Cum să utilizați IFTTT pentru a vă automatiza telefonul Android

Cum să utilizați IFTTT pentru a vă automatiza telefonul Android

În cazul în care nu sunteți familiarizați, IFTTT înseamnă „If This Then That”. Este o suprafață bazată pe web care vă permite să înlănțuiți diverse servicii cu declarații condiționale, de unde și numele. Rezultatele, numite appleturi, vă permit să creați funcționalități puternice.

IFTTT poate fi un serviciu bazat pe web, dar este disponibil pentru Androidși se integrează cu serviciile inteligente pentru casă. Acest lucru pune o serie de funcționalități literalmente în palma mâinii tale. Vă puteți crea propriile applet-uri, dar am creat o listă cu unele dintre cele mai bune exemple preexistente pentru Android.

Aprindeți luminile de nuanță cu alarma dvs.

Dacă utilizați dispozitivul Android pentru rutina de trezire de dimineață, acesta este un applet IFTTT excelent pentru dvs. Desigur, acest lucru presupune că aveți câteva lumini Philips Hue în casa dvs.

Când alarma dvs. se stinge, aceasta trimite o notificare către IFTTT, care apoi aprinde luminile Hue pentru dvs. Dacă te-ai împiedicat vreodată în întuneric după ce te-ai trezit devreme, această rețetă IFTTT o va împiedica să se întâmple din nou.

Poti găsiți acest applet pe site-ul IFTTT.

Porniți și dezactivați automat dispozitivul Android Wi-Fi

Menținerea Wi-Fi activată poate duce la scurgerea mai rapidă a bateriei. Când sunteți acasă, merită, mai ales dacă utilizați apeluri Wi-Fi. Cu toate acestea, în timp ce sunteți afară, probabil că vă va scurge inutil viața prețioasă a bateriei.

Ifttt Android Automation Wi Fi Auto On Off

Există o pereche de applet-uri IFTTT care vă pot ajuta. Primul oprește automat Wi-Fi la ieșirea din casă pentru a ajuta la economisirea energiei. Puteți oricând să activați manual Wi-Fi atunci când sunteți la o cafenea sau într-o altă locație Wi-Fi, dar în acest fel nu trebuie să vă amintiți să îl dezactivați.

Dacă nu porniți din nou Wi-Fi când ajungeți acasă, ați putea pierde utilizarea datelor pe planul dvs. celular. Acolo este un alt applet care activează automat Wi-Fi la sosirea acasă poate veni la îndemână.

Dezactivați automat telefonul la locul de muncă

Nimeni nu vrea să fie persoana de la locul de muncă al cărei ton de apel neplăcut întrerupe o întâlnire liniștită. Din fericire, există două applet-uri IFTTT care vă pot ajuta în acest sens.

Ifttt Android Automation dezactivează telefonul la serviciu

Ambele provin de la un utilizator numit pur și simplu „jeff”. Primul dintre cele două vă dezactivează automat telefonul când ajungeți la serviciu. Al doilea activează telefonul când ajungi acasă.

La fel ca în cazul setărilor aplicate de orice applet IFTTT, vă puteți activa telefonul manual oricând doriți.

Trimiteți automat un mesaj când părăsiți locul de muncă

Vrei să-i anunți pe celălalt semnificativ când ești în drum spre casă? Acest lucru poate fi deosebit de important dacă nu părăsiți întotdeauna locul de muncă în același timp. Din fericire, un applet IFTTT se poate asigura că nu uitați niciodată să trimiteți din nou acel mesaj text.

Automatizare Ifttt Android Trimite mesaj ieșind din serviciu

Applet-ul este numit Trimiteți un mesaj de pe telefonul dvs. Android când ieșiți de la serviciu și face exact ceea ce spune că face.

Înregistrați-vă automat apelurile telefonice

Aveți telefoane separate pentru uz personal și de serviciu și doriți să știți cât timp petreceți în apeluri telefonice legate de serviciu? Ce se întâmplă dacă doriți doar să știți cât timp petreceți la telefon cu anumite persoane?

Ifttt Android Automation Log Apeluri telefonice

Oricum ar fi, acest applet vă poate ajuta. Instalați-l și va fi conectați fiecare apel telefonic pe care îl efectuați la o foaie de calcul Google. Înregistrează numai apelurile pe care le efectuați, nu pe cele pe care le primiți, dar vă poate oferi totuși o valoare utilă pentru înregistrarea a tot felul de date legate de apelurile telefonice.

Găsește-ți telefonul pierdut

Pentru ultima opțiune, ne vom uita la ceva cu care nimeni nu vrea să se ocupe vreodată: un telefon pierdut. Acest applet IFTTT vă poate ajuta.

Telefonul pierdut al automatizării Android Ifttt

Instalați acest applet și tot ce trebuie să faceți este să scrieți „telefon pierdut” la numărul de telefon pe care l-ați pierdut. Aplicația va fi apoi rotiți volumul soneriei la 100%. Apoi, trebuie doar să apelați numărul, iar telefonul dvs. va suna cât mai tare.

Alte modalități de a vă automatiza dispozitivul Android

Folosind opțiunile de mai sus sau propriile applet-uri IFTTT, puteți automatiza destul de mult. Acestea fiind spuse, IFTTT nu este singurul instrument de automatizare disponibil pentru dispozitivul dvs. Android. Android în sine are chiar și câteva opțiuni excelente de automatizare încorporate.

Pentru o privire mai atentă, consultați ghidul nostru pentru setările native pentru Android, care vă pot ajuta să vă automatizați sarcinile zilnice.

Scroll to Top