Cum să trimiteți fișiere mari de pe dispozitivul dvs. Android

Cum să trimiteți fișiere mari de pe dispozitivul dvs. Android
⏱️ 4 min read

Deoarece telefoanele noastre Android continuă să joace un rol din ce în ce mai mare în viața noastră profesională, este firesc să ne dorim să le folosim pentru sarcini mai mari. Luați, de exemplu, transferul de fișiere mari. Dacă aveți ceva pe telefon care este de 1 GB sau chiar doar o sută de megabyți, este deja prea mare pentru e-mail.

Există o mulțime de soluții pentru această problemă. Vă vom arăta un truc și câteva aplicații grozave care vă vor ajuta să trimiteți fișierele mari de pe dispozitivul dvs. Android.

1. EasyJoin

Dacă doriți doar să partajați fișiere în rețeaua dvs. locală, există mai multe moduri în care puteți face acest lucru. Dar cea pe care o recomandăm cel mai mult este aplicația ușoară și eficientă EasyJoin.

Nu există reclame sau capturi aici – doar o interfață simplă care vă permite să partajați fișiere direct între dispozitivele locale EasyJoin fără a avea nevoie de o conexiune la internet. Tot ceea ce trimiteți este protejat prin criptare end-to-end și puteți trimite mesaje și notificări către alte dispozitive.

Toate dispozitivele conectate sunt listate corect în interfața inspirată de materiale și puteți face mici modificări, cum ar fi schimbarea vizibilității dvs. pe alte dispozitive, de la care primiți mesaje și dacă doriți sau nu să primiți notificări.

Este de la sine înțeles că pentru transferurile locale de fișiere mari, aceasta este una dintre cele mai rapide metode disponibile.

2. WeTransfer

WeTransfer este site-ul web accesibil pentru oricine s-a trezit într-o rutină de trimitere a fișierelor și a vrut doar să facă lucrurile fără probleme. Vă permite să trimiteți gratuit 2 GB dintr-un fișier și 20 GB dacă vă aflați în planul premium.

trimite-fișiere mari-oriunde-wetransfer

WeTransfer are un Versiunea Android, deși, dacă preferați să economisiți spațiu pe disc, puteți utiliza versiunea browserului prin telefon. Versiunea browserului este de fapt mai simplă în anumite privințe, deoarece aplicația este puțin mai elegantă și vă prezintă fișierele adăugate în „Panouri”, permițându-vă să partajați linkuri și să trimiteți direct fișiere.

Utilizarea WeTransfer este foarte simplă. Tastați adresa de e-mail (astfel încât destinatarul să știe de la cine provine și astfel veți primi o notificare când fișierul dvs. este primit și deschis), introduceți adresa de e-mail a destinatarului și apoi adăugați fișierele.

3. Trimite oriunde

Dacă tu și destinatarul vă aflați în aceeași vecinătate, atunci de ce să treceți prin toate problemele legate de încărcarea unui fișier mare până la Internet numai pentru ca acesta să îl descarce din nou atunci când îl puteți trimite direct?

trimite-fișiere-mari-Android-trimite-oriunde

Nu, nu vorbim despre Bluetooth (care este lent și numai bun pentru fișierele mici). Vorbim despre Trimite oriunde, o aplicație care utilizează Wi-Fi Direct pentru a transmite lucrurile direct între dispozitive.

Fișierele (limită de 50 GB pentru dimensiunea fișierului) pe care le trimiteți sunt criptate pe 256 de biți și veți primi o cheie pe care trebuie să o dați destinatarului, astfel încât acesta să poată primi fișierul.

4. Google Drive

trimite-fișiere-mari-oriunde-google-drive

Versiunea desktop a Gmail are acum o caracteristică în care se integrează cu Google Drive, făcând-o capabilă să trimită fișiere de până la 10 GB, trimițându-le prin contul dvs. cloud.

În mod frustrant, versiunea Android a Gmail nu are această caracteristică, dar puteți încărca în continuare orice fișier mare în contul dvs. Google Drive, apoi îl puteți partaja cu destinatarii sau îl puteți conecta la o aplicație existentă de trimitere a fișierelor. Ar trebui să puteți încărca fișierul în contul dvs. Drive, selectându-l într-un manager de fișiere, apoi accesând „Partajare -> Google Drive” și selectând unde doriți să îl salvați.

După aceea, accesați aplicația Google Drive, atingeți lung fișierul pentru a afișa opțiunile, apoi atingeți pictograma meniului cu trei puncte. Puteți „Adăuga persoane” pentru a partaja fișierul prin Google Drive sau, dacă doriți ca destinatarul să primească propria copie a acestuia, selectați „Trimiteți o copie”, apoi alegeți aplicația de trimitere a fișierelor pe care doriți să o utilizați. Aceasta va importa fișierul direct în acea aplicație.

Concluzie

Folosind una sau toate cele de mai sus, toate nevoile mari de trimitere a fișierelor pe Android ar trebui să fie abordate. Capacitatea de a trimite de fapt fișiere mari prin Gmail prin Google Drive este deosebit de utilă și este un pic misterios de ce Google nu a integrat încă această caracteristică în versiunea Android. Sperăm că este doar o chestiune de timp, deoarece va face întregul proces mult mai simplu.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x