Cum să utilizați ExitLag pentru jocuri fără întârzieri

Exitlag Featured Image
⏱️ 10 min read

Creșterea jocurilor online a dovedit că a avea o conexiune stabilă la Internet este vitală pentru o experiență excelentă de joc. Cu toate acestea, deoarece internetul rapid nu este disponibil în toate părțile lumii, nu toți jucătorii experimentează cele mai bune jocuri online multiplayer. Aici intervine ExitLag. Dacă nu sunteți familiarizat cu acest serviciu premium, vă explicăm ce este acesta și cum vă va îmbunătăți experiența de joc online.

Ce este ExitLag?

ExitLag este promovat ca o rețea privată virtuală (VPN) pentru jocurile online. Funcția sa este de a optimiza conexiunea la Internet, făcând-o mai stabilă și scăzând ping-ul.

Software-ul realizează acest lucru permițându-vă să vă conectați la servere de jocuri prin propriile rute și servere. Acest lucru va duce la o îmbunătățire a rutei utilizate de furnizorul dvs. de servicii de internet (ISP).

ExitLag este disponibil momentan numai pentru Windows, iar prețul său lunar de abonament este de 6,50 USD.

De ce să folosiți ExitLag?

ExitLag pare o funcție plăcută, dar ar trebui să o folosiți cu adevărat atunci când vă jucați jocurile online? Să aruncăm o privire la câteva dintre caracteristicile sale remarcabile.

Reducerea întârzierilor și a pierderilor de pachete

ExitLag funcționează prin maparea mai multor rute către serverul jocului pentru a calcula și a livra pachete de date prin cea mai eficientă rută. Datorită tehnologiei sale „Multipath Connection”, serviciul se poate asigura că, dacă o rută devine prea aglomerată, va trece automat la una mai puțin obstrucționată.

Datele trimise prin aceste rute superioare au o latență scăzută și pierderi de pachete reduse sau deloc. Aceasta înseamnă că jocurile ar trebui să se încarce și să se actualizeze cât mai aproape de timp real posibil din partea dvs.

În esență, jucătorii care trăiesc în locuri în care conexiunea la internet nu este de încredere ar trebui să simtă cel mai mult efectele ExitLag, în comparație cu jucătorii online care trăiesc în zone cu infrastructură de internet bună. Pe de altă parte, jucătorii cu conexiuni rapide la internet pot fi, de asemenea, afectați de lag dacă încearcă să se conecteze la servere de joc care sunt cu adevărat departe de ei.

FPS Boost

ExitLag include, de asemenea, o funcție numită „FPS Boost”. Are scopul de a vă crește FPS-ul în joc pentru a face jocul să se simtă și să arate mai lin. În jocuri, FPS este la fel de important ca o conexiune stabilă la Internet. Cel mai bine ar fi să le aveți pe ambele la niveluri optime de care să vă bucurați sau cel puțin să aveți un avantaj corect în jocurile competitive.

Iată cum să activați funcția FPS Boost:

 1. Faceți clic pe „Instrumente” în meniul de sus din ExitLag.
Exitlag Fps Boost 1
 1. Accesați fila „FPS Boost” și comutați opțiunile în funcție de preferințele dvs. Dacă nu ești sigur ce înseamnă aceste opțiuni, toate au o scurtă descriere care se afișează atunci când treci cu mouse-ul peste pictograma semn de întrebare din dreapta lor.

Servere la nivel mondial

În plus, ExitLag susține că are acces la o rețea de servere la nivel mondial răspândit pe diferite continente pentru a optimiza majoritatea conexiunilor dintre jucători și serverele de joc.

Cum să profitați de ExitLag în jocurile online

Înainte de a intra, asigurați-vă că ExitLag acceptă jocurile dvs. Du-te la asta pagină pentru a căuta jocul tău pentru a vedea dacă poți folosi ExitLag cu el. Dacă există, treceți la pasul următor:

