Cum să tratezi rapid și eficient un sătean zombi în Minecraft

Cum să vindeci cu ușurință un sătean zombi în Minecraft
⏱️ 12 min read

Când joci Minecraft, te poți întâlni cu mai multe creaturi care vor să te atace, printre care și săteni zombie. Dacă ai grijă de ei, însă, poți să îi faci să îți fie aliați. Pentru a face asta, trebuie să îi transformi înapoi în săteni. În primul rând, trebuie să îi împiedici să te atace, să îi ataci până ajung să aibă jumătate de viață și apoi să îi hranesti cu un măr de aur. Astfel, vor deveni săteni din nou, vor începe să vândă bunuri și să îți ofere protecție. Este o metodă utilă în Minecraft, care poate să-ți salveze viața în momentele critice.

Poți avea cele mai bune descântece de sabie. sau cel mai bun plan de protecție, dar totuși, uneori, nu este suficient într-o lume de supraviețuire Minecraft. Indiferent cât de mult ai încerca, nu îi poți salva pe toți cei din jurul tău. Zombii pot găsi, ataca și transforma sătenii tăi în săteni zombi. Acest lucru îl duce de obicei pe jucător să omoare sătenii zombi și uneori chiar întregul sat pentru a se proteja. Din fericire, există o modalitate ingenioasă de a vă proteja și de a vindeca sătenii dvs. și vom afla despre asta în acest ghid. Te vom învăța cum să vindeci un sătean zombi în Minecraft, așa că hai să începem.

Vindecă un sătean zombi în Minecraft (2022)

Această metodă funcționează pe edițiile Minecraft Java și Bedrock. De asemenea, l-am testat pe actualizarea Minecraft 1.18, astfel încât să fii sigur de compatibilitate. Dacă sunteți familiarizat cu elementele de bază, utilizați tabelul de mai jos pentru a trece la pași și detalii specifice.

Ce este un sătean zombi în Minecraft?

După cum sugerează și numele, sătenii zombi sunt o variantă de zombi. În general, de fiecare dată când un zombie ucide un sătean, sunt șanse mari să se transforme în săteni zombi. Caracteristicile și costumele bazate pe biom ale acelui sătean rămân intacte. Uneori, sătenii zombi pot apărea în mod natural în lumea ta. Cu toate acestea, sătenii normali care se transformă în săteni zombi este o situație mai frecventă.

Forța, mișcarea și comportamentul unui sătean zombi sunt similare cu cele ale unui zombi normal. De asemenea, pot ridica instrumente precum arcuri și săbii pentru a ataca jucătorul. Deci, dacă nu aveți o configurație adecvată pentru a vindeca un sătean zombi, ar trebui să păstrați o distanță suficientă față de ei. Sa nu uitam ca poti descoperi si variantele bebelusi ale satenilor zombi, cu care sunt mult mai greu de tratat.

Vindecarea săteanului zombi

Vindecarea unui sătean zombi sau transformarea acestuia într-un sătean normal implică următorii trei pași. În primul rând, trebuie să prindeți un sătean zombi și să-l slăbiți folosind o poțiune sau într-un alt mod. Îl puteți hrăni apoi cu un măr auriu pentru a începe procesul de întărire. Dar procesul de vindecare este lung și epuizant, așa că trebuie să așteptați ca zombiul să revină la forma sa normală.

Chiar și atunci, nu poți să stai pe spate și să aștepți până când zombiul vindecat câștigă putere suplimentară, făcându-l mai periculos și mai ostil. Unii jucători trebuie chiar să omoare zombiul vindecător pentru a se proteja.

Cum să prinzi un sătean zombi

Există practic zeci de moduri de a prinde un zombi sau orice altă gloată. Dar presupunând că dai de un sătean zombi într-un oraș cu case, este mult mai ușor să-l prinzi. Alternativ, puteți crea și o structură de bază asemănătoare casei pentru a o prinde. Configurația seamănă, în general, cu subsoluri iglu, care sunt aproape cel mai bun loc pentru a vindeca un sătean zombi.

prinde un sătean zombi în minecraft
 • odata ce tu găsiți sau creați o casăTrebuie să-ți lași ușa deschisă și ademeni săteanul zombi Pe el.
 • Apoi scapă repede din casă și închide ușa la ieșire. Poate sa adăugați două uși în casă pentru a-i uşura scăparea.
 • Când săteanul zombi este prins, nu pot deschide uși sau te arzi de lumina soarelui. Așa că asigură-te că niciunul dintre ceilalți săteni nu deschide ușa și nu iese.

