces. Aveți două opțiuni cu aceasta. Primul este să economisiți spațiu de stocare activând „Optimizați stocarea iPhone” sau „Descărcați și păstrați originalele”. Al doilea este dacă nu aveți suficient spațiu de stocare iCloud disponibil, Apple vă va solicita să faceți upgrade. Presupunând că aveți suficient spațiu de stocare disponibil, fotografiile vor începe să apară fără fir. În funcție de câte fotografii aveți, poate dura până la câteva ore pentru ca totul să fie completat.

Alternativ, puteți face, de asemenea, o copie de siguranță iCloud pe iPhone-ul mai vechi și apoi alegeți „Restabiliți din iCloud Backup” pe noul iPhone. Această metodă vă va asigura că toate fotografiile stocate pe celălalt telefon vor fi transferate automat pe un iPhone nou.

Folosind AirDrop

AirDrop vă permite să partajați cu ușurință fișiere între dispozitivele dvs. Apple. Primul pas este să vă asigurați că AirDrop este activat pe ambele iPhone-uri. Pentru a face acest lucru, accesați „Setări -> General -> AirDrop” și activați fie „Toată lumea”, fie „Numai Contacte”. După ce AirDrop este activat, accesați aplicația Fotografii și mergeți la o galerie sau un album foto.

Cum să transferați fotografiile Iphone Airdrop

1. Începeți să alegeți ce fotografii doriți să transferați pe un dispozitiv nou. Puteți face acest lucru atingând „Selectați” în partea de sus a albumului sau a galeriei și apoi selectând fotografiile pe care doriți să le transferați. Fiecare fotografie selectată va avea o bifă albastră.

2. După ce ați bifat toate fotografiile pe care doriți să le transferați, faceți clic pe „Partajare foaie” din partea stângă jos a ecranului. Acesta arată ca un pătrat cu o săgeată îndreptată în sus.

3. Butonul AirDrop ar trebui să apară în Foaia de partajare sub contactele preferate. Pictograma arată ca niște cercuri concentrice albastre, cu o pictogramă albă în partea de jos. Atingeți-l după ce îl localizați.

Căutați numele iPhone-ului cu care doriți să partajați. Atingeți-l și apăsați „Accept” pe noul iPhone pentru a începe transferul. Timpul de transfer va varia și depinde de câte fotografii sau videoclipuri transferați simultan. Cu cât distribuiți mai mult, cu atât va dura mai mult descărcarea. Fiecare fotografie va intra automat în albumul dvs. foto general.

Utilizarea stocării în cloud

Dacă vi se pare că spațiul de stocare iCloud este prea limitat, puteți folosi un alt serviciu cloud. Oricare dintre serviciile cloud populare precum Dropbox, OneDrive și Google Drive vor funcționa. Tot ce trebuie să faceți este să descărcați aplicația la alegere și să faceți o copie de rezervă a tuturor fotografiilor în aplicație. Aproape fiecare aplicație de stocare în cloud va avea opțiunea de a încărca albumul foto pe serverele sale pentru backup de stocare „în cloud”.

Cum să transferați stocarea în cloud a fotografiilor iPhone

Dropbox, în special, este foarte popular și face o treabă excelentă de a face backup pentru fotografii. Pentru a activa încărcările camerei, descărcați aplicația Dropbox și atingeți pictograma contului din dreapta jos. Căutați „Încărcări cu camera” și comutați la „Activat”. În cele din urmă, atingeți încărcare și așteptați finalizarea încărcării. După finalizarea încărcării, descărcați Dropbox pe noul iPhone și descărcați oricare dintre fotografiile pe care doriți să le salvați nativ pe iPhone.

Creați un album partajat

O altă metodă iCloud este crearea unui album comun. Aceasta este o metodă populară pentru a partaja fotografii cu un grup de persoane, dar poate fi folosită și pentru a partaja cu un alt iPhone.

Cum să transferați fotografiile Iphone Album Icloud

Pentru a incepe:

1. Deschideți aplicația Fotografii și selectați toate fotografiile pe care doriți să le partajați cu un iPhone nou. După ce ați selectat fotografiile, atingeți butonul „Partajați foaia” și derulați puțin până când vedeți „Adăugați la albumul partajat”.

2. Aplicația Fotografii va „încărca” fiecare fotografie într-un album. Acest lucru poate dura un minut sau două, în funcție de câte fotografii încercați să partajați. Odată ce termină încărcarea, vă va cere să introduceți un comentariu dacă doriți.

3. Apoi, puteți alege cu cine doriți să partajați albumul. Introduceți informațiile dvs. de contact sau orice informații de contact disponibile pe noul dispozitiv. (E-mailul ar fi cel mai bun.) Un link de album iCloud va fi trimis la adresa de e-mail.

4. Deschideți linkul și descărcați fotografiile. Vor salva automat direct în aplicația dvs. Foto.

Cu metodele de mai sus, transferul fotografiilor de pe iPhone pe iPhone nu ar trebui să mai fie o perspectivă înspăimântătoare. Următorul lucru pe care poate doriți să îl faceți este să vă editați fotografiile pe iPhone, astfel încât să arate grozav atunci când sunt partajate cu alții.

Legate de:

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...