Cum să transmiteți Twitch pe Roku

Cum să transmiteți Twitch pe Roku
⏱️ 6 min read

Fără îndoială, în timp ce Twitch este una dintre cele mai mari platforme pentru jucători, este, de asemenea, un loc minunat de urmat, deoarece alți jucători difuzează în timp ce joacă. Platforma a încurajat, de asemenea, extinderea către alte tipuri de transmisii, inclusiv muzică, sport, știri etc. Twitch este una dintre acele platforme care pot fi vizualizate aproape oriunde, cu aplicații pentru Windows, macOS, Android, iOS, Fire TV, PlayStation, Xbox și Apple TV. O absență notabilă este Roku. Din fericire, puteți remedia absența lui Twitch pe Roku destul de ușor, așa că să aruncăm o privire la modul în care puteți transmite în flux Twitch pe Roku.

Cum se adaugă Twitch la Roku

1. Primul pas este să mergi la https://my.roku.com pe browserul dvs. Introduceți datele de conectare pe site-ul Roku.

2. La conectare, trebuie să fiți condus la pagina „Contul meu”. Pe această pagină puteți găsi o opțiune de meniu pentru „Adăugați un canal cu cod”. Acesta se află la jumătatea paginii, sub titlul „Gestionați contul”.

Stream Twitch On Roku Contul meu

3. Faceți clic pe „Adăugați un canal cu cod” pentru a fi dus la un ecran de adăugare a canalului. Aici puteți introduce orice număr de coduri disponibile pentru software care nu este acceptat oficial de Roku. În cazul Twitch, tastați „Twoku” (care nu ține cont de majuscule și minuscule) și apăsați „Adăugați canal”.

Stream Twitch On Roku Add Channel

4. Când încercați să adăugați canalul, ar trebui să apară o fereastră pop-up care să indice că încercați să adăugați un canal non-verificat. Acest lucru este firesc și servește mai ales pentru a elimina orice responsabilitate a lui Roku din adăugarea canalului.

Stream Twitch On Roku neconfirmat

5. Apăsați „Bine” pentru a accepta termenii și condițiile. În ecranul următor, ar trebui să vedeți pictograma Twoku împreună cu un mesaj că canalul este GRATUIT și că nu are evaluări pentru conținutul său.

Stream Twitch On Roku Icon

Odată adăugat canalul, tot ce trebuie să faceți este să vă conectați (potențial) și să începeți să urmăriți Twitch. Veți putea răsfoi canale și categorii de redare în flux, dar funcțiile de chat sunt dezactivate. În cazul în care Twoku nu apare imediat pe pagina dvs. de pornire, asigurați-vă că vă reîmprospătați pagina accesând „Setări -> Sistem -> Actualizare sistem”, care vă va reîmprospăta pagina de pornire și va adăuga canalul Twoku.

Stream Twitch On Roku Update

Dacă descoperiți că Twoku nu este opțiunea Twitch potrivită pentru dvs., există un alt canal popular cunoscut sub numele de Twitch.TV, care poate transmite și Twitch prin Roku. Pentru a adăuga Twitch.TV, urmați aceiași pași de mai sus și utilizați „TwitchTV” când adăugați numele canalului. Treceți pe lângă mesajul care nu a fost verificat și urmați pașii următori pentru a adăuga canalul.

Streaming prin Chromecast, AirPlay etc. pe un televizor Roku

Dacă ideea de a adăuga o aplicație terță parte verificată la televizorul dvs. Roku vă oferă o pauză, fiți siguri că nu este singura dvs. opțiune. În timp ce Roku este, de asemenea, un sistem de operare pentru televizoare, servicii de streaming suplimentare precum Chromecast și AirPlay funcționează încă bine odată ce sunt conectate prin HDMI sau funcția AirPlay este activată. Porniți televizorul Roku și selectați canalul Chromecast sau AirPlay. În cazul AirPlay, accesați „Setări -> Apple AirPlay și HomeKit” și activați AirPlay pe televizorul dvs. Roku.

Stream Twitch On Roku Airplay

Pentru a transmite în flux Twitch, deschideți aplicația Twitch și porniți aplicația pe orice dispozitiv inteligent Android sau iOS (iPhone sau iPad). Atingeți pictograma Cast din partea de sus a aplicației sau butonul AirPlay și se va afișa o fereastră nouă care vă va solicita pe ce televizor doriți să transmiteți în flux. Faceți selecția și începeți transmiterea în flux.

Stream Twitch On Roku Chromcast

Gânduri finale

Se poate spera doar că Twitch va reveni în mod repetat în directorul oficial al aplicațiilor Roku în curând. Între timp, aplicațiile terță parte completează golul și, deși le lipsesc anumite caracteristici, oferă cele mai critice piese ale experienței Twitch. Apoi, ar trebui să aflați cum să navigați pe Web de pe Roku.

Legate de:

  • Cum să obțineți filme, muzică și fotografii Google Play pe Roku
  • Ce dispozitiv Roku ar trebui să cumpăr?
  • Cum să configurați ascultarea privată pe Roku

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...

Font Resize
Contrast