Oferă efect de slăbiciune lui Zombie Villager

faceți o poțiune de slăbiciune

Slăbiciunea este un efect în joc care scade puterea de atac a oricărui mob. Și în scenariul nostru, scade și caracteristicile zombie ale sătenului zombi, permițându-ne să-l convertim cu ușurință. Dar mai întâi, trebuie să faci o poțiune de slăbiciune. Veți găsi, de asemenea, pașii pentru a-l transforma într-un splash sau poțiune aruncabilă în tutorialul legat. Elementele de care veți avea nevoie sunt:

 • ochi de păianjen fermentat
 • praf de foc
 • Sticlă de apă
 • cabina de bere
 • Praf de puşcă

Alternativ, puteți face și o poțiune persistentă de slăbiciune sau săgeată de slăbiciune. Dar vă sugerăm să creați poțiunea slăbiciunii, deoarece este relativ mai ușoară.

Folosește poțiunea din Zombie Villager

Faceți o poțiune Splash în Minecraft

Odată ce săteanul tău zombi este prins, să-l ataci devine ușor. doar ai nevoie faceți o singură deschidere de bloc în casă sau într-o structură similară. Asa de, aruncă poțiunea stropitoare asupra săteanului zombi pentru a-i da un efect de slăbiciune. În funcție de ediția jocului tău, efectul poțiunii va avea următoarele durate:

 • 1 minut 30 de secunde – Poțiunea slăbiciunii I în Java
 • 4 minutePoțiunea slăbiciunii II (Extins) în Java
 • 1 minut 7 secunde Poțiunea slăbiciunii I în roca de bază
 • 3 minutePoțiunea de slăbiciune II (Extins) în Bedrock

Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la sincronizare, deoarece începerea procesului de întărire durează doar câteva secunde dacă o faceți corect. Acestea fiind spuse, haideți să vedem cum puteți vindeca un sătean zombi.

Pași pentru a vindeca un sătean zombi în Minecraft

1. Începeți prin a face a măr de Aur. Ai nevoie 1 mar obisnuit și 8 lingouri de aur pentru rețeta de crafting. Merele sunt ușor de găsit în cuferele din sat și puteți folosi ghidul nostru de distribuție a mineralelor Minecraft 1.18 pentru a ajunge la aur.

Elaborare Reteta cu mere de aur

2. Deci, ai nevoie dă mărul de aur săteanului zombi. Puteți face acest lucru făcând clic dreapta sau folosind tasta secundară. Dacă o faci, va reda imediat un sunet sfârâit. Ochii săteanului zombi se vor înroși și vor elibera particule roșii în jurul lui.

Săteanul zombi este vindecat în Minecraft

3. Acum rețineți că săteanul zombi câștigă forță suplimentară în timpul procesului de întărire. Așa că cel mai bine este să-l lăsați blocat și să așteptați câteva minute. Și după un timp vei găsi un sătean normal în casă, care a vindecat cu succes zombiul în Minecraft.

Vindecă un sătean zombi

Cât durează să vindeci un zombi?

Odată ce ați dat mărul de aur unui sătean zombi, luați în jur 1-2 minute în ediţia Bedrock şi 3-5 minute în ediția Java pentru ca vindecarea să aibă efect deplin. Puteți reduce acest timp plasând paturi sau bare de fier în jurul sătenului zombi în Minecraft. În general, jucătorii nu iau astfel de măsuri pentru a accelera lucrurile, deoarece provoacă doar o schimbare de 10%.

Dar nu trebuie să vă faceți griji în privința timpului, deoarece săteanul zombi nu poate dispărea odată ce procesul începe. Vă puteți continua explorarea și vă întoarceți pentru a descoperi că sătenul este vindecat. Procesul de întărire nu este afectat de prezența acestuia. De asemenea, puteți să salvați și să vă reîncărcați lumea pentru a omite complet timpul de expirare în ediția Minecraft Bedrock.

