Cum să vă conectați la mai multe conturi Gmail, Yahoo, Twitter și Facebook în Firefox

Cum să vă conectați la mai multe conturi Gmail, Yahoo, Twitter și Facebook în Firefox

Dacă utilizați mai multe conturi pentru Gmail, Yahoo, Twitter sau Facebook, este posibil să fiți deconectat dintr-un cont înainte de a vă putea conecta la altul. Există multe soluții pentru această problemă și cea mai simplă este utilizarea a două browsere diferite. Această metodă este excelentă dacă nu vă deranjează să lucrați cu browsere separate, cum ar fi Chrome și Firefox. Cu toate acestea, dacă doriți să utilizați exclusiv Firefox și puteți totuși să comutați între conturi de utilizator, iată două moduri în care vă puteți conecta simultan la mai multe conturi ale unui site web pe Firefox.

1. Containere cu mai multe conturi Firefox

Containere cu mai multe conturi Firefox este un addon care vă permite să păstrați părți din viața dvs. online separate în file codate prin culori care vă păstrează confidențialitatea. Cookie-urile sunt separate prin container, permițându-vă să utilizați web-ul cu mai multe identități sau conturi simultan.

Firefox Containers nu necesită repornire după instalare, deci îl puteți utiliza imediat. La instalarea suplimentului, veți observa pictograma acestuia în colțul din dreapta sus al browserului.

Faceți clic pe acesta și ar trebui să obțineți un meniu derulant așa cum se arată mai jos:

ad-banner

Odată ce ați terminat configurarea diferitelor containere, faceți clic dreapta pe butonul „Filă nouă +” și selectați alt container pentru deschidere.

Containere Firefox Deschideți filă nouă

Acum vă puteți conecta la un alt cont pe același site web, cum ar fi Google, Facebook, Twitter etc.

Iată mai multe detalii și beneficii privind utilizarea containerelor Firefox.

2. Fereastra privată

Dacă nu vă deranjează să tratați o altă fereastră a aplicației, puteți deschide o fereastră privată în Firefox și vă puteți conecta la un alt cont al aceluiași site web.

Pentru a deschide o fereastră privată, apăsați Ctrl + Schimb + P sau accesați „Meniu -> Fereastră privată nouă”. Aceasta va deschide o nouă sesiune privată și o puteți folosi ca browserul standard. Nu există nicio limită la numărul de ferestre private pe care le puteți deschide, deci dacă trebuie să vă conectați la mai multe conturi, puteți deschide mai multe ferestre private.

Concluzie

Firefox Containers este excelent pentru multitasking și gestionarea mai multor conturi în cel mai simplu mod posibil. De asemenea, vă protejează confidențialitatea, deoarece fiecare container este protejat de sesiunea dvs. standard. Este posibil să fie nevoie să te obișnuiești la început, dar funcționalitatea pe care o primești merită efortul. Dacă doriți un mod rapid de a vă vedea toate conturile dintr-o singură dată, acest supliment va face treaba.