Cum să vă accesați rapid fișierele și folderele preferate în Windows cu fereastra pop-up cu acces rapid

Cum să vă accesați rapid fișierele și folderele preferate în Windows cu fereastra pop-up cu acces rapid
⏱️ 3 min read

Gestionarea folderelor este una dintre cele mai bune abilități pe care ar trebui să le dobândească fiecare utilizator de computer. Vă păstrează fișierele organizate și, mai presus de toate, arată curat. Dar, în timp ce sunteți organizat cu folderele, doriți să fiți suficient de productivi pentru a le accesa rapid. Găsirea unui fișier sau folder care este îngropat la cinci niveluri adânc în interiorul unui folder nu este cu siguranță productivă. Deci, cum găsiți echilibrul între organizație și productivitate pe computerul dvs. Windows atunci când vine vorba de accesarea folderelor și gestionarea acestora?

Popup cu acces rapid este cel mai bun răspuns la asta. Popup cu acces rapid este un mic instrument utilitar care vă oferă un meniu pop-up cu folderele și fișierele preferate care pot fi accesate rapid folosind butonul din mijloc al mouse-ului. Oferă o modalitate mult mai ușoară de a fi productiv și de a fi organizat simultan cu fișierele și folderele.

Cum se folosește fereastra pop-up cu acces rapid

Aici vom arăta cum să adăugați un folder în meniul QAP.

1. Descărcați și instalați software-ul de pe site-ul menționat mai sus. Este total gratuit.

2. Deschideți folderul pe care doriți să îl adăugați la meniul QAP.

3. Dacă utilizați un mouse, puteți face clic pe butonul din mijloc al mouse-ului pentru a declanșa meniul sau puteți utiliza tasta rapidă „Windows + W.”

4. Faceți clic pe „Adăugați acest folder” pentru a adăuga folderul în meniu. Aceasta va deschide o casetă de dialog pentru a personaliza în continuare opțiunile folderului.

5. Puteți redenumi în continuare folderul din meniu utilizând această casetă de dialog. Dacă doriți ca subfolderele acestui folder să fie disponibile în meniu, puteți activa opțiunea „Directoare live”. Aceasta va crea un submeniu și va fi actualizat pe măsură ce conținutul folderului va fi actualizat în exploratorul de fișiere.

qap-add-a-live-folder

Acum ați adăugat folderul utilizat frecvent în meniul QAP. Adăugați alte foldere în mod similar. După cum sa menționat anterior, puteți declanșa meniul folosind butonul din mijloc al mouse-ului sau cu ajutorul tastei rapide „Windows + W”. Puteți schimba în continuare tasta rapidă în setările QAP.

Profitați la maximum de QAP

QAP se referă la accesarea rapidă a folderelor și fișierelor. Există multe alte caracteristici în QAP care vă pot ajuta să fiți mai productivi. Puteți adăuga nu numai foldere, ci și aplicații, documente, linkuri și site-uri FTP. Cu meniul „QAP Essentials”, puteți comuta între aplicații și foldere deschise, deschideți foldere recente și redeschideți folderele închise.

qap-add-favorite

În afară de aceasta, atunci când adăugați un folder sau o aplicație preferată în meniu, puteți schimba poziționarea Windows a folderului sau a aplicației atunci când este lansat. De asemenea, dacă utilizați un alt explorator de fișiere pe computerul dvs., atunci în fila „Setări avansate” aveți opțiunea de a lansa folderul cu exploratorul de fișiere respectiv. De asemenea, aveți posibilitatea de a seta tasta rapidă pentru toate folderele și aplicațiile pe care le-ați adăugat cu QAP.

Fii organizat și productiv

Cu QAP, acum ar trebui să vă puteți păstra folderele organizate și să fiți productivi atunci când accesați. Site-ul web al QAP a fost complet încărcat cu ghiduri și soluții la problemele comune cu care se confruntă utilizatorii. Dacă sunteți un utilizator puternic, puteți edita fișierul .ini și personaliza software-ul. Spuneți-ne părerile dvs. în comentariile despre modul în care QAP v-a ajutat să fiți productivi.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...