Ce se întâmplă după vindecarea unui sătean zombi

El săteanul zombi devine un sătean normal odată ce procesul de întărire este încheiat. Dacă ai avut arme, armuri sau unelte, acestea vor dispărea. Dacă săteanul a fost un copil înainte de a deveni un sătean zombi, atunci Procesul de vindecare te va transforma din nou într-un copil sătean în Minecraft. Un sătean adult își poate recupera profesia și chiar poate obține una nouă odată ce te vindeci ca zombi.

Beneficiile vindecării unui sătean zombi în Minecraft

Acum că știi cum să vindeci un sătean zombi în Minecraft, apare întrebarea evidentă de ce ar trebui. Acum, dacă vă întrebați asta, alte beneficii pe lângă salvarea sătenului de sălbăticie sunt următoarele:

 • Dacă săteanul a avut o profesie înainte de a deveni zombi, își va recâștiga profesia odată ce-i vei vindeca. Și va oferi permanent imens reduceri comerciale de care poți profita
 • Dacă vindeci un sătean dintr-un sat, acesta lasă și un impact asupra altor săteni. Prin urmare, vă puteți aștepta la un anumit nivel de reduceri comerciale de la ceilalți săteni de asemenea.
 • Și, în sfârșit, vindecarea sătenului îi protejează și pe alți săteni de a se transforma în zombi.

Vindecă cu ușurință un sătean zombi în Minecraft

Fie că este vorba de reduceri comerciale sau din motive morale, acum poți vindeca cu ușurință un sătean zombi în Minecraft. Și dacă nu vi se pare suficient de interesant, încercați să repetați experimentul fără a prinde săteanul zombi. În ceea ce privește locațiile cheie, acest experiment de vindecare se face cel mai bine într-una dintre semințele noastre din satul Minecraft. Cu toate acestea, dacă nu doriți să experimentați, puteți folosi întotdeauna cele mai bune poțiuni de minecraft pentru a proteja sătenii înainte ca ceva vulnerabil să vină în sat. Dar asta este o cu totul altă poveste.

În ceea ce privește jucătorii care nu doresc să intre în toată partea care prinde zombi, cele mai bune semințe de munte 1.18 îi pot ajuta să găsească un iglu. Multe dintre aceste igluuri apar cu un subsol care are deja un sătean zombi prins în el. Nu uitați că puteți instala oricând Forge în Minecraft. Vă permite să rulați unele dintre cele mai bune pachete de mod Minecraft care vă pot ajuta să deblocați mai multe misiuni interesante, dincolo de doar vindecarea unui zombi. Între timp, nu uitați să vă lăsați ideile pentru mai multe misiuni interesante din joc. Echipa noastră le va testa și le va împărtăși cititorilor noștri.

Indiferent de cât de bune sunt descântecul de sabie sau planul de protecție, în lumea de supraviețuire Minecraft, uneori acestea nu sunt suficiente. Sătenii pot fi transformați în săteni zombi de către zombi, ceea ce duce la nevoie de a-i omorî pentru a te proteja. Cu toate acestea, există o modalitate ingenioasă de a-i vindeca și a-i proteja, iar acest ghid îți va arăta cum să faci asta. Este important să capturezi săteanul zombi și să-l slăbești folosind o poțiune de slăbiciune sau într-un alt mod, apoi să-l hrănești cu un măr auriu pentru a începe procesul de întărire. Chiar și atunci, trebuie să aștepți ca zombiul să revină la forma sa normală și să fii pregătit să-l protejezi. Vindecarea unui sătean zombi are multe beneficii, inclusiv faptul că acesta își va recâștiga profesia și va oferi permanent reduceri comerciale.
Încheiem aici, sperând că v-ați bucurat de lectură și că am reușit să vă aducem informații utile din lumea tehnologiei. În continuare, vă invităm să ne urmăriți pe rețelele de socializare sau să vă abonați la newsletter pentru a fi la curent cu cele mai noi noutăți. Ne revedem curând cu noi articole interesante!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x