Cum să utilizați marcajele Twitter pentru a salva tweet-urile dvs. preferate

Cum să utilizați marcajele Twitter pentru a salva tweet-urile dvs. preferate
⏱️ 3 min read

Aveți un tweet preferat? Poate fi o întrebare greu de răspuns, mai ales că mii de tweets sunt postate în fiecare secundă. Poate că nici măcar nu sunt preferatele tale, dar totuși vrei să le salvezi pentru mai târziu. Ce faci?

Twitter a introdus o nouă funcție care vă permite să salvați cu ușurință tweets. Cu noua caracteristică, oamenii nu trebuie să fie obligați să-i placă un tweet doar pentru a-l păstra pentru mai târziu. Această caracteristică se numește Marcaje.

Ce este noua caracteristică a marcajelor Twitter

Înainte de a fi lansată funcția Marcaje, dacă întâlniți un tweet pe care l-ați plăcut, va trebui fie să vă placă, fie să vi-l trimiteți pentru a-l citi ulterior. Dacă l-ați lăsat în feedul dvs. crezând că îl veți putea găsi mai târziu, probabil că nu ați avut prea mult noroc cu asta.

Funcția este exact ceea ce afirmă numele, o caracteristică de marcaj unde puteți salva tweet-uri pentru mai târziu. Nimeni altcineva nu va ști ce ți-a plăcut decât pentru tine. Puteți adăuga și elimina oricât de mult conținut doriți în orice moment.

Cum funcționează noua caracteristică a marcajelor Twitter

Pentru a marca un tweet, trebuie doar să atingeți noua pictogramă de partajare situată în dreapta opțiunii preferate. Acolo era DM înainte. După ce o atingeți, veți vedea o serie de opțiuni de partajare. Una dintre aceste opțiuni vă va permite să salvați tweet-ul în marcajele dvs.

De asemenea, Twitter vă facilitează accesarea marcajelor salvate în meniul slideout. Fiecare tweet pe care îl marcați va apărea acolo. Doar apăsați pe imaginea de profil pentru a deschide meniul glisant și apăsați pe opțiunea de marcaje.

O altă veste bună este că noua caracteristică Marcaje nu va fi disponibilă pe o singură platformă. Utilizatorii Android și utilizatorii iOS vor putea profita de noua funcție. Chiar dacă doriți să îl utilizați pe Twitter Lite – site-ul web mobil al Twitter – puteți.

După ce atingeți butonul Partajare și salvați marcajul, Twitter vă va oferi, de asemenea, o opțiune de a vizualiza ceea ce tocmai ați salvat.

twitter-marcaj

Dacă respingeți această opțiune, trebuie să accesați Marcajele atingând profilul așa cum am menționat mai devreme. Tweeturile din marcajele dvs. vor fi salvate în ordinea în care le-ați marcat.

Nu vă faceți griji dacă nu vedeți încă opțiunea, deoarece Twitter lansează opțiunea cât de repede poate. Este doar o chestiune de timp înainte să o obții. Twitter lucrează la această funcție din octombrie luna trecută.

Concluzie

S-au terminat acele zile în care ar fi trebuit să preferați ceva ce voiați doar să citiți, dar care nu vă place neapărat. Și nimeni nu va trebui să știe pentru ce ați salvat mai târziu datorită noii funcții Twitter. Cât de fericit sunteți cu noua și privită caracteristică Marcaje care a sosit în sfârșit? Împărtășiți-vă gândurile cu noi în comentarii.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x