Cum să vă conectați ocolind automat ecranul de blocare pe Windows 10

1643299939 Cum sa va conectati ocolind automat ecranul de blocare pe
⏱️ 3 min read

Pe Windows 10, utilizarea unei parole pentru a vă conecta la contul dvs. este una dintre multele caracteristici de securitate pe care sistemul de operare le oferă pentru a păstra contul și fișierele în siguranță împotriva accesului neautorizat.

Deși este întotdeauna recomandat să folosiți o parolă pentru un cont, poate fi un proces obositor să introduceți o parolă lungă și complexă de fiecare dată când Windows 10 pornește. Cu toate acestea, dacă sunteți singura persoană care utilizează dispozitivul sau vă aflați într-o locație fizică securizată, configurați sistemul să se conecteze automat la contul dvs., sărind peste ecranul de blocare.

În acest ghid, veți afla pașii pentru a vă conecta automat la Windows 10 folosind un cont local sau Microsoft.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

Configurați conectarea automată pe Windows 10

Pentru a configura Windows 10 să se conecteze automat, urmați acești pași:

 1. Deschis start pe Windows 10.

 2. Caută netplwiz și faceți clic pe rezultatul de sus pentru a deschide moștenirea Conturi de utilizator setări.

 3. Apasă pe Utilizatori fila.

 4. Debifați Utilizatorul trebuie să introducă un nume de utilizator și o parolă pentru a utiliza acest computer opțiune.

  Conturi de utilizator Windows 10 (netplwiz)

 5. Apasă pe aplica buton.

 6. Confirmați-vă contul Microsoft (adresa de e-mail) sau informațiile contului local.

 7. Apasă pe O.K buton.

  Informații despre contul de utilizator
  Informații despre contul de utilizator

 8. Apasă pe O.K butonul din nou.

 9. Reporniți computerul

După ce ați finalizat pașii, Windows 10 ar trebui să vă conectați automat la contul dvs., ocolind ecranul de blocare.

Merită să subliniați că există riscuri de securitate implicate în configurarea Windows 10 pentru a vă conecta automat. De obicei, cel mai bine ar fi să faci asta doar pe un dispozitiv care nu stochează date sensibile sau pe un computer pe care îl folosești într-o locație securizată și știi că nimeni nu va avea acces fizic la el.

În cele din urmă, acest lucru nu este recomandat pentru dispozitivele cu mai multe conturi, deoarece natura conectării automate funcționează cel mai bine într-un scenariu cu un singur cont.

Puteți oricând să anulați modificările urmând aceiași pași, dar pornit pasul 3, amintiți-vă să verificați Utilizatorul trebuie să introducă un nume de utilizator și o parolă pentru a utiliza acest computer opțiune.

Alternativ, rețineți că puteți utiliza Windows Hello pentru a obține acces mai rapid și mai sigur la dispozitiv folosind recunoașterea facială sau scanere de amprentă.

Dacă computerul dvs. nu include hardware care să accepte Windows Hello, puteți încerca să adăugați un periferic extern, cum ar fi cititorul de amprente VeriMark de la Kensington sau camera web BRIO 4K cu tehnologie de recunoaștere facială de la Logitech:

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x