de Jen Weber

Cum să vă dezvoltați (și să salvați) întâlnirea tehnică preferată

Cum sa va dezvoltati si sa salvati Meetup ul dvs tehnic
Totul este gata! Există doar această mică problemă … (Credit de imagine: Jen Weber)

Salut facilitatorilor de întâlniri, prietenilor și viitorilor lideri! Vrei să apară mai mulți oameni la evenimentul tău tehnologic? Sau cel puțin același număr de oameni? Iată câteva idei de încercat! Aceste sfaturi se bazează pe observațiile culturii întâlnirilor din Boston și pe experiența mea de a conduce un grup axat pe Ember.js (un cadru frontal).

1. Nu solicitați doar difuzoare noi – creați-le

În timp ce Boston Ember este destul de constant, am văzut alte întâlniri care se luptă să găsească difuzoare. În calitate de facilitator, este responsabilitatea mea să organizez o varietate de discuții, atât pe teme, cât și pe nivel de experiență. Pentru a realiza acest lucru, am vrut să ajut la introducerea de difuzoare noi. Am avut nevoie de o cantitate enormă de cajoling pentru a susține prima mea discuție tehnologică și nu pot să-i încurajez pe participanți la scară largă, deci ce se poate face?

Mai întâi, faceți un eveniment! Găsiți un vorbitor cu experiență care să răspundă la întrebările de vorbire în public. De asemenea, puteți asambla un panou. Verificați rezultatele încercării noastre aici, așa cum este prezentat de Stephen Vance. Publicul a fost 100% captivat.

El a întrebat participanții la ce categorie de informații îi interesau cel mai mult:

 • alegerea subiectelor
 • pregătire
 • livrare
 • continuare (tratarea întrebărilor publicului)
 • prezentare la distanță.

Apoi, pe baza votului publicului pentru concentrare, Stephen a luat întrebări și răspunsuri pentru cele mai populare categorii.

În al doilea rând, urmăriți. Puneți deoparte un slot pentru un nou difuzor. Faceți publicitate în acest fel. Mulți vorbitori potențiali pot crede că trebuie să fie „experți” sau că altcineva este mai demn. Ajută-i să depășească sindromul impostorului prin extinderea unei invitații.

2. Evitați discuțiile de lungă durată despre produs

Prezentările de produse distrug întâlnirile tehnologice. Dacă nu luați măsuri pentru a cultiva noi vorbitori, singurii dvs. voluntari pot fi oameni care au ceva de vândut. Dezvoltatorii dvs. se vor plictisi de prezentările de vânzare și vor înceta să apară.

Iată testul de turnesol pentru a afla dacă este vorba despre un produs. Întrebați-l pe potențialul prezentator: „Ce va lua publicul de la discuție? Ce îi vei învăța? ” Dacă învață despre un caz de utilizare a companiei, compania, industria și așa mai departe, oferiți-le un loc pentru o discuție fulgerătoare, de zece minute sau mai puțin.

Am fost agent de vânzări înainte de a deveni dezvoltator și pot să empatizez cu difuzoarele de pitch ale produsului. Dar fii ferm. Îi datorezi participanților tăi. Dacă difuzorul partajează mai mult decât o prezentare a produsului, îi puteți invita să vorbească din nou pentru un interval de timp mai lung.

3. Rulați la final o tombolă

În fiecare lună, merg la Ea Geeks Out, un eveniment uimitor condus de unele femei care sunt adevărate profesioniști la angajamentul comunității. În fiecare lună, fac o tombolă la sfârșitul serii, iar energia pe care o aduce în cameră este incredibilă. Oamenii rămân până la sfârșit, se înveselesc reciproc și niciun vorbitor nu se confruntă vreodată cu „Deci, cred că asta e pentru întrebări. La revedere, să ai o noapte bună. ” În schimb, este „Cine este gata să câștige în seara asta!?!? Este timpul tombolelor. ”

La sfârșitul zilei, creierul nostru animal adoră șansa de a câștiga un premiu.

Deci, am încercat acest lucru pentru unul dintre evenimentele noastre speciale, folosind niște Ember swag. Deoarece sunt un tocilar, am tipărit câteva metode API Ember și am scris un script pentru a le selecta la întâmplare. Chiar și oamenii care erau deja purtare unii swag aveau intenția de a câștiga.

