Cum să utilizați tableta Android ca al doilea monitor: Top 4 metode

smt5
⏱️ 4 min read

Dacă aveți o tabletă sau un smartphone Android vechi, îl puteți utiliza ca un al doilea monitor pentru computer. Odată conectat, puteți fie să oglindiți, fie să extindeți afișajul computerului pe tabletă. A avea un al doilea afișaj este destul de convenabil și vă poate îmbunătăți considerabil productivitatea. În acest articol, vă prezentăm primele 4 metode pentru a vă folosi tableta Android ca al doilea monitor pentru computer.

Citeste si: Oppo Enco Air 3 cu drivere de 13,4 mm a fost lansat în India

Utilizați Spacedesk

Pentru a utiliza Spacedesk, computerul și tableta Android trebuie să fie conectate la aceeași rețea Wi-Fi sau să aibă o conexiune stabilită printr-un cablu USB.

Pasul 1: Descărcați software-ul driver Spacedesk pentru Windows pe computerul dvs. de pe Site-ul Spacedesk.

Pasul 1: Descărcați software-ul driver Spacedesk pentru Windows pe computer de pe site-ul web Spacedesk.

Pasul 2: Deschideți software-ul driverului și instalați-l pe computer, urmând instrucțiunile de pe ecran.

cum să utilizați tableta Android ca al doilea monitor

Pasul 3: Instalați Spacedesk aplicația pe tableta sau smartphone-ul dvs. Android din Magazinul Google Play.

Pasul 4: Lansați aplicația Spacedesk pe tableta sau smartphone-ul dvs. Android și atingeți pictograma plus.

Pasul 4: Lansați aplicația Spacedesk pe tableta sau smartphone-ul dvs. Android și atingeți pictograma plus.

Pasul 5: Introduceți adresa IP a computerului dvs. Dacă computerul dvs. este deja listat în aplicație, atingeți numele acestuia.

cum să utilizați tableta Android ca al doilea monitor

Pasul 6: Selectați „Conectați”.

Ecranul tabletei Android va acționa acum ca un al doilea monitor pentru computer. Puteți fie să oglindiți monitorul PC-ului, fie să îl extindeți pe tabletă din Setările afișajului.

Utilizați Splashtop

Pasul 1: Descărcați agentul desktop Splashtop pentru Windows din site oficial.

Pasul 1: Descărcați agentul desktop Splashtop pentru Windows de pe site-ul oficial.

Pasul 2: Instalați agentul desktop pe computer urmând instrucțiunile de pe ecran.

Pasul 3: Instalați Splashtop Wired XDisplay aplicația pe tableta sau smartphone-ul dvs. Android.

Pasul 4: Permite depanarea USB din Opțiuni pentru dezvoltatori. Pentru a intra în modul Dezvoltator, accesați Despre telefon>Informații despre software și atingeți Build Number de 7 ori. Acum reveniți la Setări, derulați în jos și selectați Opțiuni pentru dezvoltatori. Activați Depanarea USB.

cum să utilizați tableta Android ca al doilea monitor

Pasul 5: Asigurați-vă că computerul și tableta sunt conectate printr-un cablu USB.

După ce s-a stabilit o conexiune între tableta dvs. Android și agentul desktop, afișajul computerului dvs. va fi reflectat pe tabletă.

Utilizați Super Display

Utilizați Super Display

Aplicația Super Display costă 14,99 USD, dar vine cu o perioadă de probă gratuită de 3 zile. Tot ce trebuie să faceți este să descărcați aplicația de pe tabletă sau smartphone și driverul Windows de pe computer de pe Site-ul Super Display. Conectați tableta Android la computerul Windows folosind un cablu USB și lansați aplicația Super Display pe telefon. Ecranul computerului dvs. va fi oglindit pe tabletă instantaneu. Unul dintre avantajele utilizării Super Display este că nu oferă nicio întârziere și este ideal pentru desen și alte sarcini creative.

Utilizați iDisplay

cum să utilizați tableta Android ca al doilea monitor

iDisplay a fost conceput inițial ca software pentru dispozitivele Apple pentru a-și partaja afișajul. Dacă dețineți un Mac și un iPad, puteți utiliza această aplicație pentru a oglindi afișajul Mac pe iPad. iDisplay permite acum și conectivitate pentru dispozitivele Android. Urmând același proces ca toți agenții de afișare de mai sus, veți putea folosi iDisplay pe computer și tabletă. Un lucru pe care trebuie să vă asigurați este că computerul și tableta sunt conectate printr-un cablu USB, deoarece iDisplay nu funcționează printr-o conexiune WiFi.

Citeste si: 6 moduri simple de a remedia videoclipurile și sunetul YouTube care nu sunt sincronizate pe Android

Concluzie

Acestea sunt primele 4 metode de a folosi tableta Android ca un al doilea monitor pentru computer. Dacă sunteți interesat să creați artă digitală, atunci un al doilea monitor vă va îmbunătăți considerabil producția creativă. Având un al doilea monitor, vă îmbunătățește foarte mult randamentul de lucru și ridică accesibilitatea la un nivel cu totul nou.

Pentru cele mai noi gadget și știri tehniceși recenzii gadgeturmareste-ne pe Stare de nervozitate, Facebook și Instagram. Pentru cele mai noi videoclipuri cu tehnologie și gadgeturi abonați-vă la noastre Canalul canalului YouTube. De asemenea, puteți rămâne la curent folosind Aplicația Android Routech. Puteți găsi cele mai recente știri despre mașini și biciclete aici.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x