Cum să transferați note de la Evernote la Apple Notes

Cum să transferați note de la Evernote la Apple Notes
⏱️ 3 min read

Apple a adăugat modificări și îmbunătățiri semnificative în cea mai recentă versiune a lui OS X. Una dintre aceste îmbunătățiri se află în aplicația Notes. Acum vine cu multe funcții, inclusiv posibilitatea de a vă proteja notele prin parolă, precum și de a vă permite să importați note Evernote. Primul a fost deja acoperit, așa că despre acest din urmă vom vorbi în acest ghid.

Dacă ați folosit Evernote pentru sarcinile de notare și doriți să migrați la Apple Notes, acum aveți o modalitate ușoară de a face acest lucru. Apple a făcut migrarea de la Evernote la Apple Notes atât de ușoară încât veți finaliza întregul proces în câteva minute.

Transferul de note de la Evernote la Apple Notes

Pentru a transfera toate notele dvs. din contul dvs. Evernote în Apple Notes, aveți nevoie doar de acces la aplicația Evernote și la aplicația Apple Notes; nu este necesară nicio altă aplicație.

1. Descărcați și instalați Evernote aplicația pe Mac dacă nu este deja instalată.

2. Când aplicația este instalată, deschideți-o din Launchpad făcând clic pe Launchpad în docul dvs. și căutând și făcând clic pe Evernote.

3. La lansarea aplicației, trebuie să vă conectați cu contul dvs. Evernote. Introduceți numele de utilizator și parola și faceți clic pe „Conectați-vă”.

movenotes-signin

4. După ce v-ați conectat la contul dvs. Evernote, ar trebui să puteți vedea toate notele pe care le-ați creat în contul dvs.

Pentru a selecta toate notele de transferat, faceți clic pe meniul „Editați” și selectați „Selectați toate”.

movenotes-select

5. După ce toate notele au fost selectate, faceți clic pe meniul „Fișier” și selectați „Exportați note …”

movenotes-export

6. Ar trebui să se lanseze caseta de dialog Note de export. Introduceți un nume pentru notele exportate, selectați locația în care doriți să le salvați și asigurați-vă că formatul acestor note este setat la „Evernote XML Format”.

Faceți clic pe „Salvați” pentru a exporta notele și a le salva în locația dorită.

movenotes-save

7. Când notele au fost exportate, veți vedea următorul mesaj care spune câte note au fost exportate. Faceți clic pe „OK” și apoi ieșiți din aplicația Evernote deoarece nu mai aveți nevoie de ea.

movenotes-exportate

8. Lansați aplicația Apple Notes.

note-movenotes

9. Când se lansează Notes, faceți clic pe meniul „File” și selectați „Import Notes …”

movenotes-import

10. Navigați la locația în care ați salvat fișierul Evernote importat. Faceți clic pe fișier pentru al selecta, apoi faceți clic pe „Import” pentru a-l importa în aplicația Notes.

movenotes-alege

11. Veți primi următorul prompt pe ecran, care spune că notele importate vor fi plasate într-un folder separat de note. Faceți clic pe „Importați note”.

movenotes-impnotes

12. Toate notele dvs. Evernote ar trebui să fie disponibile acum în aplicația Apple Notes. Puteți accesa aceste note importate făcând clic pe folderul „Note importate”.

movenotes-importat

Concluzie

Dacă ați început să vă plăcea aplicația Apple Notes și doriți să vă mutați notele de la Evernote, ghidul de mai sus ar trebui să vă ajute să migrați fără probleme de la o aplicație la alta.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x