Cum să utilizați Google Nest pentru a vă găsi telefonul

Cum să utilizați Google Nest pentru a vă găsi telefonul

Știați că puteți utiliza un Google Nest pentru a vă găsi telefonul? Nu contează ce fel de Cuib aveți; atâta timp cât îl configurați corect și dați comanda corectă, acesta vă va face să sune telefonul. Tot ce trebuie să faceți este să urmați tonul de apel și veți fi reuniți cu telefonul.

Să explorăm cum să configurați această caracteristică utilă și cum să o utilizați.

Configurarea unui telefon Android

Pentru a activa această caracteristică, trebuie să vă asigurați că câteva setări sunt activate și personalizate corect.

În primul rând, telefonul la care încercați să ajungeți trebuie să aibă o conexiune la Internet. Nu contează dacă este celular sau Wi-Fi; atâta timp cât Google Nest poate trimite un semnal către telefonul dvs. prin internet, acesta va funcționa.

Apoi, asigurați-vă că „Găsește dispozitivul meu” este activat. Puteți verifica accesând Setări de pe telefon, apoi Securitate, apoi „Găsește-mi dispozitivul”. Asigurați-vă că este activat.

Setare telefon Găsire telefon

Deși acest lucru poate fi redundant, trebuie doar să verificați de două ori dacă sunteți conectat la același cont Google pe telefonul dvs. pe care vă aflați pe Nest. De asemenea, asigurați-vă că puteți utiliza Google Play foarte bine.

Găsirea unui telefon Android cu Google Nest

Dacă toate cele de mai sus sunt adevărate, acum puteți folosi Nest pentru a vă găsi telefonul. Pentru a face acest lucru, spuneți „Salut Google”Pentru a atrage atenția asistentului. Când Google ascultă, spuneți „Gaseste-mi telefonul. ”

Asistentul va recita modelul telefonului dvs. și va verifica din nou dacă este cel potrivit. Dacă este, spuneți-i „da” și vă va face ca telefonul să sune la volum maxim. Acest lucru se va întâmpla chiar dacă telefonul este dezactivat sau setat la Nu deranja.

Configurarea unui iPhone

În mod surprinzător, această caracteristică poate fi utilizată și pe un iPhone – deși cu câteva limitări. Pentru început, veți dori să adăugați iPhone-ul la Contul dvs. Google.

Hub Găsiți telefonul Iphone

Puteți face acest lucru accesând fișierul Secțiunea Informații personale din contul dvs. Google, apoi alegeți „Telefoane -> Adăugați un telefon de recuperare”.

Găsirea unui iPhone cu Google Nest

În acest moment, puteți utiliza pașii Android de mai sus pentru a vă găsi iPhone-ul; cu toate acestea, nu va veni cu posibilitatea de a suna telefonul dacă este în tăcere. Ca atare, pentru a utiliza această funcție, este o idee bună să păstrați iPhone-ul oprit din modul silențios în timpul orelor active, astfel încât să îl puteți auzi sunând.

Găsirea telefoanelor inteligente cu casele inteligente

Google Nest poate face multe, dar găsirea telefonului care a căzut între pernele canapelei este una dintre caracteristicile sale mai puțin cunoscute. Acum știți cum să vă configurați telefonul pentru a-l găsi folosind Google Hub, chiar dacă este un iPhone.

Îți pierzi mereu telefonul? Credeți că această caracteristică vă va ajuta să o găsiți mai des? Spuneți-ne mai jos.

Scroll to Top