Cum să treceți cu ușurință de la Evernote la OneNote

Cum să treceți cu ușurință de la Evernote la OneNote
⏱️ 3 min read

OneNote este una dintre cele mai bune aplicații de luare a notelor, care nu numai că este gratuită, dar vă permite, de asemenea, să vă sincronizați notele între toate dispozitivele dvs., cum ar fi telefoane mobile, computere, tablete etc. Mai important, OneNote nu are limitări de lățime de bandă. pe versiunea gratuită, ceea ce este important dacă luați notițe pe toate dispozitivele. În timp ce atât OneNote, cât și Evernote sunt aplicații care iau notițe la baza lor, ele sunt foarte diferite una de alta.

Astfel, migrarea sau mutarea întregului conținut de la Evernote la OneNote poate fi o mare problemă pentru mulți utilizatori. Dacă ați auzit câteva lucruri bune despre OneNote și doriți să încercați sau doriți doar să treceți de la Evernote la OneNote complet, iată cum puteți face acest lucru în mod simplu.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

Migrați de la Evernote la OneNote

Notă: înainte de a putea importa note Evernote în OneNote, asigurați-vă că ați instalat deja Evernote și versiunea desktop a OneNote pe sistemul dvs. Instrumentul pe care îl vom folosi necesită să aveți ambele instalate pentru a funcționa corect.

Pentru a migra de la Evernote la OneNote, vom folosi un instrument gratuit și oficial de la Microsoft numit OneNote Importer. Accesați pagina oficială și descărcați software-ul.

După ce ați terminat descărcarea software-ului, navigați la folderul Descărcări și executați fișierul descărcat. Pe ecranul de start, citiți și acceptați termenii și faceți clic pe butonul „Începeți”.

evernote-to-onenote-get-started

De îndată ce ați făcut clic pe buton, OneNote Importer va scana Evernote și va afișa toate notebook-urile. Selectați caietele pe care doriți să le importați și faceți clic pe butonul „Următorul” pentru a continua. De asemenea, puteți importa dintr-un fișier făcând clic pe linkul „Importați un fișier în loc” care apare în partea de jos a ferestrei.

evernote-to-onenote-select-notes

Pentru a utiliza OneNote trebuie să vă conectați la contul dvs. Microsoft. Pentru aceasta, faceți clic pe opțiunea „Conectați-vă cu un cont Microsoft”.

evernote-to-onenote-microsoft-account

Dacă utilizați etichete în Evernote pentru a vă organiza conținutul, bifați caseta de selectare „Utilizați etichete Evernote pentru a organiza conținutul în OneNote” și faceți clic pe butonul „Import”.

evernote-to-onenote-select-import

Acțiunea de mai sus va începe procesul de importare. În funcție de numărul de note și de dimensiunea acestora, poate dura ceva timp până la import, așa că stați pe spate și așteptați până când se termină.

evernote-to-onenote-importing

După finalizarea procesului de import, aplicația vă va informa. Pentru a vizualiza notele importate, trebuie doar să faceți clic pe butonul „Vizualizați notele în OneNote”.

evernote-to-onenote-view-in-onenotes

Această acțiune deschide solicitarea „Deschideți cu”. Selectați aplicația pentru desktop OneNote și faceți clic pe butonul „Ok”.

evernote-to-onenote-select-onenote

Ați importat cu succes toate notele dvs. din Evernote în OneNote.

evernote-to-onenote-import-complete

În mod implicit, OneNote folosește același nume de notebook care este utilizat în Evernote. Dacă doriți să schimbați numele notebook-ului, faceți clic pe pictograma derulantă de lângă numele curent al notebook-ului, faceți clic dreapta pe notebook și apoi selectați opțiunea „Properties”.

evernote-to-onenote-select-properties

În fereastra de proprietăți a notebook-ului, schimbați numele notebook-ului sub câmpul „Display Name” și faceți clic pe butonul „Ok”.

evernote-to-onenote-rename-notebook

Faceți comentarii mai jos, împărtășind gândurile și experiențele dvs. despre utilizarea OneNote ca aplicație zilnică de luare a notelor.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x