Cum să utilizați Chromecast pentru a crea un tablou de bord pe televizor

Cum să utilizați Chromecast pentru a crea un tablou de bord pe televizor
⏱️ 3 min read

Nu ar fi frumos dacă toate aceste informații de care aveți nevoie dimineața ar fi într-un singur loc? Ce se întâmplă dacă ai putea primi știrile, vremea și calendarul fără a comuta între aplicații și dispozitive? Utilizați Chromecastul Google și aplicația Dashboard Cast pentru a afișa toate aceste știri pe televizor.

Lucrurile care puteau fi vizualizate doar pe un telefon sau computer în trecut pot fi acum văzute pe un ecran mare datorită Chromecastului. Potențialul Chromecastului crește în fiecare zi, odată cu adăugarea de noi aplicații compatibile cu Chromecast. Există mii de aplicații diferite pentru ascultarea muzicii, vizionarea de emisiuni de televiziune și filme, jocuri, sport și multe altele.

Una dintre funcțiile disponibile pentru Chromecastul tău transformă ecranul televizorului într-un tablou de bord personal. Acest tablou de bord utilizează spațiul de pe ecran pentru a afișa widget-uri de informații pe care le alegeți și le personalizați. Există opțiuni pentru calendare, prognoze meteo, știri zilnice și o listă de sarcini, doar pentru a numi unele. Cu tabloul de bord activat, pornirea televizorului dimineața vă oferă toate informațiile actualizate de care aveți nevoie.

Aplicația care face acest lucru posibil este numită Distribuirea tabloului de bord. Are deja multe widget-uri utile, informative, precum cele enumerate mai sus. De asemenea, vine cu o promisiune de multe altele care vor veni. Acestea ar putea include lucruri precum e-mailul, integrarea cu servicii audio precum Google Music și Pandora și o prezentare de imagini.

chromecast-dashboard-app

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

Configurați tabloul de bord

Tabloul de bord este destul de simplu de configurat.

1. Descărcați fișierul Aplicație tablou de bord pe dispozitiv.

2. Deschideți aplicația și apăsați semnul albastru „+” din partea de jos sau „Adăugați un widget nou” pe ecranul de întâmpinare.

chromecast-dashboard-welcome

3. Alegeți unul dintre widgeturile de adăugat. Există cel puțin nouă widgeturi diferite de creat, deci este posibil să fie nevoie să derulați în jos pentru a le vedea pe toate.

widget-uri chromecast-dashboard

4. Personalizați-l pentru a vă satisface nevoile. Fiecare widget are un set diferit de opțiuni, dar majoritatea vă permit să alegeți un nume pentru acesta.

chromecast-dashboard-clock-settings

5. Faceți clic pe bifa din colțul de sus pentru a vă salva alegerile.

6. Repetați pentru fiecare widget pe care îl doriți pe tabloul de bord.

Există reclame în această aplicație și, atunci când apar, îngreunează, dar nu imposibil, alegerea preferințelor. Pentru a elimina anunțurile, dezvoltatorul solicită o donație de 2,50 USD.

Personalizați-vă tabloul de bord

Există multe modalități diferite de a personaliza tabloul de bord.

Reordonați widgeturile atingând cele trei linii orizontale din colțul din stânga sus și selectând „Reordonați widgeturile”. Widgeturile se afișează într-o listă și pot fi mutate ținând apăsat unul dintre numele widget-urilor și glisându-l în locul dorit.

chromecast-dashboard-reorder

Există o varietate de opțiuni pentru personalizarea aspectului tabloului de bord. Puteți schimba tema în lumină, întuneric sau personalizată. Există diferite dimensiuni de caractere pentru a facilita citirea afișajului sau pentru a încadra mai multe informații pe tabloul de bord. De asemenea, puteți schimba culoarea de fundal a widgeturilor, rotunji colțurile sau le puteți adăuga o umbră.

Există și alte modalități de a personaliza tabloul de bord, cum ar fi fundalurile, aspectul și adăugarea alarmelor pentru a arunca pe dispozitivul dvs. la un anumit moment.

Odată configurat, aruncați-l pe ecranul dvs. mare atingând pictograma de turnare din partea dreaptă sus și selectând dispozitivul către care doriți să îl trimiteți.

Următoarea imagine este cum arăta a mea când am început să o configurez.

chromecast-dashboard-television

Adăugați ceea ce doriți la acest tablou de bord pentru a crea un centru de informații adaptat nevoilor dvs. Care sunt alte widget-uri care ar putea fi adăugate pentru ao îmbunătăți?

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x