Cum să transmiteți de la Android la Airplay

Cum să transmiteți de la Android la Airplay
⏱️ 3 min read

Uneori, vă veți găsi urmărind sau ascultând ceva de pe telefon și doriți să îl mutați pe televizor. Da, poți să mergi la televizorul tău și să-l încarci acolo, dar asta se simte ca o pierdere de timp.

Dacă aveți un telefon Android și un Google Chromecast, este ușor să „aruncați” de pe telefon pe televizor. Totuși, dacă încercați să treceți de la un telefon Android la un Apple TV, este mai dificil. Asta pentru că Apple folosește propria metodă, AirPlay.

Ce este AirPlay?

AirPlay este un protocol care vă permite să transmiteți în mod wireless audio și video între iPhone, iPad, Mac, Apple TV și chiar PC Windows care rulează iTunes. Tot ce trebuie să faceți de pe telefon este să atingeți pictograma AirPlay, apoi să selectați dispozitivul pe care doriți să îl transmiteți în flux.

Din păcate, una dintre puținele platforme pe care nu le acceptă acest protocol este Android. În timp ce puteți arunca de pe iPhone pe un Chromecast destul de ușor, acest lucru nu funcționează în cealaltă direcție.

Vestea bună este că există câteva aplicații care vă pot ajuta să transmiteți de pe Android pe un Apple TV sau alt dispozitiv AirPlay. Vestea proastă este că în fiecare caz există un fel de captură.

1. AirSync

Dacă Apple TV este inima sistemului dvs. de divertisment la domiciliu, inclusiv muzica dvs., AirSync ar putea fi perfect pentru tine. Aplicația este realizată de DoubleTwist, cunoscut pentru playerul de muzică Android. De fapt, această aplicație necesită instalarea acelei aplicații.

După cum ați putea ghici, această aplicație se concentrează 100% pe streaming de muzică. A găsit rapid Apple TV pe care îl foloseam și i-a redat muzică fără probleme. Da, este simplu, dar este una dintre experiențele mai solide pe care le-am găsit.

2. AllCast

AllCast are un set de caracteristici mult mai mare. În plus față de streaming pe dispozitive AirPlay, funcționează și cu protocolul DLNA. Aceasta înseamnă că poate transmite în flux și către Roku, Chromecast, Amazon Fire TV și o serie de alte dispozitive.

Transmite de la Android la Airplay Allcast

Pentru a utiliza AllCast, va trebui să instalați aplicația atât pe dispozitivul dvs. Android, cât și pe Apple TV. În caz contrar, se va spune că ți-a găsit Apple TV-ul, dar de fapt nu vei putea juca nimic. Versiunea gratuită a aplicației are o limită de vizionare de cinci minute atât pentru videoclipuri, cât și pentru imagini. Pentru a elimina această limită, puteți trece la versiunea premium a aplicației pentru 5 USD.

3. Mirroring360 Expeditor

Mirroring360, după cum sugerează și numele, este menit să oglindească ecranul dvs. prin AirPlay. Această aplicație vine în două versiuni: versiunea gratuită de bază, Mirroring360 Sender Basic, și versiunea premium, care costă 5 USD.

Transmite de la Android la Airplay Mirroring 360

Mai bine începeți cu versiunea gratuită. Am întâmpinat probleme în încercarea de a folosi aplicația, iar alți utilizatori au avut rapoarte similare. Merită încercat, dar nu plătiți pentru asta până nu sunteți sigur că funcționează pentru dvs.

Concluzie

Deși există o mulțime de opțiuni pentru streaming de la Android la AirPlay, fiecare are un fel de avertisment. Dacă doriți să redați muzică în flux, este destul de simplu. Pe de altă parte, când vine vorba de videoclipuri, este mai bine să folosiți telecomanda Apple TV pentru a găsi ceea ce doriți să vizionați.

Dacă, în schimb, sunteți un utilizator iPhone care dorește să vizioneze conținut pe un Android TV, puteți face acest lucru. Există o aplicație numită AirScreen care este menită să facă exact acest lucru. Am menționat-o chiar pe lista noastră cu cele mai bune aplicații Android TV.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x