Cum să utilizați modul Vanish pe Instagram? Când ar trebui să-l folosești?

pexels freestocksorg 35177 1
⏱️ 4 min read

În timp ce Instagram este una dintre cele mai utilizate platforme de socializare din lume, messengerul său nu este la fel de apreciat ca cel al Facebook și al altor platforme. Pentru a convinge mai mulți oameni să folosească Instagram Messenger ca mod principal de comunicare, platforma de socializare a făcut mai multe modificări serviciului său IM. Aceasta include încorporarea modului Vanish din Facebook Messenger. În acest articol, explicăm ce este modul Vanish pe Instagram, cum îl puteți folosi și când ar trebui să îl utilizați.

Citeste si: Top 10 căști wireless și TWS cu cea mai lungă durată de viață a bateriei

Ce este modul Vanish pe Instagram?

Lansat pentru prima dată pentru Facebook Messenger în 2020, modul Vanish a fost ulterior încorporat și în Instagram Messenger. Pentru a spune simplu, modul Vanish este similar cu mesajul efemer al Snapchat, în care mesajele se autodistrug după ce chatul s-a încheiat. Orice mesaj pe care îl trimiteți odată ce modul Vanish a fost activat va dispărea imediat ce este citit de receptor.

Odată ce modul Vanish a fost activat, Instagram notifică ambele părți ori de câte ori una dintre ele face o captură de ecran a conversației. Un alt lucru pe care trebuie să-l știți este că modul Vanish nu poate fi utilizat retroactiv. Toate mesajele pe care le trimiteți înainte de a activa modul Vanish vor rămâne în chat, cu excepția cazului în care le „anulați trimiterea”. Dacă destinatarul face o captură de ecran a acestor mesaje, nu veți fi notificat.

Cum se folosește modul Vanish?

Înainte de a începe să utilizați modul Vanish, trebuie să vă asigurați că Instagram Messenger este actualizat. Dacă nu este actualizat, Instagram vă va solicita să actualizați Messenger de îndată ce încercați să activați modul Vanish. Modul Vanish nu poate fi utilizat în textele de grup. În plus, ambele părți trebuie să se urmeze pentru a folosi modul Vanish. Iată cum îl puteți activa.

Pasul 1: Deschide Instagram aplicația și glisați spre dreapta către fereastra DM.

Pasul 2: Deschideți conversația în care doriți să utilizați modul Vanish.

Pasul 3: Derulați în jos până în partea de jos a conversației și glisați în sus.

Pasul 3: Derulați în jos până în partea de jos a conversației și glisați în sus.

Pasul 4: Trageți și mențineți apăsat ecranul până când apare „Eliberați pentru a activa modul dispariție”.

Pasul 4: trageți și mențineți apăsat ecranul până când apare „Eliberați pentru a activa modul dispariție”.

Pasul 5: Eliberați ecranul pentru a activa modul Vanish. Odată ce modul Vanish este activat, fereastra de chat se va întuneca. Dacă nu se întunecă, înseamnă că modul Vanish nu s-a activat și trebuie să încercați din nou.

Eliberați ecranul pentru a activa modul Vanish.

Glisați în sus și eliberați din nou pentru a dezactiva modul Vanish.

Când ar trebui să utilizați modul Vanish?

Deoarece celor mai mulți oameni le place să țină o evidență a conversațiilor lor, utilizarea modului Vanish în orice moment nu este cu siguranță ideală. Cu toate acestea, este o caracteristică foarte utilă pentru securizarea conversațiilor private și pentru a vă asigura că nimeni altcineva nu le poate vedea în afară de receptor. Notificările de mesaje pe care le primiți de la chat-urile care sunt în modul Vanish nu conțin conținutul textului. Acest lucru este util atunci când sunteți în public și nu doriți ca oamenii din jurul vostru să vadă niciun mesaj care apare pe ecran.

Deoarece primești notificare de fiecare dată când cineva face o captură de ecran, șansele ca conversațiile tale să fie „scurtate” sunt reduse, de asemenea. Dacă partajați informații sensibile pe care nu doriți să le acceseze altcineva decât receptorul, asigurați-vă că activați mai întâi modul Vanish.

Citeste si: Varianta Motorola Edge 30 Ultra 12GB este acum disponibilă în India

Concluzie

Modul Vanish nu se aplică doar textelor. Orice media, emoji-urile, emoji-urile sau notele vocale pe care le trimiteți în modul Vanish sunt șterse de îndată ce sunt vizualizate. Mulți oameni pot profita în mod nejustificat de această funcție, așa că asigurați-vă că raportați orice mesaj neadecvat la Instagram. De asemenea, îi puteți anula urmărirea sau îi puteți bloca pentru a-i împiedica să folosească modul Vanish.

Pentru cele mai recente știri despre gadgeturi și tehnologie și recenzii despre gadgeturi, urmăriți-ne pe Stare de nervozitate, Facebook și Instagram. Pentru cele mai noi videoclipuri cu tehnologie și gadgeturi, abonați-vă la noi Canalul canalului YouTube. De asemenea, puteți fi la curent cu ajutorul Aplicația Android Routech. Puteți găsi cele mai recente știri despre mașini și biciclete aici.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x