Cum să transmiteți în flux jocurile Xbox Series X pe iOS sau Android

Como fazer streaming de jogos do Xbox Series X para iOS ou Android
⏱️ 7 min read

O nouă consolă de jocuri video este incredibil de interesantă. Cu noile Xbox Series X și S de la Microsoft, jucătorii se pot aștepta la jocuri mai mari și mai bune, grafică îmbunătățită și caracteristici noi. Acestea fiind spuse, dacă trebuie să distribui televizorul cu alți membri ai gospodăriei tale, entuziasmul tău ar putea fi de scurtă durată. Din fericire, jocul de la distanță este posibil cu noile console Xbox Series X și S. Tot ce aveți nevoie este un dispozitiv Android sau iOS și veți putea transmite în flux jocurile XBox Series X pe dispozitivul dvs. mobil. Dacă Internetul dvs. este la curent, veți putea chiar să vă jucați jocurile Xbox Series X / S în afara casei dvs.

De ce ai nevoie

Este de la sine înțeles, dar va trebui să aveți un Xbox Series X sau S. Veți avea nevoie, de asemenea, de un controler Bluetooth, cum ar fi controlerul Xbox Series X / S. În cele din urmă, veți avea nevoie de un dispozitiv Android sau iOS – fie un telefon, fie o tabletă. Dacă optați pentru un dispozitiv Android, va trebui să vă asigurați că rulează Android 6.0 sau o versiune ulterioară. Dacă doriți să utilizați un dispozitiv Apple, trebuie să vă asigurați că rulează iOS 10 sau o versiune ulterioară. Mai mult, trebuie să vă asigurați că dispozitivul dvs. la alegere acceptă Bluetooth 4.0 sau o versiune ulterioară.

Activați modul de pornire instantaneu pe Xbox Series X / S

Pentru a începe să jucați jocuri de la distanță pe dispozitivul dvs. Android sau iOS, primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să activați modul „instant on” Xbox Series X / S. Modul de pornire instantanee este conceput pentru a reduce timpul de așteptare la pornirea consolei și la intrarea într-un joc. În esență, acesta vă pune Xbox Series X / S într-un mod de așteptare cu putere redusă. Motivul pentru care trebuie să activăm această caracteristică este astfel încât să vă puteți trezi Xbox Series X / S din aplicația Xbox Remote Play.

Xbox Remote Play Power

Pentru a activa modul „Instant On”, apăsați butonul Xbox din centrul controlerului, care deschide ghidul. Din ghid, selectați „Profil și sistem -> Setări -> General -> Mod de alimentare și pornire”. Apoi, din meniul derulant „Power mode”, selectați „Instant On”.

Configurați redarea la distanță pe Xbox Series X / S

Acum că ați activat modul Instant On pe Xbox Series X / S, va trebui să configurați funcția de redare la distanță. Apăsați butonul Xbox de pe controler pentru a deschide ghidul. De acolo, navigați la „Profil și sistem -> Setări -> Dispozitiv și conexiuni -> Funcții la distanță”. Bifați pur și simplu caseta pentru a activa funcțiile de la distanță. De asemenea, puteți verifica dacă Xbox Series X / S are modul Instant On activat în „Mod de alimentare”. Nu uitați, funcția Instant On trebuie activată pentru ca funcțiile de redare la distanță să funcționeze. Dacă comutați modul de alimentare înapoi la „Economisire energie”, acesta va dezactiva automat funcțiile de redare la distanță.

Meniul de redare Xbox la distanță

În această etapă este o idee bună să selectați „Testați redarea la distanță”. Xbox Series X / S va rula câteva diagnostice pentru a stabili dacă conexiunea dvs. la internet este la înălțime pentru streamingul jocului. Când ați terminat rularea testelor, acesta vă va oferi informații care pot afecta performanța. Acest lucru este util mai ales dacă vă gândiți să vă jucați în afara casei.

Descărcați aplicația Xbox și asociați-o pe Xbox Series X / S

Cu funcțiile de redare la distanță activate, va trebui acum să vă îndreptați atenția asupra dispozitivului dvs. Android sau iOS. Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să apeși aplicația Xbox Android sau iOS. Cu aplicația descărcată și instalată, continuați și lansați-o. Când porniți prima dată aplicația, aceasta vă va cere să vă conectați. Utilizați același cont de utilizator și aceeași parolă pe care le-ați folosit pentru a configura Xbox Series X / S.

Aplicație de configurare Xbox Remote Play

După ce v-ați conectat la aplicație, atingeți fila „Bibliotecă”, apoi „Console”. Nu vă alarmați dacă nu vedeți nimic aici. Va trebui să atingeți butonul etichetat „Configurați o consolă” înainte ca aplicația să se poată conecta la Xbox Series X / S. Doar urmați instrucțiunile de pe ecran și veți avea aplicația și consola dvs. să vorbească între ele în cel mai scurt timp.

Conectați un controler la dispozitivul dvs. Android / iOS

Acum că aplicația Xbox și consola Xbox Series X / S sunt conectate, va trebui să conectați un controler la dispozitivul dvs. Android sau iOS. Puteți utiliza controlerul Xbox Series X / S; cu toate acestea, nu trebuie. Orice controler Bluetooth va fi suficient. De exemplu, puteți opta pentru a utiliza un controller DualShock 4 sau un controler Xbox One de a treia generație și va funcționa foarte bine.

Controler de redare Xbox la distanță

Conectarea controlerului la dispozitivul dvs. va varia în funcție de controlerul ales. Cu toate acestea, calea de urmat este de a pune controlerul în modul descoperire. Ulterior, accesați setările Bluetooth ale telefonului dvs. și căutați dispozitivele disponibile. Când controlerul dvs. apare, pur și simplu apăsați pe el pentru a finaliza procesul de asociere.

Lansați jocuri prin intermediul aplicației Xbox

Tablou de bord Xbox Remote Play

Pentru a începe să jucați, lansați aplicația Xbox pe dispozitivul dvs. Acum că consola Xbox Series X / S este conectată cu aplicația, ar trebui să vedeți o pictogramă a consolei în partea dreaptă a ecranului. Apăsați pe acesta și va apărea un meniu. Atingeți „Redare la distanță pe acest dispozitiv”. Telefonul sau tableta dvs. se vor conecta apoi la consola Xbox Series X / S. După ce vedeți tabloul de bord Xbox Series X / S pe dispozitiv, sunteți gata să începeți să jucați!

Acum că v-ați transmis jocurile XBox Series X pe dispozitivul dvs. mobil, ultimul lucru de făcut este pur și simplu să vă bucurați de jocurile dvs.

Legate de:

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...