Cum să transferați o listă de redare Spotify pe Apple Music

Cum să transferați o listă de redare Spotify pe Apple Music

Divizat între cele două servicii de streaming muzical? Sau ați decis să rămâneți cu Apple Music în ciuda taxei lunare de abonament de 9,99 USD (pentru contul individual)? Dacă ați decis în cele din urmă să vă mutați lista de redare Spotify, există două moduri de a face acest lucru: Applefy și STAMP.

Applefy

Applefy este o aplicație de la GitHub care a fost odată exclusivă pentru dezvoltatori. Ca produs open-source, a fost refăcut și pus la dispoziția utilizatorilor finali. Descărcați Applefy de pe GitHubși urmați instrucțiunile (sursa: de la dezvoltator).

1. Dezarhivați fișierul pentru a deschide aplicația. Rețineți că, dacă utilizați un Mac, trebuie să modificați „Preferințele de securitate” pentru a rula această aplicație, deoarece a venit de la un dezvoltator terț. Accesați „Preferințe de securitate” și faceți clic pe „Deschidere oricum” dacă vedeți notificarea.

spotifytoapplemusic-unzip

2. Introduceți detaliile Spotify pentru numele de utilizator și parola.

spotifytoapplemusic-enterpotifydetails

4. Selectați lista de redare pe care doriți să o mutați din lista derulantă. Faceți clic pe „Salvați lista de redare”.

spotifytoapplemusic-Chooselistlist

5. Accesați Finder sau File Explorer și căutați folderul „Applefy”. În acest dosar se află lista de redare pe care tocmai ați salvat-o, conținând melodiile în format .MP3. Lansați iTunes și accesați fila Playlist pentru a crea una nouă.

spotifytoapplemusic-createanew

6. Trageți fișierele MP3 în lista de redare (selectați toate fișierele din folder) și așteptați câteva secunde până la finalizare.

spotifytoapplemusic-drag

7. Selectați toate melodiile și apoi faceți clic dreapta pentru a le sincroniza; dați clic pe „Adăugați la Biblioteca muzicală iCloud”. După ce melodiile sunt încărcate, faceți clic dreapta și „Eliminați descărcarea”. acest lucru vă va permite să redați melodii în flux prin Apple Music.

Puteți verifica link oficial pe GitHub pentru mai multe detalii.

Exportă și STAMP Lite

O altă modalitate de a vă transfera lista de redare este prin instalarea STAMP. Este o aplicație freemium care permite utilizatorilor să importe liste de redare în Apple Music de pe Spotify, Rdio și Google Music. Această aplicație acceptă computerele Windows și OS X. Versiunea Lite permite utilizatorilor să importe doar zece melodii pe sesiune, dar există o altă modalitate de a face totul dintr-o dată – cu Exportify.

spotifytoapplemusic-exportify

1. Accesați Exportă (aplicație din GitHub), și descărcați-l pentru a exporta lista de redare Spotify într-un fișier .CSV.

spotifytoapplemusic-getstarted

2. Faceți clic pe „Începeți” pentru a autoriza exportul listei de redare Spotify. Selectați OK. Veți vedea întreaga bibliotecă și veți alege lista de redare pe care doriți să o exportați.

spotifytoapplemusic-authorize

3. Faceți clic pe lista de redare preferată sau „Exportați toate”. Salvați fișierul CSV pe unitatea dvs. locală.

spotifytoapplemusic-exportall

4. Descărcați STAMP și lansați-l după instalare. Selectați CSV sub fila „De la”.

spotifytoapplemusic-STAMP

5. Trebuie să acordați autorizație STAMP pentru transferul listei de redare. De asemenea, puteți trage fișierele (fișierele) CSV și puteți utiliza „Modul mouse-ului fals” pentru autorizare. Nu utilizați mouse-ul în timpul transferului și lăsați STAMP să-și facă treaba.

spotifytoapplemusic-transfer

Repetați aceiași pași pentru fiecare listă de redare pe care doriți să o mutați. Există o limită cu STAMP Lite, așa că, dacă doriți să vă bucurați de toate celelalte caracteristici, împrumutați 5,00 USD pentru funcțiile premium.

Spuneți-ne cum funcționează pentru dvs. Dacă știți orice alt mod de a face acest lucru, nu ezitați să renunțați la sfaturile dvs. în comentariile de mai jos.

Scroll to Top