Come sbloccare il tuo iPhone con una maschera per il viso accesa

Cum să vă deblocați iPhone-ul cu o mască de față activată

⌛ Reading Time: 3 minutes

Sperăm că nu trebuie să vă spunem despre importanța purtării unei măști de față – mai ales acum, în timp ce lumea se luptă încă cu pandemia COVID-19. Aceste noi circumstanțe au schimbat și modul în care interacționăm cu dispozitivele noastre. Apple a răspuns deja la aceste schimbări. Să vorbim despre cum să deblocați iPhone-ul în timp ce purtați o mască de față, în acest caz, cu Apple Watch.

Mai întâi, verificați ce aveți nevoie

Când vorbim despre cum să deblocați iPhone-ul în timp ce purtați o mască de față, vorbim despre o caracteristică (recent lansată) numită „Deblocați cu Apple Watch”. Pentru a utiliza această nouă funcție, trebuie să îndepliniți următoarele cerințe:

  • iPhone cu Face ID și iOS 14.5 sau mai nou
  • Apple Watch Series 3 sau mai nou cu watchOS 7.4 sau mai nou

Dacă nu v-ați actualizat iPhone-ul și Apple Watch de ceva vreme, acum este momentul. Pentru a vă actualiza iPhone-ul, navigați la „Setări -> General -> Actualizare software”. Pentru a vă actualiza Apple Watch, navigați la „Aplicație Watch -> General -> Actualizare software” de pe iPhone

Cum se configurează „Deblocați cu Apple Watch”

Veți fi surprins cât de ușor este să permiteți iPhone-ului dvs. să vă scaneze fața în timp ce purtați o mască. Această procedură va dura doar un moment din timpul dvs., așa că parcurgeți următorii pași rapizi:

1. Lansați aplicația Setări de pe iPhone.

2. Derulați în jos și selectați „Face ID și parolă”.

3. Introduceți codul de acces atunci când vi se solicită acest lucru.

4. Derulați în jos până când vedeți secțiunea etichetată „Deblocați cu Apple Watch”. Conectarea Apple Watch la contul dvs. va fi listată acolo. Asigurați-vă că este activat cu comutatorul activat.

5. iPhone-ul dvs. vă va cere acum să confirmați activarea acestei funcții, oferindu-vă o scurtă introducere dacă se va comporta iPhone-ul în timp ce purtați o mască de față. Atingeți „Activați”.

Deblocați Iphone-ul cu mască la activarea funcției

6. Este posibil să dureze puțin timp (aproximativ 30 de secunde în cazul nostru) pentru ca această caracteristică să fie activată.

Cum să vă deblocați iPhone-ul în timp ce purtați o mască de față

Să punem în acțiune direcțiile de mai sus. După ce activați „Deblocați cu Apple Watch”, iată cum puteți debloca iPhone-ul în timp ce purtați o mască de față.

1. Folosiți această opțiune în timp ce purtați o marcă de față și Apple Watch. Ceasul dvs. inteligent ar trebui să fie deblocat, așa că introduceți parola dacă nu este.

2. Ridică-ți iPhone-ul așa cum ai face pentru a-l debloca. Telefonul dvs. vă va scana acum fața și vă va identifica că purtați o mască de față.

3. De îndată ce vă uitați la telefon, acesta se va debloca. Acum puteți glisa în sus din partea de jos a ecranului pentru a începe să îl utilizați. Apple Watch va afișa o alertă rapidă, care vă anunță că v-a deblocat iPhone-ul.

În sfârșit, avem încă un sfat valoros. Rețineți că „Deblocați cu Apple Watch” nu folosește Face ID pentru a vă identifica. Asta înseamnă că îl puteți folosi doar pentru a debloca iPhone-ul. Cu alte cuvinte, nu îl puteți utiliza pentru a vă verifica identitatea, pentru a utiliza Apple Pay sau pentru a accesa aplicații protejate prin parolă.

Concluzie

Cele de mai sus au descris cum să vă deblocați iPhone-ul în timp ce purtați o mască de față. Deși încă mai avem atenția dvs., am dori să vă oferim încă câteva resurse. Consultați cum să utilizați comenzile rapide Siri pe Apple Watch și cum să configurați urmărirea somnului pe ceasul inteligent.

Legate de:

  • 5 dintre cele mai bune aplicații Apple Watch pentru față
  • Cum să răciți un iPhone supraîncălzit
  • Cum să despărțiți și să ștergeți Apple Watch

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

[pt_view id="5aa2753we7"]

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *