Cum să vă încărcați soneria inelului când bateria se descarcă

Cum să vă încărcați soneria inelului când bateria se descarcă
⏱️ 3 min read

Ring Doorbell este un sistem de sonerie activat pentru Wi-Fi, cu o cameră integrată, astfel încât să puteți vedea rapid cine este la ușă. Dar bateria sa internă înseamnă că trebuie să o reîncărcați o dată sau de două ori pe an. Iată cum să reîncărcați soneria de apel ori de câte ori bateria se descarcă.

În timp ce puteți rula Soneria sonoră de la cablarea tradițională a soneriei și nu vă deranjați să reîncărcați bateria, marea sa caracteristică este că poate fi alimentat complet de bateria internă, astfel încât să nu trebuie să vă deranjați cu niciun fir, ceea ce face instalarea super uşor. Vestea bună este că reîncărcarea unității Ring Doorbell este foarte simplă.

În primul rând, puteți vedea cât de multă suc a mai rămas din Ring Doorbell, deschizând aplicația Ring de pe telefon și atingând dispozitivul din partea de sus a ecranului.

IMG_2894_stomped

Nivelul bateriei va apărea în colțul din dreapta sus.

IMG_2895.1_stomped

Dacă doriți un procentaj exact din cantitatea de baterie rămasă, atingeți pictograma roată din colțul din dreapta sus al ecranului.

IMG_2895_stomped

De acolo, veți putea vedea procentul de baterie rămas.

IMG_2896_stomped

Pentru a reîncărca Soneria sonoră, va trebui să o scoateți din suportul de montare și să o aduceți înăuntru, așa că începeți prin îndepărtarea celor două șuruburi de siguranță de pe partea inferioară folosind șurubelnița inclusă însoțită de soneria sonerie. După ce sunt îndepărtate, îl puteți ridica și apoi scoate pentru a scoate unitatea. Aduceți-l în interior, deoarece va trebui să îl conectați la computer sau la o priză.

IMG_2818_stomped

În partea din spate a soneriei Ring există un port microUSB pe care îl veți folosi pentru a-l încărca.

IMG_2775_stomped

Luați cablul portocaliu furnizat împreună cu Ring Doorbell (sau utilizați doar orice cablu microUSB) și conectați-l la unitatea Ring Doorbell.

IMG_2776_stomped

Luați celălalt capăt și conectați-l la computer sau la o priză de perete folosind un adaptor USB-AC. LED-ul albastru cu inel din jurul butonului soneriei se va aprinde și va arăta starea cât de încărcată este. Când inelul se umple până la capăt, atunci bateria a fost încărcată la 100%.

IMG_2777_stomped

Va dura câteva ore pentru a o încărca, mai ales dacă bateria era aproape descărcată. Am încărcat-o pe a mea când era la aproximativ 60% și a durat aproximativ o oră.

Desigur, singurul dezavantaj este că, în timp ce vă încărcați soneria, nu există nimic dacă cineva vine la ușa din față, așa că nu veți putea vedea cine este acolo de pe telefon. Cu toate acestea, câteva ore o dată sau de două ori pe an nu este prea rău de sacrificiu, mai ales cu o instalare atât de ușoară.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x