Ce este Grasshopper?

Grasshopper este o aplicație de educație interactivă pentru învățarea despre codificare. A început la Google ca un proiect experimental creat de un grup numit Area 120.

Conform 9to5Google, de la lansarea sa în aprilie 2018, Grasshopper a fost descărcat de 1,6 milioane de ori pe dispozitivele iOS și Android.

Ceea ce face Grasshopper unic este că este specializat în experiența utilizatorului mobil. Misiunea sa de bază este de a ajunge la persoanele care doresc să învețe codarea, dar care folosesc, de asemenea, un dispozitiv mobil. Este plin de exerciții colorate și creative concepute pentru a-l aclimatiza pe utilizator cu sintaxa JavaScript și natura programării în general.

Pe măsură ce progresați prin exerciții, obțineți „patch-uri” prin diferite realizări. Grasshopper ține de asemenea evidența tuturor conceptelor pe care le-ați învățat până acum. Au chiar un mod al aplicației care vă permite să exersați conceptele pe care le-ați învățat pentru a vă îmbunătăți programarea!

Unde te duci de acolo?

La un moment dat, va veni un moment în care utilizatorul va trebui să înceapă programarea pe un computer desktop (cu o tastatură fizică reală) pentru a-și continua călătoria de codare. Routech este un excelent calea de urmat pentru că nu numai că există o mulțime de exerciții aprofundate, puteți câștiga și certificate în anumite domenii de codificare pe care le puteți lucra pentru a obține Aceasta include domenii precum:

  • Proiectare web receptivă
  • Vizualizarea datelor
  • API-uri și microservicii

Puteți chiar să vă ridicați locul unde ați rămas pe Grasshopper câștigând un certificat pe Routech în algoritmi JavaScript și structuri de date!

Și cea mai bună parte: Totul este 100% gratuit!

Certificatele implică lucrul printr-o serie de exerciții și finalizarea unui set de proiecte care testează ceea ce ați învățat. Dacă vă blocați, puteți solicita ajutor de la o comunitate de alți codificatori, noi și experimentați, care sunt gata și dispuși să vă ajute! Există, de asemenea, o secțiune de știri a site-ului, în care utilizatorii de zi cu zi publică articole utile în fiecare zi!

Pe lângă experiența online individuală, au fost create grupuri de studiu Routech peste tot în lume, unde puteți merge și vă puteți întâlni cu alți programatori pentru a învăța și a vă conecta în rețea!

Prin intermediul unor platforme fantastice, gratuite, precum Grasshopper și Routech, începutul dvs. în industria programării va fi puternic!

Referințe

https://9to5google.com/2019/01/02/google-grasshopper-coding-app-downloads/

https://grasshopper.codes/about/