Cum să vă curățați temeinic Mac-ul cu Movavi Mac Cleaner 2

Cum să vă curățați temeinic Mac-ul cu Movavi Mac Cleaner 2

Acesta este un articol sponsorizat și a fost posibil de către Movavi Software, producătorii de Mac Cleaner. Conținutul și opiniile reale sunt singurele puncte de vedere ale autorului, care își menține independența editorială, chiar și atunci când o postare este sponsorizată.

Când aveți o nouă instalare a oricărui sistem de operare, aveți o mașină care funcționează la vârful eficienței sale operaționale. De luni de zile este cea mai rapidă și mai satisfăcătoare mașină care va fi vreodată. Apoi se instalează „putregaiul de biți”.

În realitate, ceea ce majoritatea oamenilor numesc „putrezirea biților” este o acumulare perfect naturală, dar constantă, de gunoi, dezordine temporare și alte gunoaie din sistemul dumneavoastră. În orice sistem (cum ar fi motorul din mașina dvs.), acest lucru îl împiedică să funcționeze cât de eficient ar putea. Memoriile cache, fișierele Internet temporare și resturile din instalațiile vechi conspiră pentru a lega spațiul pe disc și a încetini Mac-ul.

În acest articol ne uităm la Mac Cleaner 2 de la Movavi care vă ajută să vă îndepărtați de putregaiul și dezordinea și restabiliți Mac-ul la vârf de sănătate cu un efort minim.

Faceți o măturare curată

Evitarea dezordinei din sistemul dvs. și efectuarea optimizării se poate face, desigur, manual, dar aceasta este o curbă de învățare abruptă și este mult mai bună și mai rapidă dacă puteți găsi un utilitar de încredere.

Mac Cleaner 2 de la Movavi este doar asta. Software-ul are câteva moduri diferite pe care le puteți alege din filele din partea stângă. Inițial, curățarea sistemului, curățarea coșului de gunoi și scanarea limbilor neutilizate identifică cele mai evidente lucruri care pot merge. Dacă doriți să păstrați o altă limbă acceptată pe mașina dvs., puteți selecta suportul lingvistic pe care doriți să-l păstrați folosind butonul cu roată din ecranul principal.

După scanarea inițială, puteți face clic pe butonul „Începeți curățarea” și toate fișierele temporare și alte dezordine vor fi eliminate automat. De cele mai multe ori veți termina chiar acolo, dar există câteva îmbunătățiri suplimentare de curățare și viteză pe care le puteți implementa.

mac-cleaner2-disc-usage

Utilizarea discului scanează aparatul și raportează articolele care ar putea consuma prea mult spațiu pe unitate. De exemplu, în scanarea de mai sus există câteva instalații Raspberry Pi mari care probabil ar putea merge. Pur și simplu faceți clic pe caseta de selectare pentru a bifa elementele pe care doriți să le eliminați, apoi faceți clic pe butonul „Eliminare”.

Următoarea filă este modul Duplicare fișiere. Aparatul dvs. va fi scanat din nou, de data aceasta pentru a găsi fișierele care pot fi identice. Evident, unul dintre lucrurile care umple un computer mai repede decât aproape orice altceva este mai multe versiuni ale aceluiași fișier.

mac-cleaner2-duplicate-files

Veți fi informat despre fișierele care pot fi duplicate și veți alege să ștergeți unul dintre ele bifând caseta și alegând „Șterge”. Încă o dată, este mult mai ușor să căutați și să distrugeți aceste fișiere în acest fel decât să le vânați manual.

O altă scurgere de spațiu pe disc este fișierele mari și vechi. Căutarea acestora vă prezintă o listă de fișiere pe care, probabil, le-ați uitat și evidențierea acestora ca o listă de acest fel vă amintește să vă regândiți dacă trebuie să le păstrați sau să le aruncați.

mac-cleaner2-mare-și-vechi

Apoi, dacă rulați OS 10.10 și versiuni ulterioare, puteți utiliza fila Uninstaller pentru a elimina în siguranță aplicațiile pe care nu le mai utilizați. Aplicațiile Mac sunt, în general, ambalate într-un singur container din directorul aplicațiilor – asta dacă dezvoltatorul respectă regulile. Dar, desigur, câțiva oameni nu păstrează fișiere în altă parte. În plus, pot exista fișiere de configurare și .plists ascunse. Se elimină toate părțile unui program sunt esențiale atât pentru a economisi spațiu, cât și pentru a vă asigura că puteți instala din nou programul în mod curat, dacă doriți, fără a avea setări vechi care să revină din mormânt.

mac-cleaner2-unistaller

Acestea sunt Resturile, fișiere care au aparținut anterior unei aplicații, dar care acum sunt orfani în sistemul dvs. Cu cât puteți economisi mai mult spațiu, cu atât mai bine, mai ales că trebuie să aveți aproximativ 30% din discul de sistem gratuit pentru paginarea memoriei.

mac-cleaner2-memory-cleanup

Și vorbind despre asta, următoarea filă este Memory Cleanup. Nu, aceasta nu este memoria hardware pe care ați instalat-o, ci cache-urile de memorie bazate pe disc care vă pot arunca unitatea. Dacă un program se oprește sau computerul se blochează, atunci uneori puteți obține spații imense de spațiu pe unitate pline cu fișiere de memorie care nu mai sunt atașate la o aplicație. Această filă vă ajută să vă curățați memoria oferindu-vă mijloacele de scanare și eliberare a spațiului pe unitate, dar are și un contor în timp real al cantității utilizate. Acesta este unul dintre cele mai utile moduri din acest software.

Ultima filă este Optimizarea pornirii pentru a vă ajuta să organizați și să optimizați ceea ce rulează la pornire și să vă ajute să descoperiți dacă unul dintre aceste elemente vă consumă memoria.

mac-cleaner2-startup-optimize

Pe lângă instrumentele de mai sus, există și câteva funcții de firewall și antivirus încorporate în software, care pot fi opțiuni bune dacă nu aveți deja acele lucruri acoperite de alte aplicații. Opțiunea este acolo, iar în mod implicit sunt dezactivate, astfel încât să puteți alege să le utilizați dacă doriți.

mac-cleaner2-antivirus

Concluzie

Mac Cleaner 2 are un aspect utilitar de afaceri. Diferitele moduri de curățare funcționează bine și, deși păstrează o mulțime de detalii de lucru la distanță de utilizator, puteți, dacă vă place să detaliați puțin și să aveți un control manual, dacă este necesar.

Este o completare excelentă la setul de instrumente de menaj pentru Mac și destul de rentabilă, deoarece pentru scurt timp versiunea completă costă doar 29,95 GBP, ceea ce este destul de ieftin decât produsele concurente. Dacă doriți să încercați Movavi Mac Cleaner 2 și să vedeți dacă este pentru dvs., atunci urmați acest link și descărcați copia.

Vă mulțumim pentru lectură și, dacă aveți întrebări, vă rugăm să nu ezitați să le puneți în comentariile de mai jos.

Movavi Mac Cleaner 2

Scroll to Top