Cum să vă anulați abonamentul Zoom

Cum să vă anulați abonamentul Zoom
⏱️ 7 min read

Zoom a fost un salvator de viață pentru multe companii în ultimele luni. Aplicația de videoconferință a fost adoptată de oameni din întreaga lume, inclusiv școli, companii și oameni obișnuiți, care doar caută să se conecteze cu prietenii și familia. Cu toate acestea, versiunea gratuită a Zoom este destul de limitată, forțând mulți oameni să se înscrie pentru serviciul premium Zoom. La fel ca multe servicii bazate pe abonament, versiunea premium a Zoom necesită utilizatorilor să renunțe manual. În caz contrar, cardul dvs. de credit va fi debitat permanent. Din fericire, anularea contului Zoom este ușoară, dar oarecum ascunsă.

Tipuri de abonamente Zoom

Există două versiuni ale aplicației de videoconferință Zoom: una gratuită, cealaltă plătită. Versiunea gratuită sau „de bază” a Zoom limitează întâlnirile de grup la 40 de minute, deși întâlnirile individuale sunt nelimitate. În plus, limită numărul de participanți la 100 de persoane. În plus, nu există posibilitatea de a înregistra întâlnirile. Versiunea plătită sau „Pro” a Zoom oferă mai multe niveluri, dar principala diferență este că prin deschiderea portofelului, multe dintre restricțiile impuse utilizatorilor gratuiți sunt ridicate. După cum am menționat mai sus, versiunile premium ale Zoom necesită o taxă lunară. Cu toate acestea, la fel ca multe abonamente, suma abonamentului este taxată automat la începutul fiecărui nou ciclu de facturare.

Cum să vă anulați abonamentul Zoom

Zoom App Home

Anularea abonamentului Zoom este destul de ușoară; cu toate acestea, există o serie de pași implicați.

1. Pentru a începe, lansați Zoom pe computer.

2. Când apare fereastra Zoom, faceți clic pe fotografia de profil din colțul din dreapta sus. Dacă nu aveți configurată o imagine de profil, atunci va fi doar un pătrat colorat cu inițialele în ea. Aceasta va produce un meniu derulant cu o varietate de opțiuni.

3. Faceți clic pe cel cu eticheta „Setări”. Alternativ, puteți face clic pe pictograma dințată direct sub poza de profil. Aceasta va deschide fereastra de setări Zoom.

4. Din opțiunile din partea stângă a ferestrei, faceți clic pe „Profil”.

5. Apoi, faceți clic pe butonul etichetat „Schimbați-mi abonamentul”.

Zoom Anulare

Aceasta vă va lansa browserul web și va naviga automat la site-ul Zoom. Aici vi se va solicita să introduceți numele de utilizator și parola Zoom.

6. La conectare, ar trebui să fiți automat adus la secțiunea Facturare a profilului Zoom. Pe această pagină veți vedea planurile Zoom la care sunteți abonat în prezent. Fiecare plan va afișa informații, cum ar fi perioada de facturare, următoarea dată a facturii, suma facturii și starea planului.

7. În extrema dreaptă, există un link etichetat „Anulați abonamentul”. Continuați și faceți clic pe linkul respectiv. Dacă faceți acest lucru, veți lansa o casetă pop-up care oferă posibilitatea de a reconsidera. Dacă sunteți sigur că doriți să anulați abonamentul Zoom, faceți clic pe butonul etichetat „Anulați abonamentul”.

Zoom Anulați planul

Cum să descărcați întâlniri cu zoom înregistrat

Când anulați abonamentul Premium Zoom, veți putea utiliza în continuare versiunea gratuită a aplicației. Din păcate, anulându-vă abonamentul, veți pierde accesul la funcțiile premium menționate anterior, inclusiv posibilitatea de a vă înregistra întâlnirile.

Cu un abonament premium, întâlnirile înregistrate sunt stocate pe serverele Zoom și sunt disponibile pentru descărcare sau partajare în orice moment. După anularea contului dvs. premium, acele înregistrări vor fi eliminate de pe serverele Zoom. Dacă doriți să descărcați orice întâlniri înregistrate, veți dori să faceți acest lucru înainte de a anula abonamentul.

Zoom Anulare Confirmare

Pentru a descărca întâlnirile înregistrate, urmați pașii descriși mai sus pentru a accesa setările profilului dvs. În partea stângă a ecranului, localizați opțiunea etichetată „Înregistrări” și faceți clic pe ea. În pagina următoare veți vedea toate înregistrările pe care le-ați făcut. Sub previzualizarea miniaturii fiecărei înregistrări, veți vedea opțiunea de a descărca înregistrarea respectivă. Pur și simplu faceți clic pe acesta pentru a descărca înregistrarea pe computer.

Cum să descărcați facturile de zoom

Dacă utilizați Zoom în scopuri comerciale, abonamentul dvs. Zoom poate fi dedus din impozite. Din fericire, este foarte ușor să descărcați facturile Zoom anterioare în cazul în care sunteți auditați și trebuie să furnizați documentație.

Pentru a descărca facturile anterioare, urmați pașii descriși mai sus pentru a vă conecta la contul dvs. de pe site-ul Zoom.

Istoricul facturării cu zoom

În partea stângă a ecranului, faceți clic pe „Gestionare cont -> Facturare”. Apoi, în partea de sus a paginii, faceți clic pe „Istoricul facturilor”. Aceasta va afișa o listă cu facturile dvs. Pentru a descărca toate facturile dvs. în format PDF, trebuie doar să faceți clic pe butonul „Exportați toate”. Alternativ, dacă doriți doar să descărcați facturi specifice, faceți clic pe caseta de selectare de lângă factura pe care doriți să o descărcați și faceți clic pe butonul „Exportați selectate”.

Cum să vă reactivați abonamentul Zoom

Zoom Reactivați contul

Dacă trebuie să reactivați un abonament Zoom anulat, puteți face acest lucru urmând pașii descriși mai sus pentru a vă conecta la contul dvs. Zoom. În partea stângă a ecranului, faceți clic pe „Gestionare cont -> Facturare ..” În partea de sus a paginii, faceți clic pe „Planuri curente”. Aici, veți vedea detaliile contului dvs. anulat. Pentru a-l reactiva, faceți clic pe „Reactivați planul” și urmați instrucțiunile.

Dacă sunteți nou în Zoom, este destul de ușor să puneți în funcțiune aplicația de videoconferință. Folosiți Zoom? Sau preferați o altă aplicație de conferință video? Spuneți-ne în comentarii!

Credit de imagine: Apel webinar de conferință video Work From Home de către DepositPhotos

Legate de:

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x