Cum să vă găsiți căutările, istoricul YouTube, înregistrările vocale și alte date stocate de Google

Cum să vă găsiți căutările, istoricul YouTube, înregistrările vocale și alte date stocate de Google
⏱️ 9 min read

Google știe multe despre tine. Istoricul căutărilor dvs., videoclipurile pe care le vizionați pe YouTube, locurile pe care le găsiți pe Google Maps, aplicațiile pe care le deschideți, e-mailurile pe care le trimiteți … toate acele date trebuie să trăiască undeva.

Dacă doriți să știți exact cât este, Google însuși a făcut treaba pentru dvs., compilând tot ce are asupra dvs. în Tabloul de bord Activitatea mea și Google Takeout. Activitatea mea vă oferă o listă cu tot ceea ce ați făcut vreodată într-un serviciu Google și vă permite să navigați prin multe puncte de date diferite, în timp ce Takeout vă permite să căutați toate aceste informații sub formă de HTML, JSON și CSV fișiere.

Dacă doriți să citiți vechile comentarii YouTube (sau pur și simplu să le ștergeți pentru a vă salva acea încercare) sau pentru a obține o reprezentare vizuală a istoricului locațiilor dvs., Activitatea mea este calea de urmat. Este puțin mai ușor de utilizat și mai vizual. Dacă sunteți în căutarea datelor brute și compacte, astfel încât să puteți parcurge mai ușor sau să aplicați singuri unele analize, Takeout vă are spatele. Oricum ar fi, știind ce trebuie să căutați este jumătate din luptă, așa că iată un ghid cuprinzător despre ceea ce puteți găsi în depozitele de date Google.

Principalele categorii pe care le vom analiza sunt:

 • Istoricul cautarilor
 • Gmail
 • Istoricul căutărilor / vizionărilor YouTube
 • Se deschide istoricul aplicației dvs. Android
 • Hărți / date despre locație
 • Tot ce i-ai spus vreodată Asistentului Google (cu sunet!)
 • Fiecare anunț Google pe care l-ați văzut sau cu care ați interacționat

Accesarea activității mele și de luat masa

Pentru a ajunge la tabloul de bord Activitatea mea, trebuie doar să vizitați https://myactivity.google.com și conectați-vă cu Contul dvs. Google. Veți vedea mai multe opțiuni aici, inclusiv „Vizualizare pachet” și „Vizualizare element”, care vă permit să comutați între a vă vedea tipurile de activități grupate în fiecare zi sau a vedea fiecare articol individual din istoricul dvs.

Butonul „Filtrați după dată și produs” este deosebit de important, deoarece puteți alege despre ce tip de date doriți să știți, mai degrabă decât să comutați fiecare lucru pe care Google îl știe despre dvs. Puteți găsi alte câteva puncte interesante accesând „Alte activități Google” și sortând lista vastă de categorii de acolo pentru a găsi de la informații despre dispozitiv până la biblioteca Google Play.

Activitatea mea include, de asemenea, un instrument la îndemână „Ștergeți activitatea prin”, care vă permite să căutați orice element care se potrivește cu un anumit filtru și să îl ștergeți, precum și „Controalele activității”, care vă permit să spuneți Google ce date poate salva în viitor.

Preluarea datelor personale Google 1

A ajunge la Scoate necesită câțiva pași suplimentari, dar aceștia au fost deja acoperiți aici. După descărcarea și dezarhivarea arhivei, veți fi confruntați cu o mulțime de foldere și fișiere diferite, dar nu vă faceți griji, acest ghid vă va arăta unde se ascund lucrurile interesante.

Istoricul căutărilor dvs.

Căutare date personale Google 1 Filtre

În Activitatea mea, puteți găsi datele de căutare accesând fie Vizualizarea pachetului, fie elementul și aplicarea filtrelor „Căutare” și „Căutare imagine”. De asemenea, puteți alege să căutați în anumite intervale de date dacă căutați ceva anume.

