Cum să utilizați noul generator de imagini AI al Google Bard?

bard6.webp
⏱️ 3 min read

Actualizarea Google Bard din februarie permite utilizatorilor să genereze imagini AI folosind chatbot. În timp ce Google s-a grăbit să lanseze Bard după ce ChatGPT a pătruns în curentul mainstream, gigantul tehnologic a avut nevoie de ceva timp pentru a adăuga caracteristica de generare de imagini. Vestea bună este că este gratuit de utilizat. Google are, de asemenea, un instrument experimental „ImageFX” în lucru. ImageFX se bazează pe modelul Imagen 2. Începând de acum, este disponibil numai pentru utilizatorii din SUA, Kenya, Noua Zeelandă și Australia. Pentru cei aflați în altă parte, iată cum puteți utiliza noul generator de imagini AI al Google Bard.

Citeste si: Peste 600 de aplicații noi anunțate pentru Apple Vision Pro, care va fi pusă în vânzare astăzi

Înainte de a începe

Google Bard funcționează la fel ca orice alt generator de imagini AI. Introducerea promptului corect este esențială în generarea imaginii potrivite. Puteți selecta fiecare aspect al imaginii, de la stilul acesteia până la conținutul pe care îl înfățișează. Dacă nu sunteți mulțumit de rezultat, puteți introduce o solicitare de urmărire cu modificările pe care doriți să le vedeți în imagini. Bard va lua în considerare feedback-ul dvs. și va genera mai multe imagini cu modificările corespunzătoare.

Deși sună grozav, caracteristica noastră preferată trebuie să fie generarea de imagini alături de text. Bard poate scrie o povestire scurtă, o postare pe blog sau orice alt tip de conținut și poate adăuga imagini relevante pentru a le însoți. Imaginile sunt integrate în postare. De asemenea, puteți cere botului să creeze mai multe imagini în jurul anumitor bucăți de text și să le adauge la postare. Funcționează surprinzător de bine!

Generați imagini AI folosind Google Bard

Pasul 1: Mergi la https://bard.google.com/ și conectare folosind Contul dvs. Google.

Pasul 1: Accesați https://bard.google.com/ și conectați-vă utilizând Contul dvs. Google.

Pasul 2: Introduceți prompt pentru imaginea din caseta de chat. Asigurați-vă că solicitarea începe cu „Desenați o..”, „Generează o imagine..”, „Creează o imagine..” sau ceva de genul acesta. Solicitarea dvs. ar trebui să fie clar că doriți ca Bard genera o imagine.

Pasul 3: De asemenea, îi poți spune lui Bard stil de imagine tu vrei. Puteți alege din orice stil doriți, fie o animație digitală sau pictură în ulei. Cu cât solicitarea dvs. este mai detaliată, cu atât rezultatul va fi mai bun.

Pasul 2: Introduceți solicitarea pentru imagine în caseta de chat.  Asigurați-vă că solicitarea începe cu „Desenați o..”, „Generează o imagine..”, „Creează o imagine..” sau ceva de genul acesta.  Solicitarea dvs. ar trebui să precizeze că doriți ca Bard să genereze o imagine.

Pasul 4: Lovit introduce.

Pasul 5: Bard va genera două imagini pe baza solicitării dvs. Faceți clic pe o imagine pentru a o extinde. În prezent, Google Bard poate genera imagini numai în 512px x 512px rezoluţie.

Pasul 5: Bard va genera două imagini pe baza solicitării dvs.  Faceți clic pe o imagine pentru a o extinde.  În prezent, Google Bard poate genera imagini numai la rezoluție de 512px x 512px.

Pasul 6: Loveste butonul de descărcare în colțul din dreapta sus al ecranului pentru a salva imaginea pe dispozitiv.

Pasul 6: Apăsați butonul de descărcare din colțul din dreapta sus al ecranului pentru a salva imaginea pe dispozitiv.

Pasul 7: Reveniți și faceți clic pe Generați mai mult pentru a obține mai multe imagini pe baza solicitării dvs.

Pasul 7: Reveniți și faceți clic pe Generați mai multe pentru a obține mai multe imagini pe baza solicitării dvs.

Întrebări frecvente (FAQs)

De ce nu pot folosi generatorul de imagini AI de la Google Bard?

Generatorul de imagini AI de la Google Bard nu este disponibil pentru utilizatorii din Spațiul Economic European (SEE), Elveția și Regatul Unit.

Este Google Bard de utilizat gratuit?

Da, de acum Google Bard și instrumentul său de creare a imaginilor sunt libere de utilizat.

Care este rezoluția imaginilor create de Google Bard?

Google Bard generează imagini AI la rezoluție de 512px x 512px.

Citeste si: Top 10 smartphone-uri sub 1.000 USD în SUA (2024)

Concluzie

Acesta este modul în care puteți utiliza Google Bard pentru a genera imagini AI. Calitatea imaginii depinde de puterea promptului dvs. Puteți folosi Google Bard pe PC, Android și iPhone. Dacă aveți întrebări legate de chatbot, spuneți-ne în comentarii!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x