 1. Descărcați și instalați ExitLag de pe site-ul oficial site-ul web și creează un cont. Acesta este un serviciu plătit, așa că puteți profita de perioada de încercare de trei zile pentru a decide dacă merită să cumpărați un abonament. În caz contrar, puteți dezinstala software-ul după expirarea perioadei de încercare.
 2. După instalare și repornirea sistemului, conectați-vă cu contul dvs.
 3. Faceți clic pe „Da” la prima solicitare.
Exitlag Ee Ethernet
 1. Căutați jocul online pe care doriți să îl utilizați cu ExitLag și faceți clic pe el.
Joc Exitlag
 1. Din meniul drop-down „Regiune de joc” din partea dreaptă a ecranului, vă recomandăm să alegeți „Automat (recomandat)” pentru a permite software-ului să selecteze cel mai bun server pentru conexiunea dvs.
Exitlag automat 1
 1. Dacă ați ales „Automat (recomandat),” următorul pas este să faceți clic pe butonul roșu „Aplicați rute” din partea de jos a interfeței aplicației.
 2. Dacă ați ales o anumită locație de server, următorul pas este să faceți clic pe „Optimizare” pentru a analiza rutele pentru serverul selectat.
Exitlag Optimize
 1. După ce optimizarea este terminată, faceți clic pe „Actualizare” pentru a obține cele mai recente informații pe serverul dorit. Rețineți că „Pingul estimat” poate varia după actualizare.
Actualizare Exitlag
 1. După ce sunteți mulțumit de ping-ul estimat de la rutele pe care le alegeți, faceți clic pe „Aplicați rute”.
Exitlag Aplicați ruta
 1. Când vă conectați cu succes, ar trebui să vedeți serverul selectat sau selectat automat în lista „Conectat” de sub jocul dvs.
Exitlag conectat
 1. În jocul dvs., conectați-vă la același server listat pe ExitLag pentru a vă bucura de mai puțin lag și de un ping mai mic pe acel server specific. În exemplul nostru de Valorant, ar trebui să accesați fila „Play” din partea de sus.
Exitlag Valorant
 1. Faceți clic pe cele trei bare orizontale verzi din partea dreaptă sus a cărții de jucător.
Exitlag Valorant Server
 1. Selectați aceeași regiune la care este conectat ExitLag, apoi puneți în coadă.
Exitlag Valorant Server selectat 1
 1. Dacă doriți să încercați alte servere, selectați-le din meniul drop-down și faceți clic pe „Aplicați rute”. Asigurați-vă că potriviți serverul afișat pe ExitLag cu serverul pe care îl puneți în coadă în jocul dvs.

Alternativă gratuită: PingEnhancer

PingEnhancer este un mic program bazat pe Windows care va ajuta la reducerea latenței serverului jocului dvs. prin creșterea frecvenței pachetelor TCP trimise către serverele de joc. Acest program funcționează pentru toate tipurile de jocuri online și este gratuit de utilizat. Puteți descărca PingEnhancer de aici forum.

Alternativă Exitlag

întrebări frecvente

1. Trebuie să-mi lansez jocul înainte de a configura ExitLag?

Nu. Software-ul va funcționa în continuare chiar dacă îl lansați înainte de joc sau invers. Cu toate acestea, mai întâi trebuie să vă asigurați că activați ExitLag în interiorul interfeței făcând clic pe comutatorul din stânga sus.

Puteți chiar să comutați serverele pe ExitLag în timpul unui joc. Veți observa modificările serverului dacă verificați ping-ul în joc și pierderile de pachete, care sunt valori obișnuite care se afișează în jocurile online.

2. ExitLag poate face ca jocul meu să întârzie?

Da, este posibil, mai ales dacă software-ul te conectează automat sau alegi să te conectezi la un server departe de locația ta actuală. Pentru a scăpa de întârzieri, dezactivați ExitLag sau selectați un alt server. Este recomandat să jucați pe serverele cele mai apropiate de locația dvs., deoarece acest lucru oferă conexiunea optimă.

În alte cazuri, cauza decalajului jocului poate să nu fie conexiunea la internet. În schimb, s-ar putea ca componentele computerului dvs. să nu aibă suficientă putere pentru a gestiona jocul pe care încercați să îl jucați. Soluția este să reduceți setările video în joc ale jocului și să modificați setările software-ului GPU-ului.

Atât AMD, cât și NVIDIA au funcții anti-lag pe care le puteți activa cu ușurință în software-ul lor.

3. Funcționează ca alte programe VPN care nu sunt pentru jocuri?

Nu. Spre deosebire de software-ul tău VPN obișnuit, ExitLag acționează ca rețea virtuală numai atunci când te conectezi la serverele de jocuri. Nu vă maschează rețeaua reală atunci când navigați pe web sau când efectuați alte sarcini care nu sunt legate de jocuri pe computer.

Dacă sunteți în căutarea unui software VPN care să vă permită să vă conectați la diferite servere în afara jocurilor, utilizați NordVPN sau alt software similar.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x