Căutare date personale Google 2 rezultate

În folderul Takeout, accesați „Activitatea mea -> Căutare”, „Activitatea mea -> Căutare imagini” sau „Activitatea mea -> Căutare video” pentru a vedea datele listate într-un format HTML mai compact. Acest lucru face un proiect distractiv de analiză a datelor dacă aveți abilități și timp.

Căutare date personale Google 3 Înlăturare

Gmail

Google Personal Data Mail Takeout

E-mailurile pe care le stocați în contul dvs. Gmail pot fi descărcate cu ajutorul Google Takeout, ceea ce ar putea fi o idee bună dacă doriți să vă asigurați că nu ștergeți accidental sau nu pierdeți altfel unele dintre înregistrările dvs. importante. Le puteți găsi în „Takeout -> Mail”. Cu toate acestea, acestea sunt stocate sub formă de fișiere .mbox, așa că va trebui să utilizați un cititor mbox pentru a le vizualiza.

Istoricul dvs. YouTube

Activitatea de date personale Google 2 Youtube

Dacă ați dorit vreodată să vă întoarceți și să obțineți o mostră a gusturilor dvs. muzicale la diferite vârste, acum puteți! În Activitatea mea, filtrați după YouTube pentru a vedea videoclipurile pe care le-ați vizionat și adăugați „Căutare video” pentru a vedea ce termeni de căutare ați introdus. De asemenea, puteți să gestionați comentariile, aprecierile, aprecierile și aprecierile dvs. de pe YouTube din secțiunea „Alte activități Google”.

Activitate Google Date personale Youtube 2

Takeout conține toate aceste date, plus mesajele dvs. de chat, abonamente, liste de redare etc. Puteți să le găsiți accesând folderul YouTube din Takeout și făcând clic pe fiecare categorie. „YouTube -> istoric” deține înregistrările de vizionare și căutare.

Date personale Google Youtube 3 Takeout

De fiecare dată când ați deschis o aplicație Android

Știați că Google a înregistrat activitatea dvs. de fiecare dată când deschideți o aplicație pe Android? Dacă nu, această listă va veni ca o surpriză. Accesați Activitatea mea și filtrați după „Android” pentru a vedea ce aplicații probabil deschideți prea des.

Activitate Google Date personale Android 1

Puteți găsi aceleași informații accesând „Takeout -> Activitatea mea -> Android”. Da, este un pic înfiorător, dar efectuarea acestui lucru prin intermediul unor analize s-ar putea să vă ajute să vă folosiți timpul puțin mai bine.

Google Personal Data Android 3 Takeout

Hărțile și istoricul locațiilor

Activitatea din Istoricul locațiilor 2 a datelor personale Google

Dacă utilizați Google Maps sau serviciile de localizare pe telefonul dvs. Android sau prin Contul dvs. Google, multe dintre locurile pe care le-ați căutat și / sau ați fost au fost înregistrate. Pentru a vedea istoricul Google Maps, trebuie doar să filtrați Activitatea mea după Hărți.

Activitate Hărți Google cu date personale 1

Fișierul dvs. Takeout include mai multe foldere aici: Hărți, Hărți (locurile dvs.), Istoricul locațiilor și „Activitatea mea -> Hărți”. Acestea conțin informații precum recenziile dvs., locurile pe care le-ați fixat, coordonatele GPS și marcajele de timp, istoricul căutărilor și multe altele. Interesant este că, așa cum arată imaginea de mai jos, fișierul dvs. JSON cu Istoricul locațiilor de preluare conține chiar câmpuri care estimează probabilitatea de a merge, totuși, într-un vehicul, ieșind dintr-un vehicul, pe bicicletă etc.