Nici nu trebuie să cheltuiți o grămadă de bani pentru a adăuga magie evenimentului dvs. Gândiți-vă la asta ca la costul pizza pentru încă un participant. Cumpărați 40 USD din lucruri de autorizare de la ThinkGeek și ești bine să mergi pentru an.

4. Fiți în pas cu alte întâlniri

În 2017, scena întâlnirii tehnologice din Boston a suferit câteva lovituri grave. Multe grupuri populare s-au înrăutățit și se pare că numărul locurilor dispuse să găzduiască a scăzut. Pentru a forma o rețea de asistență, unii organizatori de întâlniri locale au creat Boston JavaScript. Este un Organizare slabă unde grupurile locale ar putea împărtăși și crește împreună. Apoi, au invitat fiecare grup și organizatorii lor să se alăture.

Este important pentru dezvoltatori să ia în considerare instrumentele din afara timoneriei lor. Cu toții avem multe de învățat unul de la celălalt! Spațiul comun ne permite să împărtășim anunțuri despre evenimente și să colaborăm.

De asemenea, am contactat unii oameni din rețeaua mea Ember pentru a cere sfaturi. Am vorbit cu alți membri locali, lideri din trecut și facilitatori din alte state. Au împărtășit idei pe care nu le mai văzusem niciodată în acțiune.

5. În fiecare lună, luați măsuri pentru a construi sustenabilitatea

Deci, ce a ucis întâlnirile din Boston în 2017? Presupun că organizatorii au avut nevoie de o pauză, ceea ce este firesc, dar nimeni altcineva nu era pregătit să preia.

Este important să faci pași astăzi să te pregătești pentru când tu și partenerii tăi vei trece inevitabil la altceva. Nu așteptați până când va apărea acel moment.

Încă explorez acest lucru eu însumi, dar iată ce am adunat de la alți lideri de întâlniri:

 • Cereți ajutor, chiar și atunci când nu aveți nevoie de el. Ajutorii tăi vor deveni viitorii lideri.
 • Formați o coaliție. Am auzit recent de o întâlnire condusă de 6 persoane. Este foarte stabil.
 • Sugerează multe modalități de a ajuta. Rețelele sociale, fluxul live și publicitatea pentru evenimente sunt moduri bune de participare a oamenilor. Voluntarii nu trebuie să fie confortabili în fața unei mulțimi.
 • Lasă ceva control. Împărtășiți responsabilitățile cu co-facilitatorii dvs. Acceptați că vor face lucrurile diferit decât ați face dvs.
 • Rotiți emisee, cel puțin pentru anumite secțiuni ale evenimentului. În afară de tine, oamenii au nevoie de antrenament înainte de a fi vreodată de acord să devină copilot sau să preia facilitarea.
 • Implicați participanții ca participanți. Rugați-i să fie vorbitori și cereți-i feedback. Faceți o sesiune în care oamenii pot propune subiecte despre care sunt interesați să audă. Dacă oamenii apar și pleacă fără să contribuie, s-ar putea să deveniți singurul care să aibă suficientă grijă pentru a pune la muncă. Fă-l copilul tuturor.

În încheiere…

Când m-am intensificat pentru a ajuta la organizarea unui întâlnire, am fost îngrijorat teribil. Mi-a fost teamă că nu va apărea nimeni, că nu voi putea găsi locuri / sponsori, că oamenii nu vor mai veni … că nu sunt suficient de bun. Am intrat la telefon cu facilitatorul NYC Ember.js, Luke Melia, și i-am pus o mie de întrebări alimentate de anxietate.

A spus așa ceva:

Înainte de a răspunde la oricare dintre aceste întrebări, vreau să fac un punct. O să te distrezi atât de mult! Rularea unei întâlniri este o experiență incredibil de valoroasă. O sa inveti atat de mult.

El a avut dreptate.

Jen Weber construiește aplicații pentru știință la BioBright. Ea contribuie la Ember.js, un cadru frontal care vine cu „baterii incluse” pentru o mai bună experiență și productivitate a dezvoltatorului. Lucrează pentru a transforma tehnologia într-o industrie care întâmpină oameni noi.