Cum să vă descărcați parolele în Google Chrome

Cum să vă descărcați parolele în Google Chrome
⏱️ 3 min read

Încercați să creați parole mai sigure și să le uitați? Deoarece nu le puteți aminti, permiteți Chrome sau alt browser să vă salveze parolele și să le completeze automat. Completarea automată vă facilitează accesul la site-urile dvs., dar facilitează accesul și pentru alții. Pentru a ajuta la acest lucru, doriți să utilizați un manager de parole, dar credeți că va fi complicat. Google a adăugat o funcție pentru a descărca parolele salvate în Chrome într-un fișier .csv pentru a simplifica procesul.

Până acum, ar putea fi obositor să vă transferați parolele către un manager de parole. Ați putea termina să tastați toate parolele cu mâna sau ați putea aștepta până când ați fost conectat la fiecare site protejat cu parolă pentru ao salva la manager în acel moment. Desigur, dacă ați dezactivat conectarea automată a browserului dvs., trebuie să parcurgeți pașii suplimentari pentru a crea unul nou.

Google lansează o caracteristică în browserul Chrome care va simplifica procesul de trecere la un manager de parole exportând parolele dvs. într-un fișier .csv.

Era imposibil să descarci o listă de parole salvate în browserul Chrome. Acum, cu câțiva pași simpli, puteți obține o listă cu toate acele parole de stocat pe computer.

Cum să descărcați parolele

1. Deschide Chrome și tastează chrome: // steaguri în bara de adrese și apăsați Enter.

2. Derulați în jos pentru a găsi „Exportare parolă”. Este o listă lungă de funcții, deci poate fi mai ușor să o căutați folosind Ctrl + F scurtătură.

chrome-parole-export-buton

3. Utilizați meniul derulant pentru a-l activa.

chrome-password-enable

4. Reporniți Chrome făcând clic pe butonul „Reporniți acum” care apare în colțul din dreapta jos al ecranului.

chrome-parole-relansare

5. Deschideți Setări și derulați până în partea de jos a listei pentru a face clic pe cuvântul „Avansat”.

setări de parole-chrome

6. Găsiți secțiunea „Parole și formulare” și faceți clic pe „Gestionați parolele”.

Chrome-parole-gestionare

7. Faceți clic pe cele trei puncte din partea de sus a listei de parole salvate pentru a deschide mai multe opțiuni.

8. Selectați Export.

chrome-parole-export-toate

9. Faceți clic pe Exportare parole pentru a vă salva parolele într-un fișier .csv.

avertisment crom-parole

După ce salvați lista, vă puteți importa parolele în managerul de parole preferat. Iată câțiva dintre cei mai buni manageri de parole pentru platforma dvs. De asemenea, puteți păstra evidențele pentru uz personal. De exemplu, dacă faceți majoritatea sarcinilor bancare sau de altă natură, este posibil să doriți o listă de parole disponibile în cazul în care vi se întâmplă ceva.

Dacă utilizați un manager de parole care utilizează completarea automată, poate doriți să îl dezactivați sau să vă deconectați complet de la manager când ați terminat de lucrat la computer. Acești pași vă păstrează informațiile și mai bine protejate. Dacă continuați să vă faceți griji cu privire la accesarea de către cineva a site-urilor care conțin informațiile dvs. personale, puteți configura autentificarea în doi sau mai mulți factori pentru acele site-uri critice.

Păstrarea parolelor în siguranță este ceva ce ar trebui să facă toată lumea pentru a evita accesul neautorizat la conturile dvs. Această caracteristică este doar o modalitate de a face procesul mai puțin consumator de timp pentru dvs.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x