Cum să utilizați Visual Lookup pe iPhone pentru a afla ce este în neregulă cu…

iphone 15.webp
⏱️ 3 min read

Introdus pentru prima dată în iOS 16, Visual Lookup este răspunsul Apple la Google Lens. Această funcție ingenioasă vă permite să aflați mai multe despre obiectele din imaginile pe care le faceți. Anul acesta, Apple a extins detectarea obiectelor din Visual Lookup și chiar a adăugat suport pentru scenarii speciale. Rezultatul este un instrument mai perfect și mai intuitiv, care funcționează perfect în tandem cu obiectele din viața reală. Oamenii care nu sunt obișnuiți cu afișajul mașinii lor vor adora această funcție, deoarece poate recunoaște cu ușurință toate semnele și simbolurile de pe tabloul de bord și vă poate spune ce este în neregulă cu mașina dvs. În acest articol, vă arătăm cum să utilizați Visual Lookup pe iPhone.

Citeste si: Varianta de stocare Google Pixel 8 Pro de 256 GB listată pe Flipkart, acum disponibilă pentru achiziție

Utilizați Căutare vizuală pe iPhone

Utilizați Căutare vizuală pe iPhone

Puteți utiliza Visual Lookup pe iPhone pentru a identifica orice etichetă, semn sau diagramă de instrucțiuni. Poate fi folosit la bun sfârșit dacă doriți să descifrați instrucțiunile de spălare de pe spatele puloverului sau nu puteți înțelege semnele confuze de pe afișajul mașinii. Iată ce trebuie să faci.

Pasul 1: Ia o imagine al semne pe care trebuie să-l descifrezi. Dacă nu știi ce este în neregulă cu mașina ta, fă o poză cu afișajul șoferului.

Pasul 2: Deschide poza din Aplicația Fotografii pe iPhone-ul tău.

Pasul 3: Apasă pe pictograma info în bara de instrumente de jos. Pentru imaginile afișajului șoferului, veți vedea a pictograma volanului în loc de pictograma de informații.

Pasul 3: atingeți pictograma de informații din bara de instrumente de jos.  Pentru imaginile afișajului șoferului, veți vedea o pictogramă pe volan în locul pictogramei de informații.

Pasul 4: Veți putea vizualiza metadatele imaginii și alte detalii pe pagina pop-up. iPhone-ul tău va detecta și obiectele din imagine. Pentru a afla mai multe despre ele, atingeți „Priveşte în sus‘.

Pasul 5: Odată ce ați selectat Priveşte în susiPhone-ul vă va oferi mai multe detalii despre imagine.

Întrebări frecvente (FAQs)

Ce este căutarea vizuală pe iPhone?

Introdus pe iOS 16, Visual Lookup permite utilizatorilor de iPhone să afle mai multe despre obiectele, animalele de companie, semnele și simbolurile din fotografiile pe care le fac. Apple a extins această caracteristică pe iOS 17, oferindu-i posibilitatea de a descifra complet șabloane comune, cum ar fi instrucțiuni de spălare, afișaje ale mașinii și multe altele.

Căutarea vizuală funcționează pe videoclipuri?

Da, puteți întrerupe videoclipul pentru a afla mai multe despre obiectele și semnele de pe un anumit cadru folosind căutarea vizuală.

Poate Apple Visual Lookup să identifice semne în alte limbi decât engleza?

Visual Lookup funcționează în prezent pentru spaniolă, italiană, japoneză, franceză, germană și engleză. Apple va adăuga în curând suport pentru alte limbi.

Citeste si: Utilizatorii Instagram pot acum să adauge versuri de cântece la rolele lor la fel ca Povești

Concluzie

Acesta este modul în care puteți utiliza Visual Lookup pe iPhone pentru a identifica obiecte comune, semne, simboluri și multe altele în imagini. Odată ce iPhone-ul recunoaște un obiect, pictograma de informații din bara de instrumente de jos se schimbă într-o pictogramă personalizată care reflectă tema obiectului. Pentru fotografiile cu animale de companie, se va transforma într-o pictogramă de câine. În mod similar, va primi pictograme speciale pentru manualele de spălare și afișajele auto.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x