Cum să vă îmbunătățiți scrierea cu OneLook

Come migliorare la tua scrittura con OneLook
⏱️ 7 min read

De câte ori te-ai așezat să scrii un articol sau un e-mail și nu găsești cuvintele potrivite? Indiferent cât de mult ne-ar plăcea să credem că face, scrisul nu vine ușor pentru toată lumea. Din acest motiv, site-urile web ca O privire vă poate ajuta să deveniți un scriitor mai bun fără costurile de școlarizare.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

De ce să folosiți OneLook?

Ultimul lucru pe care vrei să-l faci este ca scrisul tău să fie plin de repetări, fraze sau cuvinte care pot întrerupe fluxul scrisului tău. Identificarea cuvintelor repetate și înlocuirea acestora cu sinonime nu numai că vă va ajuta să scrieți mai bine, ci vă va ajuta să deveniți un scriitor mai bun. Folosind OneLook, puteți găsi zeci de alternative, inclusiv substantive, adjective, verbe și adverbe. Totul depinde de ceea ce încercați să spuneți, dar cu OneLook știți că există mai multe moduri de a o spune.

Cum se utilizează OneLook

OneLook este în esență un dicționar invers. Tastați cuvântul sau conceptul pe care doriți să îl spuneți în bara de căutare și acesta va genera o listă de cuvinte sau expresii care se potrivesc căutării dvs.

Descoperă cuvinte similare

Cum se folosește cuvinte similare

Unul dintre cazurile principale de utilizare pentru OneLook este să caute cuvinte similare. De exemplu, dacă căutați „Mașină mică” pe site, veți vedea „compact” ca rezultat. OneLook oferă 100 de posibilități diferite, inclusiv unele mașini mici numite în mod corespunzător, cum ar fi „minicabs”, „sidecar” etc. Aici OneLook începe să strălucească, deoarece puteți încerca rezultate de căutare similare pentru orice vă puteți gândi și puteți descoperi mai multe scrieri. opțiuni decât ați face cu orice instrument general de tezaur.

Caut un Cuvânt

Cum se folosește Onelook Căutând Word 1

Să presupunem că scrieți un e-mail sau o notă și nu vă puteți gândi absolut la cuvântul pe care doriți să îl utilizați. Atunci opțiunea „concept” din OneLook va fi deosebit de utilă. Accesați caseta de căutare și introduceți conceptul în câteva cuvinte, într-o propoziție sau chiar cu un singur cuvânt.

De exemplu, să presupunem că căutați cuvântul pentru ceea ce joacă copiii cu nisip. În acest caz, veți merge la OneLook și tastați „*: joacă în nisip”Și căutați. Primul și al doilea rezultat sunt aproape sigur ceea ce căutați cu „sandpit” sau „sandbox”. Acum aveți cuvântul de care aveți nevoie pentru a continua să scrieți.

Cum se utilizează metologul Onelook

Unul dintre celelalte aspecte ale site-ului este capacitatea sa de a vă ajuta să găsiți cuvinte pe care le cunoașteți începutul sau sfârșitul, dar nu scrierea completă. De exemplu, să presupunem că ați încercat să vă gândiți la cuvântul „meteorolog”, dar nu v-ați putea gândi la ortografia completă. Folosind OneLook, puteți introduce „întâlnit ???? ogist, ”Faceți coada căutării și arată„ meteorolog ”. Numărul de semne de întrebare pe care le utilizați este direct legat de numărul de litere pe care încercați să le identificați. În acest exemplu, a trebuit să identificăm patru litere, astfel încât interogarea de căutare să utilizeze patru semne de întrebare.

Cel mai bun mod de a fraza

Cum se folosește mașina Onelook

Un alt domeniu care vă poate lăsa în limbă în timp ce scrieți este cum să exprimați corect ceva. Să presupunem că știi că cuvântul pe care vrei să îl folosești este „mașină”, dar nu te poți gândi la expresia corectă. Accesați site-ul web OneLook și tastați „**mașină**”Și căutați. Veți vedea acum 100 de rezultate ale expresiilor care includ cuvântul mașină într-o varietate de exemple.

Cum se folosește Onelook Commoness

Dacă rezultatele nu sunt atât de înguste pe cât ți-ar plăcea, privește în partea dreaptă sus a paginii și localizează caseta galbenă. În această casetă este o modalitate excelentă de a filtra cele 100 de meciuri pentru a vă restrânge mai bine rezultatele. În rândul de sus, faceți clic pe „Sortare după: frecvență” și urmăriți cum rezultatele se prelucrează singure. Este aproape o listă complet nouă de 100 de rezultate, toate legate de mașini. Alternativ, puteți, de asemenea, „Filtrați după obișnuințe: cuvinte și expresii obișnuite” și puteți încerca aceste rezultate.

Supliment Google Docs

Cum se utilizează Google Docs Onelook

Pentru cei dintre voi care vă petreceți timpul scriind în Google Docs, OneLook își va arăta din nou meritele. Cu un dedicat Supliment Google Docs, serviciul devine infinit mai valoros pentru a se integra în scrierea dvs. în timp real. În loc să săriți înainte și înapoi între file, OneLook este conectat direct la documentele dvs., permițându-vă să căutați, să definiți și să căutați orice interogare fără a părăsi site-ul. Cu șase butoane funcționale diferite, inclusiv Sinonime, Declanșatoare, Rime, Complet, Adjective și Substantive, OneLook arată din nou de ce este mult mai mult decât un tezaur.

Declanșatoarele vă vor arăta cuvinte asociate în mod obișnuit cu căutarea dvs., în timp ce rimele vă arată, în mod surprinzător, rimele. Complet va ajuta la completarea cuvântului pe care începeți să îl tastați, în timp ce adjectivele vă arată adjective utilizate în mod obișnuit pentru a descrie cuvântul dvs. de căutare. Substantivele este invers, unde vă arată cuvinte descrise în mod obișnuit de termenul dvs. de căutare. Acest lucru funcționează cel mai bine atunci când termenul de căutare este un adjectiv. Reunind toate acestea, se adaugă toate cele mai bune caracteristici ale site-ului OneLook.com, precum și RhymeZone, pentru a vă îmbunătăți scrierea în moduri pe care nu le-ați fi putut imagina inițial.

Punând totul împreună

La sfârșitul zilei, cu fiecare interogare de căutare, veți găsi fraze, cuvinte sau propoziții mai bune pe care le puteți încorpora în scrierea dvs. Cu fiecare intrare nouă, scrierea dvs. se va îmbunătăți rapid și va deveni mai clară și potențial mai reușită în atingerea obiectivului dvs.

Dacă doriți să vă corectați scrierea, încercați Grammarly sau Editorul Microsoft.

Legate de:

  • Cum să creați bare de instrumente personalizate în LibreOffice pentru scriere focalizată
  • Serviciile de redactare a eseurilor sunt legale și legale?
  • 7 dintre cele mai bune aplicații de scriere pentru Android

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x