Cum să trimiteți un mesaj vocal în Instagram

Cum să trimiteți un mesaj vocal în Instagram
⏱️ 3 min read

Se apropie Crăciunul și atunci crește numărul de mesaje trimise. Instagram este conștient de acest lucru și a dorit să faciliteze trimiterea unui mesaj în acest sezon de sărbători.

Aceasta este o caracteristică pe care degetul tău o va aprecia. În cele din urmă, veți putea spune totul fără a mai fi nevoie să puneți degetele pe gheață mai târziu. Dacă ați trimis mesaje vocale pe orice altă aplicație de mesagerie, atunci nu veți avea probleme la trimiterea unuia pe Instagram.

Cum să trimiteți un mesaj vocal pe Instagram

Trimiterea unui mesaj vocal pe Instagram este foarte ușoară. Deschideți o conversație deja existentă sau începeți una nouă. O modalitate de a începe o conversație ar fi să atingeți fotografia de profil a celeilalte persoane și apoi să atingeți opțiunea Mesaj.

Ca în orice altă aplicație, tot ce trebuie să faceți este să țineți apăsată pictograma microfon pentru a vă înregistra mesajul vocal. Dacă mesajul pe care îl trimiteți este unul lung, există un mod mai confortabil de a vă înregistra mesajele.

În același mod în care ați înregistra un mesaj în WhatsApp, după câteva secunde de înregistrare cu degetul pe pictograma microfon, glisați în sus și dați drumul. Procesul de înregistrare va continua fără a fi nevoie să țineți degetul pe pictograma microfon.

mesaj-micup

Când ați terminat cu mesajul, atingeți săgeata din dreapta pentru a-l trimite. Dacă ați făcut o greșeală și doriți să ștergeți mesajul, glisați la stânga spre pictograma coș de gunoi.

Odată ce v-ați trimis sunetul și doriți să auziți înregistrările dintr-un anumit punct de pornire, există o modalitate de a face acest lucru. Așezați degetul pe liniile audio și glisați degetul în lateral. Găsiți punctul pe care doriți să-l auziți și dați drumul.

Pe măsură ce glisați degetele, punctele audio se vor înnegri pe măsură ce avansați și vor deveni gri în timp ce vă deplasați înapoi. Pentru ca acest lucru să funcționeze, sunetul trebuie redat sau nu se va întâmpla nimic.

Dacă îți place un sunet pe care l-ai primit, atinge de două ori pe el pentru a-l marca cu o inimă. Dacă nu doriți să faceți acest lucru, atingeți inima și ar trebui să dispară după aceea. Rețineți că înregistrările pot fi de maximum un minut și vor fi stocate în conversațiile ambilor utilizatori.

Cum să trimiteți mesaje vocale Instagram

În timpul testării, am putut șterge un mesaj pe care l-am trimis peste douăsprezece ore după ce a fost trimis. Pentru a șterge un mesaj, apăsați lung pe audio și va apărea un mesaj cu cuvintele „Unsend Message”.

ștergere mesaj

Apăsați pe ea și veți vedea o altă fereastră care vă va spune că ștergând sunetul va fi dispărut pentru ambele persoane din conversație. Dacă sunteți sigur că asta doriți să faceți, apăsați pe Unsend și va dispărea.

Concluzie

Trimiterea unui mesaj audio nu este nimic nou, deoarece există de ceva timp pe alte aplicații. Puteți paria însă că este ceva ce toți utilizatorii Instagram au așteptat. Cât de fericit sunteți că Instagram vă permite în cele din urmă să trimiteți mesaje audio? Împărtășiți-vă gândurile cu noi în comentariile de mai jos.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x