Cum să utilizați browserul preferat pe orice computer

Cum să utilizați browserul preferat pe orice computer
⏱️ 3 min read

Într-o lume din ce în ce mai mobilă, s-ar putea să vă regăsiți într-o călătorie, având nevoie de acces la Internet de pe un computer. Dar poate vă faceți griji cu privire la utilizarea unei mașini publice pentru a face căutări personale sau pentru a lucra la o aplicație online. O modalitate de a remedia acest lucru este să aveți acces la un browser portabil pe care îl puteți folosi oriunde.

Un browser portabil este o versiune a unui browser pe care pachetele dezvoltatorului îl puteți utiliza direct de pe un dispozitiv de stocare portabil, cum ar fi o unitate USB. Utilizând versiunea portabilă a unui browser, puteți utiliza toate marcajele, istoricul, modul privat și extensiile fără a lăsa urme pe computerul care vă identifică.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

Avantajele browserelor portabile

Dacă sunteți în deplasare pentru muncă sau vacanță și trebuie să utilizați un computer public, nu veți putea instala niciun software nou pe aparat. Așadar, având la îndemână o copie a browserului pe care doriți să o utilizați, accesul la Internet este ușor.

Utilizarea unui browser portabil înseamnă că nu este nevoie să instalați software-ul pe aparat, ceea ce vă economisește timp. Browserele portabile sunt ușoare și rulează mai repede decât versiunea obișnuită a software-ului, fără a încetini computerul. De asemenea, software-ul portabil nu lasă urme ale activității în registrul Windows.

Și probabil că nu doriți să utilizați versiunea instalată a unui browser de teamă să nu lăsați informații personale. Browserele portabile sunt excelente pentru acest lucru, deoarece atunci când utilizați un browser portabil, toate informațiile dvs. sunt salvate pe dispozitivul de stocare, nu pe computer.

Exemple de browsere portabile

Unele browsere portabile sunt versiuni ale unor browsere web populare precum Crom, Firefox, și Operă. Au aceeași funcționalitate și performanță ca software-ul original.

Există, de asemenea, o gamă largă de alte browsere portabile din surse mai puțin cunoscute, cum ar fi Crom, Browser Avant, Midori, și QtWeb. Acestea vor fi alegeri bune dacă nu aveți nevoie de extensii și marcaje. Vrei doar să păstrezi urmele activității tale de pe celălalt computer.

Cum se utilizează browserele portabile

Pot exista metode ușor diferite pentru descărcarea oricărui browser portabil dat, dar ar trebui să funcționeze ca acesta:

1. Accesați pagina de descărcare a aplicației. Puteți utiliza oricare dintre linkurile de mai sus pentru a accesa browserul pe care doriți să îl utilizați.

2. Faceți clic pe butonul Descărcați și salvați fișierul pe computer.

3. Navigați la locația fișierului „AppNamePortable_x.x.paf.exe” pe care l-ați descărcat.

4. Faceți dublu clic pe fișier pentru a începe instalarea.

Browsere portabile Deschideți acest fișier

5. Urmați instrucțiunile de pe ecran.

6. Când ajungeți la ecranul care vă întreabă unde doriți să salvați fișierul, va trebui să schimbați acest lucru pe unitatea USB.

Browsere portabile Alegeți locația

7. După ce ați selectat locația, faceți clic pe OK.

Browserele portabile modifică locația fișierului

8. Faceți clic pe Instalare.

Pentru a utiliza programul pe alt computer:

1. Introduceți unitatea USB în portul computerului și navigați la directorul în care ați instalat programul.

2. Faceți dublu clic pe fișierul „AppNamePortable.exe”.

3. Acum, conectați-vă și utilizați aplicația așa cum ați face în versiunea obișnuită.

Dacă doriți să aveți Internetul pe un computer la îndemână fără să vă faceți griji cu privire la oferirea informațiilor personale, alegeți browserul preferat și descărcați versiunea portabilă pe o unitate flash sau alt spațiu de stocare portabil. Apoi îl poți lua cu tine oriunde te duci. Nu uitați să verificați și alte aplicații portabile pe care le puteți folosi pe Windows.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x