Come inviare tweet che scompaiono su Twitter

Cum să trimiteți tweet-uri care dispar pe Twitter

Încă de la Snapchat, poveștile temporare au fost extrem de populare printre utilizatorii de social media. Cu Instagram și Facebook, ambele oferind povești care dispar, a fost doar o chestiune de timp până când Twitter a intrat în act. Odată cu introducerea „flotelor”, puteți posta acum ceva pe Twitter fără a face din acesta un dispozitiv permanent în profilul dvs.

În acest articol acoperim tot ce trebuie să știți despre flotele autodistructive ale Twitter. Aceasta include modul de postare a primei dvs. flote, cum să partajați tweet-urile altor persoane ca flote și chiar cum să actualizați o flotă într-un tweet cu drepturi depline.

Ce sunt flotele și cum le pot folosi?

La momentul scrierii, flotele erau disponibile numai prin intermediul aplicației mobile Twitter. Dacă accesați Twitter prin intermediul browserului dvs. web mobil, va trebui să descărcați și să utilizați aplicația Twitter.

Când lansați aplicația, orice flotă va apărea de-a lungul barei de instrumente sub formă de bule de profil. Dacă nu ați urmărit o anumită flotă, balonul de profil corespunzător va fi închis într-un inel albastru. Un inel alb indică faptul că ați vizualizat deja toate flotele de la acest utilizator. Pentru a vizualiza flotele unui utilizator, dați o atingere bulei de profil.

Creează-ți prima flotă

Doriți să luați această nouă caracteristică pentru o răsucire? Pur și simplu atingeți butonul „Adăugați” din partea de sus a aplicației mobile Twitter.

ad-banner

Aceasta va lansa o nouă fereastră, cu un glisor care reprezintă toate tipurile de flote pe care le puteți posta. Puteți alege între text, rolă aparat de fotografiat, captură sau video.

Puteți posta tweets auto-distructive prin intermediul aplicației mobile Twitter pentru Android și iOS.

De exemplu, puteți selecta „Text”, apoi tastați mesajul pe care doriți să-l partajați (temporar) cu lumea. Când creați o flotă bazată pe text, veți avea ocazia să schimbați fundalul și culoarea textului și alinierea textului.

Când sunteți gata să vă trimiteți flota, atingeți „Terminat”. Această flotă va fi acum accesibilă adepților dvs. prin intermediul aplicației mobile Twitter.

Înlocuiți retweeturile permanente cu flote temporare

Uneori este posibil să întâlniți un tweet pe care doriți să îl partajați, dar nu doriți neapărat să vă transformați într-un dispozitiv permanent pe cronologia dvs. În loc să retrimiteți acest tweet, îl puteți posta ca o flotă temporară.

Pentru a partaja tweet-ul altui utilizator ca o flotă, găsiți tweet-ul în cauză și atingeți pictograma „Share”. Acum veți avea opțiunea „Partajați într-o flotă”.

Puteți partaja tweet-urile altor persoane ca Flote.

În acest moment aveți opțiunea de a adăuga o suprapunere de text înainte de a reposta tweet-ul ca flotă.

Îmbunătățirea flotelor: cum să transformați flotele în tweets

Puteți posta o flotă doar pentru a vă răzgândi și pentru a decide că această postare este demnă de tweet la urma urmei. Dacă decideți să păstrați o flotă mai mult de 24 de ore, puteți reposta acea flotă sub forma unui tweet.

1. În aplicația mobilă Twitter, atingeți balonul de profil. Twitter va parcurge acum toate flotele dvs. actuale.

2. Așteptați până când Twitter afișează flota pe care doriți să o partajați ca tweet, apoi atingeți pictograma săgeată din colțul din dreapta sus.

3. Selectați „Trimiteți Tweet”.

Este posibil să vă actualizați flotele temporare la tweet-uri complete.

4. Dacă este necesar, puteți adăuga un comentariu flotei dvs. utilizând ecranul compozitorului Twitter.

Când sunteți gata să postați acest Tweet ca flotă, continuați și atingeți butonul „Tweet”.

Încheierea

În timp ce Twitter întârzie jocul în implementarea tweet-urilor autodistructive, este întotdeauna mai bine târziu decât niciodată.

După tweet-uri auto-distrugătoare, următorul lucru pe care doriți să-l faceți este să descărcați datele dvs. personale pe Twitter. Iată cum puteți face acest lucru.

Legate de:

  • Foaie de trucuri pentru comenzi rapide Twitter
  • Cum să vă conectați la mai multe conturi Gmail, Yahoo, Twitter și Facebook în Firefox
  • 4 dintre cele mai bune alternative Twitter
Scroll to Top