Cum să trimiteți mesaje autodistructive în Telegram, WhatsApp, Viber și Facebook Messenger

Cum să trimiteți mesaje autodistructive în Telegram, WhatsApp, Viber și Facebook Messenger
⏱️ 4 min read

De cele mai multe ori, dacă nu ar conta pentru dvs. dacă destinatarul vă șterge sau nu mesajele. Nu este nimic secret, așa că, dacă ar arăta cuiva, nu ar fi sfârșitul lumii. Dar uneori există lucruri pe care doriți să le spuneți sau să le arătați că pur și simplu nu puteți risca să aveți permanent pe telefonul lor.

Sigur, ai putea să le spui să îl șteargă după ce l-au văzut, dar cum poți fi sigur că șterg conținutul? Dacă nu faceți acest mesaj sau imagine de autodistrugere, veți rămâne întotdeauna cu îndoieli. Iată câteva modalități prin care puteți trimite mesaje de autodistrugere în diferitele aplicații populare de mesagerie.

Cum să faci mesaje de auto-distrugere în Facebook Messenger

Deschideți Facebook Messenger pe pagina sa principală și, în partea dreaptă sus, atingeți pictograma profilului. Derulați în jos până la conversații secrete și comutați „Activat”. Acest lucru se întâmplă numai dacă nu l-ați activat înainte, dar este întotdeauna o idee bună să verificați.

După ce este activat, deschideți un mesaj nou și comutați pe blocarea gri din colțul din dreapta sus. Când Messenger devine negru, alegeți cui doriți să trimiteți mesajul. Ar trebui să vedeți pagina dvs. de conversație secretă.

Atingeți pictograma ceasului și alegeți cât timp doriți să dureze mesajul și atingeți pictograma literă. Scrieți mesajul dvs. ca de obicei și trimiteți.

Cum să trimiteți mesaje autodistructive în Telegram

Pașii pentru Telegram sunt similari, deoarece trebuie să deschideți și un mesaj nou și să alegeți opțiunea „Conversație secretă”. Nu veți putea trimite mesajul de autodistrugere până când nu este online și cealaltă persoană.

distruct-telegramă

După ce celălalt utilizator este online, atingeți cele trei puncte verticale din dreapta sus și alegeți „Setați temporizatorul de autodistrugere”. Alegeți cât doriți să dureze mesajul și atingeți Terminat. Când ați terminat, veți vedea un mesaj în chat care vă anunță ora stabilită.

Cum să trimiteți un mesaj de auto-distrugere pe Viber

Deschideți Viber și alegeți persoana de contact la care doriți să trimiteți mesajul de autodistrugere. Atingeți cele trei puncte verticale din partea dreaptă sus și selectați „Deschideți chatul secret”. Viber va deveni negru la fel ca Messenger.

distructiv-viber

Chiar lângă locul unde v-ați introduce mesajul, veți vedea o pictogramă cu temporizator. Atingeți-l și alegeți cât timp doriți să dureze mesajele. Opțiunea dvs. va fi salvată automat și, odată ce reveniți la chat, veți vedea un mesaj care vă anunță cât vor dura mesajele.

Cum să trimiteți un mesaj autodistructiv pe Twitter și WhatsApp

Pun pariu că nu te așteptai la opțiunea Twitter. WhatsApp și Twitter nu au o funcție integrată pentru a trimite mesaje care se autodistrug. Pentru a le putea trimite pe aceste aplicații populare, veți avea nevoie de o aplicație numită Kaboom.

Se descarcă gratuit de pe Google Play și este foarte ușor de utilizat. Când deschideți prima dată aplicația, va lansa camera dispozitivului. Acest lucru este doar în cazul în care ceea ce doriți să trimiteți este o imagine. Pentru a trimite o imagine din galeria dispozitivului dvs., atingeți pictograma imagine din stânga jos.

distructiv-kaboom

În partea dreaptă jos, veți vedea o pictogramă creion pentru a trimite mesajul. Atingeți-l și introduceți mesajul. Chiar deasupra tastaturii, veți vedea o pictogramă de ceas. Atingeți-l și alegeți cât doriți să dureze mesajul. Puteți alege între secunde, minute, ore și vizualizări.

distructiv-kaboom2

Când ai terminat, atinge pictograma „Trimite” din dreapta sus și alege ce aplicație vrei să folosești pentru a-ți partaja mesajul. De exemplu, să presupunem că alegeți WhatsApp. Receptorul nu va primi mesajul direct, dar va primi un link către site-ul online Kaboom care conține mesajul sau imaginea pe care ați trimis-o.

whatsapp distructiv

Când persoana se duce pe site, va vedea ceea ce ați trimis alături de un ceas, informându-i cât va dura mesajul.

Concluzie

Știi ce spun ei, un diamant este pentru totdeauna, dar uneori mesajele tale nu trebuie să fie. Chiar dacă aplicația pe care o utilizați nu are funcția de autodistrugere, asta nu înseamnă că nu puteți utiliza alte metode pentru a face treaba. Cum trimiteți mesaje autodistructive? Spuneți-ne în comentariile de mai jos.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x