Cum să urmăriți în direct evenimentul de dezvăluire a Windows 11 pe 24 iunie

1641723853 Cum sa urmariti in direct evenimentul de dezvaluire a Windows
⌛ Reading Time: 3 minutes

  • Evenimentul Windows 11 va avea loc pe 24 iunie, la 11:00 ET / 8:00 PT.
  • Oricine va putea urmări evenimentul de pe site-ul Microsoft.
  • Se așteaptă ca compania să împărtășească detalii despre noile funcții, modificări, data lansării, prețuri și multe altele.

The „Windows 11” evenimentul de dezvăluire va avea loc pe 24 iunie 2021, la 11:00 ET / 8:00 PT, și veți putea urmări evenimentul în direct de la Site-ul web Microsoft.

În timpul evenimentului virtual „ce urmează pentru Windows”, se așteaptă ca gigantul software să anunțe și să împărtășească oficial detalii despre „următoarea generație de Windows”, care, potrivit CEO-ului Microsoft, Satya Nadella, va fi cea mai semnificativă actualizare din ultimul deceniu. .

La ce să vă așteptați în timpul evenimentului Windows 11?

În plus față de modificările UI pe care le-am văzut cu versiunea precoce a Windows 11, care s-a scurs, nu sunt încă clare toate detaliile pe care compania le va dezvălui. Dar, printre altele, Microsoft va anunța noi modalități prin care dezvoltatorii pot construi, distribui și monetiza aplicații și jocuri printr-o nouă platformă de magazin de aplicații. De asemenea, ne așteptăm să vedem unele dintre noile modificări vizuale care vor deveni parte a noului sistem de operare, inclusiv colțuri rotunjite pentru elemente, noua iconografie, meniu Start reproiectat cu pictograme centrate și fără Live Tiles, o versiune actualizată a aplicației Setări și multe îmbunătățiri ale experienței existente pentru un design mai consistent.

Meniul Start și bara de activități Windows 11

De asemenea, va exista o nouă caracteristică „Widget-uri”, care este similară cu widget-ul „Știri și interese” deja disponibil pe Windows 10. Cu toate acestea, această nouă experiență va apărea din partea stângă și este posibil să accepte widget-uri din dezvoltatorilor terți le place caracteristica disponibilă anterior pe Windows Vista.

Widgeturi Windows 11
Widgeturi Windows 11

Microsoft va introduce, de asemenea, noi îmbunătățiri sistemului pentru a deschide ferestrele pe ecran. În această nouă versiune a sistemului de operare, butonul de maximizare va include acum un meniu drop-down cunoscut sub numele de „snap layouts” care vă va ajuta să faceți mai ușor ferestrele folosind diferite aspecte. În plus, Windows 11 va fi livrat cu o nouă caracteristică pentru a gestiona mai bine aplicațiile într-o configurație cu mai multe monitoare.

Aspecte Windows 11 Snap
Aspecte Windows 11 Snap

Alături de noile îmbunătățiri, ne așteptăm să vedem demonstrații care prezintă unele dintre noile funcții planificate pentru următoarea generație a sistemului de operare desktop, inclusiv caracteristicile care vor veni din dezvoltarea Windows 10X, deoarece acest proiect a fost anulat și compania a spus că ar aduce cele mai bune părți la noua versiune de Windows.

Windows 10 viitor

De asemenea, s-ar putea să auzim despre ce se va întâmpla cu Windows 10 în viitor, deoarece o altă actualizare a caracteristicilor pentru Windows 10 este probabil să fie lansată odată cu lansarea Windows 11.

Microsoft poate împărtăși câteva detalii despre data lansării pentru Windows 11 și când consumatorii o vor putea descărca, dar este posibil să nu obținem o dată exactă (încă).

Upgrade gratuit la Windows 11

În cele din urmă, compania poate vorbi despre prețuri și dacă dispozitivele existente cu Windows 10 vor putea face upgrade gratuit la Windows 11 sau dacă va exista o taxă pentru upgrade (putin probabil).

Deși ne referim la el ca „Windows 11”, acesta nu este numele oficial, așa că în timpul evenimentului, ne așteptăm ca compania să confirme dacă următoarea versiune de Windows va purta numărul „11” sau se va numi ceva. diferit.

Nu uitați să marcați această pagină și să vă marcați calendarul pentru 24 iunie la 11:00 ET / 8:00 PT pentru a urmări fluxul live al evenimentului Windows 11.

.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.