Hărți de localizare a datelor cu caracter personal Google 3 dosare de preluat

Hărți de localizare a datelor cu caracter personal Google Fișier Json pentru eliminare

Deoarece aici există o mină de aur de informații, există de fapt mai multe instrumente care vă ajută să explorați aceste date într-un mod mai vizual, inclusiv Instrumentul Istoricul locațiilor Google și o creație terță parte care vă creează o hartă de căldură. După cum puteți vedea în imaginea de mai sus, Google a inclus chiar captura de ecran pe care am făcut-o din biletul de autobuz când am folosit Maps pentru a naviga din aeroportul Shannon în timpul unei escale în Irlanda.

Tot ce i-ai spus vreodată Asistentului Google

Activitatea Google Voice Assistant Assistant 1

Toate căutările și comenzile dvs. vocale sunt transcrise și stocate, la fel ca și cealaltă activitate, dar asta nu este tot – ele au și vocea dvs. înregistrată. În același timp, este înfiorător și nostalgic să te întorci și să te asculți criticând Google pentru că nu ai fost suficient de miraculos încât să te înțelegi prima dată.

Pentru a găsi căutările și fișierele audio, accesați Activitatea mea și filtrați după Asistent și „Voce și audio”.

În Takeout, accesați „Activitatea mea -> Asistent” și „Activitatea mea -> Voce și audio” pentru a găsi jurnalele și fișierele MP3.

Google Asistent date personale Voice 1 Takeout

Unde și când ați văzut anunțuri Google

Anunțuri Google cu date personale 1 Activitate

Acesta este probabil mai util pentru Google decât pentru dvs., dar dacă doriți să aruncați o privire unde ați văzut reclame și / sau ați interacționat cu acestea, puteți filtra Activitatea mea după reclame sau puteți consulta „Activitatea mea” -> Anunțuri ”din Takeout. Probabil cel mai interesant lucru din această categorie este că istoricul dvs. web nu este de obicei salvat pentru totdeauna, dar cu siguranță sunt paginile și aplicațiile în care ați văzut reclame.

Anunțuri Google cu date personale 3 Înlăturare

Alte date diverse

Dosare Google pentru preluarea datelor cu caracter personal

Nu toate datele din datele dvs. Google sunt la fel de suculente, dar în funcție de obiceiurile dvs., puteți găsi aceste alte date interesante:

 • Marcajele tale
 • Calendarul dvs.
 • Cărțile, jocurile, filmele, muzica și magazinul de aplicații
 • Istoricul dvs. Google Pay și Magazin Play
 • Istoricul Hangouts și Google Voice (cu înregistrări și mesaje vocale)
 • Notele dvs. Google Keep
 • Obiceiurile dvs. Google News
 • Interacțiunile dvs. cu ajutorul Google

Există, de asemenea, câteva puncte interesante în secțiunea „Alte activități Google”, dintre care majoritatea au legătură cu preferințele dvs.

 • Informatie despre dispozitiv
 • Instrumente de gestionare pentru o mulțime de activitate YouTube
 • Setări Google Ads (puteți vedea categoriile în care v-au introdus și puteți gestiona modul în care primiți difuzarea anunțurilor)
 • Preferințele dvs. Știri Google
 • Vocea și fața dvs. se potrivesc cu datele

Ce să faci cu toate aceste date

Dacă sunteți în regulă ca Google să aibă toate aceste date, nu trebuie să faceți altceva decât să le navigați și să căutați informații interesante despre viața și obiceiurile dvs. Cu toate acestea, dacă vă simțiți furioși, Google vă permite să controlați datele pe care le colectează despre dvs., în mare parte prin fila „Controale de activitate” din Activitatea mea.

De asemenea, puteți să vă întoarceți și să vă ștergeți activitatea, fie dintr-o dată, fie căutând anumite elemente pe care ați prefera să nu le aveți în evidență. Contul dvs. Google are, de asemenea, câteva lucruri pe care le puteți utiliza, cum ar fi Confidențialitate și personalizare, în care Google vă ajută să decideți ce să partajați.

A fi conștient de datele care există despre tine este important, indiferent de propriile sentimente legate de confidențialitate, iar acum știi unde să le găsești!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x