Cum să utilizați o tastatură fizică pentru a introduce pe telefonul dvs. Android

Cum să utilizați o tastatură fizică pentru a introduce pe telefonul dvs. Android
⏱️ 4 min read

Aveți un telefon Android puternic, care vă face să doriți să vă faceți treaba? Singura limitare cu care te-ai putea confrunta este tastatura miniatură de pe ecran care face dificilă tastarea rapidă. Din acest motiv, Android vă permite să conectați o tastatură fizică la telefon și să o utilizați pentru a tasta pe telefon. Iată cum să o configurați.

Prin conexiune USB OTG

Pentru această primă metodă, va trebui să aveți două lucruri: primul este o tastatură fizică cu un cablu USB care poate fi atașat la telefon.

Celălalt lucru de care ai nevoie este un Cablu USB OTG. Acesta este un adaptor pentru a conecta portul USB-A la portul USB-C al telefonului. Nu veți avea nevoie de acest cablu dacă atât tastatura, cât și telefonul vin cu un port USB-C.

USB Otg tip C (1)

Fiecare model diferit de telefon are propriile sale specificații de port și, prin urmare, necesită un model diferit de cablu USB OTG. Prin urmare, trebuie să vă asigurați că cablul pe care îl cumpărați va fi potrivit pentru modelul dvs. de telefon. În timp ce căutați cablul pe Google, introduceți modelul telefonului și cuvintele „Cablu USB OTG” pentru a găsi opțiunile potrivite.

Odată ce ai cablul, va fi simplu să îți conectezi telefonul la laptop. Pe telefon, accesați Setări, apoi pagina Sistem.

Derulați în jos până găsiți secțiunea intitulată „OTG storage” și activați opțiunea.

Pagina de sistem Android

Când conectați cablul USB OTG la tastatura fizică, veți putea folosi tastatura pentru a tasta pe telefon.

Prin Bluetooth

Pentru această metodă, va trebui să cumpărați o configurare a tastaturii Bluetooth.

Tastatură Logicool

Există multe opțiuni bune pe piață. Aceste tastaturi vin în dimensiuni mici, medii și obișnuite și funcționează fiabil bine, cu o durată lungă de viață a bateriei.

După ce aveți o tastatură Bluetooth, porniți-o pentru a o face vizibilă. Pe telefon, accesați Setări, apoi Bluetooth și conexiune dispozitiv.

Android Bluetooth Connect

Atingeți „Asociați dispozitiv nou” pentru a permite telefonului să înceapă căutarea dispozitivelor Bluetooth din apropiere.

Android Bluetooth Detect

Odată ce tastatura Bluetooth apare pe lista dispozitivelor descoperite de telefon, apăsați pe Conectare și urmați instrucțiunile care apar pe ecran, care pot diferi în funcție de modelul telefonului dvs. Telefonul dvs. este acum conectat la tastatura Bluetooth și puteți utiliza tastatura fizică pentru a tasta pe telefon.

Concluzie

Pentru momentele în care tastatura virtuală de pe telefon nu este suficientă pentru a tasta tot ce trebuie să spuneți rapid și eficient, adăugarea unei tastaturi fizice este singura opțiune. Cu ajutorul cablului USB OTG sau a tastaturii Bluetooth, veți putea folosi o tastatură fizică de dimensiuni complete pentru a scrie mesaje lungi și pentru a juca jocuri care necesită o opțiune de controler mai sofisticată decât este disponibilă chiar pe telefon.

Legate de:

  • 5 aplicații pentru tastatură Android pentru a vă ajuta să tastați mai bine
  • Cum se traduce scrierea de mână în text folosind Gboard pe Android

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x