Cum să trimiteți un fișier Dropbox în Facebook Messenger

Cum să trimiteți un fișier Dropbox în Facebook Messenger
⏱️ 3 min read

Facebook Messenger are o nouă caracteristică pe care o veți iubi, deoarece vă va ușura mult partajarea de fișiere. Utilizatorii Messenger vor putea acum să trimită fișiere Dropbox în conversațiile lor Messenger. Acest lucru îi va ajuta pe acei utilizatori care ar putea avea un coleg de serviciu pe Messenger cu care trebuie să partajeze un fișier.

Partajarea unui fișier Dropbox pe Messenger este la fel de ușor ca accesarea butonului Mai multe într-o conversație. Opțiunea Dropbox va fi ultima în jos.

Pentru a configura corect această caracteristică, va trebui să acordați permisiunea Facebook Messenger pentru a vă accesa contul Dropbox, dar, odată ce ați făcut acest lucru, nu va mai trebui să vă faceți griji.

Dacă trimiteți imagini și videoclipuri, aceste tipuri de fișiere vor apărea instantaneu în conversația dvs., dar dacă vă răzgândiți, Messenger vă oferă opțiunea de a anula fișierul selectat.

Dropbox_Messenger_send_cancel

Toate celelalte tipuri de fișiere vor apărea doar ca linkuri către Dropbox. Rețineți că, dacă partajați un fișier mare, va trebui să așteptați ca fișierul să se descarce în Dropbox. După ce ați terminat, veți vedea opțiunea „Trimiteți” sau „Anulați”.

Asigurați-vă că aveți instalată și aplicația Dropbox fie pe dispozitivul dvs. iOS, fie pe Android, pentru ca aceasta să funcționeze corect și că ambele aplicații sunt actualizate.

Ar fi fost mult mai bine dacă s-ar adăuga mai multe servicii cloud precum Box sau SugarSync și nu doar Dropbox, dar sperăm că va fi doar o chestiune de timp înainte de a fi adăugate mai multe opțiuni.

După cum puteți vedea, adăugarea unui fișier Dropbox la conversațiile dvs. Messenger este foarte ușoară. Nu uitați că vă puteți bucura, de asemenea, de o altă caracteristică nouă pe Messenger Android, având opțiunea de a comuta la o interfață persistentă Chat Head în loc de un ecran complet. Din păcate, utilizatorii iOS vor trebui să rămână în aplicația Messenger.

Dar dacă nu doriți ca contul dvs. Dropbox să fie conectat la contul dvs. Facebook? Cu toții avem dreptul să ne răzgândim, nu-i așa? Continuați să citiți și aflați cum puteți adăuga contul dvs. Facebook sau Twitter în contul dvs. Dropbox.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

Cum să vă adăugați contul Facebook în contul Dropbox

Dacă ceea ce doriți să adăugați la contul dvs. Dropbox este contul dvs. Facebook și nu contul Messenger, este ușor de configurat. Pentru a conecta sau deconecta un serviciu terță parte, trebuie doar să parcurgeți pașii următori.

1. Accesați contul Dropbox și selectați-vă numele în colțul din dreapta sus.

Setare Dropbox_Messenger_User_

2. Mergeți la Setări și selectați Cont sau Personal (numai dacă ați asociat atât conturi Dropbox personale cât și personale).

Dropbox_Messenger_Account

3. Dacă ceea ce doriți să faceți este să conectați un serviciu, apăsați pe numele serviciului dorit.

Dropbox_Messenger_options

4. Dacă doriți să eliminați un serviciu, selectați deconectați.

Concluzie

Este întotdeauna o veste bună când avem mai multe opțiuni în serviciile pe care le folosim și asta include în mod clar Messenger. Ce servicii ați dori să adăugați Messenger? Spuneți-ne în comentarii.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x