Cum să utilizați Mesaje salvate 2.0 pe Telegram? (2024)

telegram11.webp
⏱️ 4 min read

WhatsApp poate fi cea mai populară aplicație de mesagerie instantanee, dar Telegram este de departe aplicația de mesagerie cu mai multe funcții. Aplicația de mesagerie instantanee vă permite să salvați mesaje și conținut media din orice chat într-un dosar ușor accesibil. În cea mai nouă actualizare, platforma a făcut modificări acestui folder, făcându-l mai accesibil. Nu mai este nevoie să derulați până la capăt pentru a găsi un mesaj. Iată cum puteți utiliza Mesaje salvate 2.0 pe Telegram. Asigură-te că actualizați aplicația pentru a avea acces la cel mai nou set de funcții.

Citeste si: Cum să faci o întâlnire la Genius Bar la un Apple Store din SUA sau Marea Britanie? (2024)

Ce este nou cu cea mai recentă actualizare Telegram?

Cea mai nouă actualizare a Telegramului aduce noi funcții pentru utilizatorii obișnuiți și premium. Cel mai mare dintre ele este „Mesaje salvate 2.0”, care acum vă permite să sortați mesajele salvate prin chat. Acest lucru face incredibil de ușor să localizați mesajele vechi salvate. Dosarul cu mesaje salvate are și o filă „Shared Media” care vă permite să vizualizați toate videoclipurile, imaginile și documentele salvate într-un singur loc. Abonații Premium pot adăuga emoji-uri ca etichete la mesajele salvate pentru a le clasifica și mai mult.

Noua actualizare vă permite, de asemenea, să întrerupeți mesajele video și notele vocale în timp ce le trimiteți unui utilizator. Puteți bloca butonul de înregistrare și apăsați pictograma pauză pentru a vă aduna gândurile înainte de a apăsa pe redare și de a continua mesajul. Puteți, de asemenea, să atingeți pictograma „Vizualizare o dată” pentru a vă asigura că mesajul se autodistruge după ce destinatarul l-a vizualizat. În plus, puteți vedea ora exactă la care mesajul dvs. a fost citit de destinatar, pur și simplu atingând-l.

Cum salvez un mesaj pe Telegram?

Pasul 1: Lansa aplicația Telegram de pe smartphone-ul tău.

Pasul 2: Du-te la conversație care conține mesajul pe care doriți să-l salvați.

Pasul 3: Apasare prelungită mesajul și apăsați pe pictograma înainte în colțul din dreapta sus al ecranului.

Pasul 4: Selectați Mesaje salvate ca folder de destinație.

Cum să accesați și să utilizați Mesaje salvate 2.0 pe Telegram?

Pasul 1: Lansa Telegramul de pe telefon și apăsați meniul hamburger din colțul din stânga sus al ecranului.

Pasul 1: Lansați Telegramul pe telefon și apăsați meniul hamburger din colțul din stânga sus al ecranului.

Pasul 2: Selectați Mesaje salvate.

Pasul 2: Selectați Mesaje salvate.

Pasul 3: Toate mesajele pe care le-ați salvat din diferite chat-uri vor apărea într-una singură model asemănător unei liste.

Pasul 4: Puteți Trimite un mesaj la acest chat pentru a-l salva ca notă.

Pasul 5: Pentru a sorta mesajele după chat-urile respective, apăsați butonul elipse în colțul din dreapta sus al ecranului și selectați Vizualizați ca chat-uri. Puteți, de asemenea, să apăsați pe banner pentru a obține același rezultat.

Pasul 5: Pentru a sorta mesajele după chat-urile respective, apăsați elipsele din colțul din dreapta sus al ecranului și selectați Vizualizare ca chat-uri.  Puteți, de asemenea, să apăsați pe banner pentru a obține același rezultat.

Pasul 6: Atingeți un chat pentru vedere toate mesajele salvate din ea.

Pasul 6: Atingeți un chat pentru a vedea toate mesajele salvate din acesta.

Pasul 7: Comutați la Mass-media pentru a vizualiza toate fișierele media salvate într-un singur loc.

Pasul 7: Comutați la fila Media pentru a vedea toate fișierele media salvate într-un singur loc.

Întrebări frecvente (FAQs)

Cum salvez un mesaj pe Telegram?

Apăsați lung mesajul, apăsați pe semnul înainte și selectați Mesaje salvate ca dosar de destinație pentru a salva un mesaj pe Telegram.

Pot adăuga etichete la mesajele salvate pe Telegram?

Numai abonații Premium pot adăuga emoji-uri ca etichete la mesajele lor salvate. Aceste etichete pot fi accesate atingând simbolul Căutare în folderul cu mesaje salvate.

Cum trimit o înregistrare vocală unică pe Telegram?

Pentru a trimite un singur mesaj vocal sau video pe Telegram, țineți apăsată pictograma acestuia, blocați-o și apăsați pictograma de vizualizare o dată înainte de a trimite.

Citeste si: HP Spectre x360 16, HP Spectre x360 14 cu un cip AI dedicat, lansat în India

Concluzie

Acesta este modul în care puteți utiliza funcția „Mesaje salvate 2.0” recent actualizată pe Telegram. Puteți folosi mesajele salvate pentru a vă trimite mesaje, documente, note vocale, mesaje video și multe altele. Nu trebuie să trimiteți un mesaj altcuiva pentru a-l salva. Pur și simplu accesați folderul cu mesaje salvate și trimiteți lucrurile pe care doriți să le salvați.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x