de Ryan Yurkanin

Cum să vă întoarceți pe pista după ce ați epuizat programarea

0*DCEnZAT9zuwrECuY
A fi un programator excelent este mult mai mult decât o programare excelentă. Brooke Cagle pe Unsplash

Creierul nostru poate lua atât de mult. Cu toții a trebuit să rezolvăm o problemă atât de complexă încât ne-a rupt. Toți avem simțit ca impostori la joburile noastre, când ceva nu ar face clic.

Toate acestea ne frustrează și ne supărăm, așa că codul nostru devine mai rău. Codul nostru fiind mai rău ne face să fim mai supărați. Suntem acum într-un ciclu de ură de sine și lacrimi dev.

Unde au greșit toate?

Unii ar spune că problemele vor fi greu și că trebuie să faceți una dintre următoarele:

  1. Renunță și găsește o problemă mai ușoară. (Doar daca) ?
  2. Deveniți mai deștepți și mai buni la slujba noastră. (Acest lucru cu siguranță nu va duce la depresie și anxietate paralizante)?

Da, așa, acele opțiuni a suge. Dacă într-adevăr ne luptăm cu codul, nu cred că cea mai terapeutică soluție este să codificăm mai mult.

Trebuie să vă reamintiți la fiecare 5 minute ghidul de stil de cod care trăiește în capul dezvoltatorului dvs. principal?

Ai avut o ceartă de o oră cu un coleg de serviciu despre complexitatea spațială a codului tău React?

Ce putem face de fapt pentru a ne îmbunătăți fluxul de lucru?

Să vorbim prin câteva modalități de neprogramare pentru a ne face mai buni programatori. Opiniile viitoare, alegeți ce funcționează pentru dvs. și echipa dvs.

Meriți să fii fericit, așa că găsește ceea ce te face fericit și fă-o mai mult

Bine, deci acesta pare că ar trebui să fie un brainer, dar nu-i așa? Permiteți-mi să repet asta: meritați să fiți fericiți. Opriți programarea și faceți ceea ce vă place mai mult. Îți promit că atunci când te întorci nu numai că vei codifica mai bine, dar starea ta de spirit îți va influența și colegii.

Când sunteți într-o stare bună de spirit, este mai ușor să vă alegeți luptele. Veți fi mai probabil să lăsați lucrurile mici să alunece și veți fi mai greu de doborât.

Automatizați toate regulile de ghid de stil pe care le puteți. Fii atent la cei pe care nu îi poți.

Rezolvarea unei probleme de bază este suficient de grea. Ultimul lucru de care aveți nevoie este să vă întrerupeți gândirea la fiecare 5 minute dacă aveți nevoie sau nu de punct și virgulă.

Căutați instrumente precum Prettier și ESLint și utilizați configurații comune găsite online. Există câteva beneficii pentru bolnavi aici:

  1. Dacă un coleg urăște o regulă, nu este nimeni din echipă care să se confrunte. Vă puteți scutura pumnii împreună la oricine a venit cu setul de reguli comune.
  2. Puteți avea remediere automată la salvare în majoritatea editorilor, deci nu mai există cod de remediere manual! Salvați și concentrați-vă pe ceea ce contează!
  3. Puteți configura controale automate atunci când cineva trimite un PR, reducând cheltuielile generale.

Întrebați-vă „Dacă voi lăsa asta, ce se va întâmpla?”

Dacă există un lucru de care sunt vinovat, este să argumentez lucruri care nu fac o diferență uriașă la sfârșitul zilei.

Prefer optimizarea prematură a sănătății mintale a colegului meu în locul memoriei computerului.

Computerele sunt din ce în ce mai mari și mai rapide în fiecare an, în timp ce cele umane pot lua atât de mult.

Este important să înțelegeți ce ați putea obține din câștigarea unui argument. Pe de o parte, puteți economisi spațiu de grămadă, pe de altă parte, puteți distruge ziua colegului dvs. și această negativitate se va scurge.

Desigur, există momente în care trebuie să prețuiți codul și performanța. Atunci vei fi recunoscător că nu ai luptat până la moarte cu Ayesha pentru a insera obiecte în recuzită.

Folosiți un editor puternic și apreciați Intellisense și Typings.

Cât de des vă treziți să schimbați fișierele doar pentru a afla în ce ordine sunt argumentele unei funcții? Dar dacă este nevoie de un șir sau un număr pentru size argument?

A fi eliminat din fluxul de lucru duce la oboseală mentală. Trebuie să căutați documentație pentru a vedea ce funcții vă stau la dispoziție. Eu personal folosesc VSCode și TypeScript, dar folosesc ceea ce funcționează cel mai bine pentru dvs.

Petreceți ceva timp răspândind energie pozitivă celor din jur

Ți-ai dorit vreodată că, în timp ce stai acolo, luptându-te, să vină cineva la tine și să te întrebe ce mai faci? Poate doar pentru a mânca o mușcătură?

Nu poți controla dacă alții fac asta pentru tine, dar poți controla dacă faci asta pentru alții. Nu numai că va face ziua cuiva, dar vă garantez că nu vă vor uita bunătatea.

Influențarea culturii bune este la fel de valoroasă pentru mine ca un cod bun. Scară de empatie și bunătate, geanta de dus nu.

Dacă aveți întrebări sau sunteți în căutarea unui mentorat individual React, nu ezitați să mă trimiteți pe Twitter @yurkaninryan oricând!

Dacă îți place stilul meu de scriere, iată câteva alte articole pe care le-am făcut.

Mult succes și codificare fericită! ??