Cum să vă faceți ecranul de pornire iOS mai rapid

Cum să vă faceți ecranul de pornire iOS mai rapid
⏱️ 5 min read

Sunt în dispozitivele mobile din 1997 și, dacă există un lucru pe care TREBUIE să-l am, este un ecran de pornire rapid. Dacă revenirea la ecranul (ecranele) de pornire și navigarea prin ele au ca rezultat performanțe slabe, atunci sincer, întreaga mea experiență a dispozitivului poate fi afectată.

Ecranul de pornire și lansatorul de aplicații iOS nu au fost actualizate de la introducerea originală a iPhone-ului original în 2007. Da, interfața de utilizare a văzut actualizări – implementarea de foldere și altele asemenea – dar sincer, Apple nu a actualizat pagina de pornire iOS aspectul sau funcționalitatea ecranului în ultimii nouă ani de iHistory.

Înainte, singurul mod în care puteai face o modificare a ecranului de pornire iOS a fost jailbreak-ul dispozitivului. Sincer, practica de jailbreak a unui iDevice a scăzut în popularitate. Am închis un iPhone 5 pentru aproximativ 27,5 minute și pur și simplu nu a putut să o ia Desigur, asta a fost acum aproximativ trei ani; dar sunt aproape sigur că experiența din magazinul Cydia nu s-a schimbat prea mult.

Cu toate acestea, dacă aveți o mulțime de aplicații pe iDevice și dacă rulați un iDevice mai vechi cu cea mai recentă versiune de iOS 9, este foarte posibil ca dispozitivul dvs. să aibă un ecran de pornire lent. Dacă vă confruntați cu acest tip de problemă de performanță, atunci am câteva vești bune pentru dvs. – este posibil să oferiți iDevice-ului un pic de performanță prin activarea animațiilor sistemului de operare și nu, nu aveți jailbreak dispozitiv pentru a realiza acest lucru.

Există câteva lucruri minore despre care trebuie să știți înainte de a începe, totuși:

  1. Acest sfat presupune să profitați de o eroare – sau o eroare – în iOS. Deși NU va introduce niciun malware pe dispozitivul dvs., este posibil ca Apple să „remedieze” această eroare într-o versiune viitoare a iOS, iar apoi să crească performanța.
  2. Aceasta nu este o soluție permanentă. Acest lucru funcționează numai până când opriți și porniți dispozitivul iDevice sau până când efectuați o resetare. (Țineți apăsate butoanele Wake / Sleep și Home buton până când vedeți sigla Apple, apoi dați drumul.)

Deci, acesta este bun și rău: dacă nu vă place să eliminați animațiile Springboard iOS și doriți să le puneți înapoi, este ușor să faceți acest lucru. Dacă vă plac rezultatele și puteți trăi fără animații, va trebui să repetați acest proces dacă ați trebuit să porniți ciclu sau să resetați dispozitivul.

Pentru a aplica această creștere a performanței pe iDevice, urmați acești pași:

1. Cu un dispozitiv proaspăt repornit sau resetat, deschideți „Setări -> General -> Accesibilitate -> Asistență tactilă” și comutați comutatorul Asistență tactil activat (deci ar trebui să fie verde). Când faceți acest lucru, butonul de asistență tactilă (un buton gri pe cărbune pe ecran) va apărea lângă colțul din dreapta jos al ecranului iDevice.

Setări iOS-Acasă

2. Apăsați butonul Acasă pentru a reveni la ecranul de pornire. Trageți butonul Nub în partea de jos a ecranului și puneți-l cât mai departe în colțul din dreapta al ecranului.

iOS-Acasă-Acasă

3. Invocați Spotlight Search pe dispozitivul dvs. glisând în jos pe mijlocul ecranului de pornire. (Nu în partea de sus, deoarece este posibil să coborâți Centrul de notificări. În schimb, trebuie să glisați în jos în mijlocul ecranului, astfel încât să nu coborâți Centrul de notificări în loc să activați Spotlight.) Renunțați imediat la reflector după ce nubul sare deasupra tastatură pe ecran. Dacă dați timpul corect, veți vedea că interfața Spotlight accelerează puțin, indicând faptul că ați activat eroarea OS și ați dezactivat Springboard.

iOS-Home-Spotlight

4. Încercați să lansați o aplicație pentru a vedea dacă animațiile au dispărut. Dacă sunt, atunci ai făcut totul corect. Dacă nu, repetați pasul numărul 3 până îl obțineți. Cercetările mele pe acest subiect au indicat că este o chestiune de sincronizare și că este posibil să trebuiască să repetați acest lucru destul de mult până când animațiile se opresc.

5. Dezactivați funcția de asistare tactilă pe care ați activat-o la pasul numărul unu. Nu trebuie să rămână în continuare pentru ca acest lucru să funcționeze.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

Concluzie

Obținerea unei performanțe mai bune pe un iDevice obișnuia să implice obținerea celui mai recent iDevice (cu un hardware mai bun și mai rapid) sau îți impunea să jailbreak-ți dispozitivul și să rezolvi toate problemele Cydia și software-ul potențial malware.

Cu toate acestea, datorită unei mici erori în iOS 9.x, puteți dezactiva animațiile Springboard și puteți obține un dispozitiv performant mai rapid, cu doar un proces simplu în cinci pași. Știți vreun alt sfat pentru creșterea performanței pentru iOS? De ce să nu ne alăturați în zona de discuții de mai jos și să ne spuneți despre ele?

Credit de imagine: Simt nevoia de viteză

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x