Salut! Dacă sunteți nou aici, cunoașteți puțin despre mine. Este important, deoarece țin educația cu mare respect, așa că vreau să vă asigurați că învățați de la persoana potrivită.

Probabil că aveți multe întrebări despre acest program și despre cum să vă înscrieți la acesta. Aș dori să răspund la toate aceste întrebări din acest articol.

Cine sunt?

Numele meu este Mehul Mohan și îmi place să mă numesc dezvoltator. Acest cuvânt nu are sens și l-am inventat cu un an în urmă pe profilul meu LinkedIn, ca un amestec de dezvoltator și antreprenor. Îmi place să fac lucruri folosind codul și îmi place și partea de afaceri și de informare. Prin urmare, dezvoltatorul tău 🙂

Oricum, sunt un dezvoltator full-stack care lucrează în cea mai mare parte cu JavaScript și este asociat runtime (Node / Electron / React Native). Nu vă înșelați, nu vreau să mă laud, ci doar să stabiliți raționamente de ce nu vă veți pierde timpul ascultând sfaturile mele:

 1. Sunt autorul a două cărți – Aflați ECMAScript și Dezvoltare web avansată cu React
 2. Sunt câștigător al unei burse WWDC’19 – una dintre câteva sute de oameni care au participat gratuit la conferința Apple WWDC 2019 din San Jòse, California 🙂
 3. Am lucrat în trecut ca cercetător în domeniul securității și am găsit erori în Google, Microsoft, eSet, Sony, Invision etc. Mă puteți găsi în Sala Famei Google.
 4. Sunt și YouTuber dezvoltator, care rulează un canal YouTube numit codedamn cu peste 1100 de videoclipuri, 117.000 de abonați și 16 milioane de vizualizări.
 5. Am o diplomă de licență în inginerie informatică de la BITS Pilani, una dintre universitățile de top din India.

Desigur, nu ezitați să mă urmăriți LinkedIn, Instagram, și Stare de nervozitate! Trimiteți o conexiune / urmați și cererea 🙂

De ce mentorat gratuit?

În procesul de a oferi valoare comunității, am publicat tone și tone de lucruri gratuite. Dar, din păcate, indiferent cât de bună este munca pe care o faci, primul lucru pe care trebuie să-l faci este să te faci vizibil lumii

Am primit acest mare sfat de la prietenul meu și fondatorul Routech, Quincy Larson. Zilele trecute, când eram la telefon, mi-a spus despre importanța de a pune produsul în fața oamenilor mai întâi. În acest fel, nu vor alege opțiuni plătite rău doar pentru a realiza că există opțiuni mai bune (gratuite).

Acest lucru m-a determinat să mă gândesc la cum pot ajunge la oameni și să am un impact pozitiv asupra comunității dezvoltatorilor în același timp. Mulți dintre viitorii dezvoltatori cu mult potențial renunță la dezvoltare în fiecare zi, deoarece nu au îndrumările de care au nevoie și nu știu ce cale să urmeze.

Vreau să încep mic, dar puternic și de aici cred că ar trebui să încep.

La ce te poți aștepta?

Mă consider un pasionat al tuturor meseriilor și stăpân pe unele, cel puțin când vine vorba de aplicații web. Vă pot ajuta cu toate aceste lucruri:

 1. Intrarea în dezvoltarea web
 2. Alegerile tale de carieră
 3. Pregătirea pentru un loc de muncă sau un interviu pentru o startup sau o afacere mică și predarea a ceea ce merge în dezvoltarea reală (nu numai tipuri de interviuri DSA / competitive / „cracking”)
 4. Întrebări / întrebări de dezvoltare web
 5. Containerizare, Docker și lucrul cu sisteme Linux
 6. Sursa deschisa
 7. CI / CD
 8. Devenind un dezvoltator mai bun în general
 9. …și altele!

Tu, fiul unei arme, sunt înăuntru

Cum sa va alaturati programului meu gratuit de mentorat pentru

Minunat! În prezent, rulăm acest lucru ca test de grup WhatsApp. Dacă aveți WhatsApp instalat pe telefon, puteți solicita să vă alăturați acestui program de mentorat completând următoarele acest formular Google.

Sper că acest program este valoros pentru colegii dezvoltatori care doresc să învețe noi abilități sau să își ridice nivelul de competențe actual. Să punem mingea în mișcare – am atât de multe pe care vreau să le împărtășesc.

Întrebări? Întinde-mi mâna Stare de nervozitate!

Vorbim curand!

Mehul