Cum să utilizați Apple Watch: Ghidul pentru începători pentru navigarea ceasului dvs.

Cum să utilizați Siri pe Apple Watch
⏱️ 7 min read

În anii de la lansare, Apple Watch s-a dovedit a fi unul dintre cele mai bune ceasuri inteligente din jur. Pentru oricine care pune mâna pe un Apple Watch pentru prima dată, poate dura ceva timp pentru a afla cum funcționează totul și unde merge totul. Aici vă vom arăta cum să utilizați Apple Watch și unde să găsiți setările pentru aproape tot ce este pe el.

Unde este coroana digitală?

Coroana digitală este una dintre principalele caracteristici fizice ale Apple Watch și una dintre cele mai importante. Coroana este cadranul circular care se află pe partea dreaptă a ceasului (partea stângă pentru stângaci acolo). Acest buton rotativ poate fi folosit pentru derulare și zoom și apăsat și menținut apăsat pentru a utiliza Siri. Apăsați de două ori dacă doriți să accesați ultima aplicație utilizată sau apăsați-o pentru a reveni la ecranul de pornire.

Unde este butonul lateral?

Găsiți tot butonul lateral Apple Watch

În mod convenabil, butonul lateral este situat direct sub (sau deasupra pentru stângaci) coroana digitală. Butonul în formă de oval poate fi apăsat pentru a vedea docul sau lista cu cele mai recente aplicații utilizate. Puteți apăsa, de asemenea, pentru a utiliza Apple Pay. Dacă țineți apăsat butonul lateral, veți porni sau dezactiva ceasul, precum și va permite posibilitatea de a efectua un apel telefonic de urgență.

Unde sunt aplicațiile Apple Watch?

Găsiți tot ceea ce Apple Watch Găsește aplicații

Localizarea aplicațiilor dvs. pe Apple Watch este la fel de simplă ca o apăsare a Digital Crown. Puteți naviga folosind rotița de derulare dacă aplicațiile dvs. sunt configurate în vizualizare listă. Dacă aveți configurate aplicațiile în vizualizarea grilă, trebuie doar să atingeți ecranul și să mișcați degetul pentru a localiza aplicația dorită.

Unde este Centrul de Control?

Găsiți totul Centrul de control Apple Watch

Centrul de control găzduiește unele dintre cele mai importante setări ale Apple Watch. Este suficient să glisați în sus în timp ce vă aflați pe ecranul de pornire (fața ceasului) și apare Centrul de control. Control Center găzduiește o varietate de funcții, inclusiv posibilitatea de a-ți trimite ping-ul iPhone-ului dacă lipsește, modul silențios sau nu deranja, modul avion, blocarea ceasului, deconectarea de la Wi-Fi și multe altele.

Unde să începeți un antrenament

Găsiți tot antrenamentul Apple Watch

Pentru a începe un antrenament, apăsați pe Digital Crown pentru a afișa toate aplicațiile dvs. Găsiți și atingeți aplicația de antrenament, care arată ca o pictogramă verde cu un alergător. Veți vedea acum o listă cu toate opțiunile de antrenament disponibile. Alegeți una care se potrivește cel mai bine antrenamentului pe care doriți să-l începeți. Odată ce începe antrenamentul, puteți glisa spre dreapta pentru a schimba muzica dacă aveți redare Apple Music sau Spotify. De asemenea, puteți glisa la stânga pentru a întrerupe sau a termina antrenamentul sau pentru a începe o nouă opțiune de antrenament.

Unde să găsiți aplicația Watch pe iPhone

Găsiți tot ce este Apple Watch Watch Iphone

Primul pas pentru configurarea unui Apple Watch necesită utilizarea aplicației Apple Watch pe iPhone. Este o aplicație detașabilă, dar vine instalată cu orice versiune iOS. Pentru a-l localiza, căutați „Urmăriți” în bara de căutare sau găsiți-l în Biblioteca de aplicații.

Unde sunt setările pentru Apple Watch?

Găsiți toate setările Apple Watch

Similar cu iPhone sau iPad, aplicația Setări este o aplicație dedicată pe Apple Watch. Folosind aceeași metodă pe care ați făcut-o mai sus pentru a localiza aplicațiile instalate, apăsați Digital Crown și vedeți o listă / grilă a aplicațiilor dvs. Localizați aplicația Setări găsind o pictogramă care arată ca o roată (albă pe fundal gri). Setările pot fi accesate și prin intermediul aplicației Watch de pe iPhone din fila „Ceasul meu”.

Unde să schimbați fețele de ceas

Găsiți totul Galeria feței Apple Watch

Unul dintre punctele culminante ale Apple Watch este abilitatea de a comuta fețele sau aspectul ecranului de pornire. Deși Apple nu permite personalizarea completă, există încă numeroase moduri de a personaliza aspectul. Pentru a face acest lucru, deschideți aplicația Watch pe dispozitivul dvs. iOS și atingeți „Galeria feței” din bara de activități de jos.

Odată ce ecranul se deschide, veți vedea o selecție de fețe de ceas diferite, multe concentrându-se pe un aspect diferit al ceasului. Există o față de ceas pentru a vă monitoriza activitatea, inclusiv pași, în picioare și calorii arse. Există, de asemenea, fețe de ceas pentru cronografe, infografice, memoie etc. – chiar și Mickey și Minnie Mouse.

Unde să-ți găsești numărul de pași

Găsiți totul Pașii Apple Watch

Unul dintre cele mai bune aspecte ale unui Apple Watch este caracteristicile sale însoțitoare construite în jurul activității / sănătății. Pentru a localiza numărul de pași, deschideți aplicația Activity pe Apple Watch. Odată ce aplicația se deschide, derulați până când vedeți „Etape totale”.

Unde să ștergeți rapid toate notificările

Găsiți totul Apple Watch Ștergeți totul

Printre cele mai bune motive pentru a deține un Apple Watch se numără ușurința cu care notificările sunt livrate Apple Watch. În loc să fii forțat să ridici un telefon, o mișcare a încheieturii tale îți poate spune cine scrie, trimite mesaje sau sună. Vestea proastă este că toate aceste notificări se pot acumula rapid. Pentru a șterge toate notificările, puteți să glisați spre stânga pe fiecare notificare individuală și să le ștergeți una câte una sau să glisați în jos de sus și să țineți apăsat pe orice notificare. Când apare caseta „Ștergeți tot”, apăsați pe ea pentru a șterge toate notificările.

Încheierea

Această listă reprezintă o fracțiune din funcțiile pe care Apple Watch le poate îndeplini. Acesta prezintă unele dintre cele mai de bază și importante caracteristici pe care ar trebui să le cunoască fiecare nou proprietar Apple Watch. Nu uitați să consultați câteva dintre cele mai bune sfaturi pentru a utiliza bine Apple Watch.

Legate de:

  • Cum să utilizați Siri pe Apple Watch
  • Cum să localizați un ceas Apple pierdut folosind Găsește-mi aplicația
  • Cum să generați rapoarte despre activitatea dvs. Apple Watch

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...