Cum să trimiteți SMS hands-free prin Alexa pentru Android și iOS

Cum să trimiteți SMS hands-free prin Alexa pentru Android și iOS
⏱️ 5 min read

Alexa de la Amazon are o mulțime de trucuri în mâneca virtuală. De la a vă ajuta să organizați o listă de sarcini până la a vă prezenta la aeroport, Alexa este un asistent virtual capabil. Totuși, acest spațiu devine din ce în ce mai aglomerat. Se pare că fiecare companie de tehnologie își lansează proprii roboți mici.

Unii ar putea susține că acesta este începutul umil al unei insurecții robot ca Matrix împotriva umanității. În realitate, această concurență sporită aduce beneficii consumatorilor, deoarece producătorii sunt dornici să inoveze și să adauge caracteristici mai utile.

În acest caz, Alexa Amazon poate trimite acum mesaje text (SMS). Pur și simplu dictați-vă mesajul și spuneți-i lui Alexa cui să-l trimită și aveți mesaje text hands-free. Pentru cei dintre noi care credeam că textul predictiv T9 este punctul culminant al tehnologiei telefoanelor mobile, băiețel ne-am înșelat.

În această etapă, capacitatea de a trimite un mesaj text folosind doar vocea dvs. este limitată la utilizatorii Android. Din păcate, Amazon a spus că în prezent nu există planuri de lansare a acestei funcții pentru utilizatorii iOS. Din fericire, există o abilitate terță parte care le va permite utilizatorilor iOS să trimită mesaje text și multe altele prin intermediul dispozitivului lor compatibil Alexa.

Acest ghid va analiza modul în care puteți trimite SMS-uri prin Alexa atât pentru dispozitivele Android, cât și pentru cele iOS.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

Trimiteți SMS prin Alexa pe Android

Activarea funcției de mesaje text pe dispozitivul dvs. Android este simplă. Înainte de a începe, asigurați-vă că aplicația dvs. Alexa este actualizată la cea mai recentă versiune. Pentru aceasta, deschideți Magazin Play și căutați aplicația Alexa. Dacă poate fi actualizat, va exista un buton cu eticheta „Actualizare”. Doar apăsați pe el pentru a actualiza aplicația. După finalizarea procesului de actualizare, deschideți aplicația Alexa pe telefonul dvs. Android. Atingeți fila Conversații. Aceasta va deschide o fereastră pop-up care detaliază noua funcție de mesagerie text. De aici, atingeți „Accesați profilul meu”.

Notă: dacă nu vedeți fereastra pop-up, atingeți pictograma „Contacte” (cea care arată ca schița unei persoane) și selectați „Profilul meu”.

alexa-sms-ask

După ce vă aflați în profilul dvs., derulați în jos până când vedeți „Permisiuni”. Sub aceasta veți vedea o comutare etichetată „Trimiteți SMS”. Atingeți comutatorul pentru ao activa și apăsați pe „OK” pentru a continua. În acest moment ar trebui să vedeți o fereastră pop-up care vă cere permisiunea de a permite Alexa să trimită și să vizualizeze mesaje SMS. Apăsați „Permiteți” și sunteți gata de plecare.

alexa-sms-allow

Cu această funcție activată, veți putea trimite mesaje text la majoritatea numerelor din SUA, indiferent dacă destinatarul folosește un dispozitiv Android sau iOS. Din păcate, există câteva limitări minore ale acestei funcții. Nu puteți trimite texte de grup sau mesaje multimedia (MMS). Ține-ți degetele încrucișate iubitorilor de meme.

Trimiteți SMS prin Alexa pe iOS

Poate fi un șoc pentru unii, dar în acest stadiu nu există suport nativ pentru textul hands-free pentru iOS-ul Apple. Fără nicio soluție oficială de la Amazon, utilizatorii iOS vor trebui să se mulțumească cu dezvoltatorii terți. Din fericire, există o abilitate Alexa terță parte numită Creierul care oferă mesaje text hands-free pentru utilizatorii iOS. În plus, Mastermind are o serie de alte caracteristici utile de care pot beneficia atât utilizatorii iOS, cât și cei de Android.

alexa-sms-mastermind

Mastermind este o abilitate terță parte disponibilă pentru dispozitivele compatibile cu Alexa, care permite utilizatorilor iOS și Android să trimită mesaje text hands-free, să efectueze apeluri, să citească și să gestioneze notificările aplicațiilor, să lanseze aplicații, să comute Wi-Fi și Bluetooth și să activeze și mult mai mult. După ce activați Mastermind, veți putea emite următoarele comenzi populare:

  • Pentru a trimite un mesaj text, spuneți „Alexa, roagă-i pe Mastermind să trimită un mesaj.”Mastermind va trimite mesajul SMS folosind numărul dvs. de telefon.
  • Pentru a vă găsi telefonul, spuneți „Alexa, roagă-i pe Mastermind să mă sune la telefon.”Telefonul dvs. va avea volumul maxim, chiar dacă este în modul silențios sau nu deranjați.
  • Când sună telefonul, spuneți „Alexa, întreabă-l pe Mastermind Cine sună?”Pentru a afla cine te sună. În plus, puteți trimite apeluri nedorite direct la mesageria vocală spunând „Alexa, roagă-i pe Mastermind să respingă apelul.
  • Când telefonul sună cu o notificare, spuneți „Alexa, întreabă Mastermind Ce a fost asta?”Mastermind va citi e-mailul, actualizarea Facebook, mesajul WhatsApp, Tweetul, postarea Instagram etc.
  • Pentru a efectua un apel hands-free, spuneți „Alexa, roagă-i pe Mastermind să apeleze telefonic.”Mastermind va iniția apelul de pe telefonul dvs. sau din difuzorul Bluetooth conectat.

alexa-sms-mastermind-dl

După cum am menționat mai devreme, Mastermind este capabil să facă mult mai mult. Asigurați-vă că verificați lista completă de comenzi dacă sunteți pe gard despre activarea abilității dispozitivului dvs. compatibil Alexa.

Deși Mastermind este gratuit să activeze pe dispozitivele dvs. Alexa, acesta este în prezent într-o versiune beta închisă. Aceasta înseamnă că veți fi adăugat la o listă de așteptare înainte de a o putea folosi efectiv. Cu toate acestea, vă puteți deschide portofelul în valoare de 15 USD pentru a trece la coadă. Dezvoltatorii susțin că acordă acces la beta în fiecare zi, dar există o cerere mare, ceea ce înseamnă că ați putea aștepta o vreme.

Ați încercat să trimiteți mesaje text prin Alexa? Ați activat abilitatea Mastermind? Dacă da, cum a fost experiența ta? Spuneți-ne în comentarii!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x