Cum să vă curățați cu ușurință TWS și căștile acasă?

clean tws
⏱️ 3 min read

Căști wireless și Căști pot fi magneți pentru praf și murdărie. Este posibil să fi observat ceară și alte tipuri de murdărie adunate pe căștile dvs. la doar câteva săptămâni după utilizare. Dacă purtați căștile în timpul antrenamentului, le expune la transpirație și la praf din exterior. Nu este de mirare că dvs TWS poate deveni un punct fierbinte pentru bacterii și alți germeni dacă nu sunt curățați în mod regulat. Nu numai că murdăria vizibilă este un coșmar pentru germaphobi, dar poate și împiedica funcționarea corectă a căștilor. Din fericire, reparația este destul de simplă și poate fi efectuată cu lucruri pe care le puteți găsi cu ușurință prin casă. În acest articol, vă arătăm cum să vă curățați cu ușurință TWS și căștile acasă.

Citeste si: Logitech G502 X Plus Review: Este încă cel mai bun din joc?

Iată de ce aveți nevoie pentru a vă curăța TWS și căștile

  • Lichid de spălat vase
  • Spirt
  • Un tampon de bumbac pentru urechi sau un instrument de curățare a căștilor
  • Lavetă din microfibră

Urmați acești pași pentru a vă curăța TWS și căștile

Urmați acești pași pentru a vă curăța TWS și căștile

  • Scoateți căștile wireless din carcasa de încărcare. Scoateți vârfurile din silicon din ambele căști. Nu începeți să vă curățați căștile în timp ce vârfurile sunt încă atașate de ele. Acest lucru va face ca ceara să împingă mai adânc în jos și poate dăuna driverelor audio din căștile dvs.
  • Utilizați un tampon de bumbac pentru urechi sau un instrument de curățare a căștilor pentru a îndepărta ceara sau murdăria de pe vârfurile urechilor. După ce ați îndepărtat murdăria vizibilă, lăsați vârfurile să se înmoaie în apă cu săpun. Scoateți vârfurile urechilor din apă după 20 de minute și lăsați-le să se usuce la aer. Curăță-le ușor cu o cârpă uscată din microfibră după uscarea la aer.
  • Curățați-vă căștile cu o cârpă umedă. Treceți ușor prin suprafață cu cârpa și asigurați-vă că frecați tulpinile și panourile. Ștergeți căștile cu o cârpă curată și uscată. Înmuiați o cârpă proaspătă în puțin alcool și aplicați-o ușor pe căști. Nu treceți peste bord cu alcoolul de frecat, acesta este menit doar să vă dezinfecteze căștile.
  • Utilizați o cârpă umezită în apă cu săpun și pentru a vă curăța căștile. Frecați ușor căștile pentru urechi, bentita și orice cablu atașat căștilor dvs. De asemenea, puteți utiliza alcool pentru a-l dezinfecta ulterior.

Citeste si: Cum să setați un temporizator de repaus pe YouTube Music pe Android și iPhone

Concluzie

Acesta este modul în care vă puteți curăța cu ușurință TWS și căștile acasă. Pentru a vă păstra căștile fără murdărie, asigurați-vă că le curățați o dată pe săptămână. Chiar și ștergerea blândă a acestora cu o cârpă curată după fiecare sesiune de antrenament este un drum lung. Ideea este să efectuați o curățare ușoară în mod frecvent, astfel încât murdăria să nu se acumuleze rapid pe TWS. Puneți căștile într-o husă de depozitare sau într-o husă atunci când nu sunt folosite pentru a împiedica particulele de praf să se depună pe ele.

Pentru cele mai noi gadget și știri tehniceși recenzii gadgeturmareste-ne pe Stare de nervozitate, Facebook și Instagram. Pentru cele mai noi videoclipuri cu tehnologie și gadgeturi abonați-vă la noastre Canalul canalului YouTube. De asemenea, puteți rămâne la curent folosind Aplicația Android Routech. Puteți găsi cele mai recente știri despre mașini și biciclete aici.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x