Cum să vă schimbați numele pe Facebook

Come cambiare il tuo nome su Facebook
⏱️ 7 min read

Numele dvs. actual de pe Facebook nu se mai potrivește cu cine sunteți? De la a te căsători până la a-ți dori să mergi după un prenume față de prenume, îți poți schimba numele pe Facebook. Deși există unele restricții, procesul este surprinzător de simplu, în special pentru Facebook.

Cunoaște-ți limitările

Înainte de a vă schimba numele pe Facebook, este important să înțelegeți Regulile și restricțiile de denumire Facebook. Principalele restricții includ:

  • Titluri, cum ar fi medic sau profesionist
  • Fraze și cuvinte care, evident, nu sunt nume, cum ar fi Contul meu de Facebook sau Nu am un nume
  • Numere, simboluri sau punctuație
  • Cuvinte sugestive sau jignitoare

Facebook preferă să vă folosiți numele real. Acesta ar trebui să fie numele care apare în documentația oficială, cum ar fi certificatul de naștere, facturile sau permisul de conducere. Acest lucru se datorează în principal situațiilor în care pierdeți accesul la contul dvs. Utilizarea numelui dvs. real vă permite să trimiteți unul dintre ID-urile acceptate de Facebook ca dovadă a cine ești. O altă metodă este setarea contactelor de încredere pentru a vă ajuta.

Ca alternativă, puteți adăuga, de asemenea, un alt nume, cum ar fi adăugarea unei porecle sau nume de fată la numele dvs. existent. Acest lucru vă permite să vă păstrați numele formal în scopuri de recuperare, dar totuși să enumerați un nume diferit.

Un lucru mai important de reținut este că vă puteți schimba numele numai la fiecare șaizeci de zile. În caz contrar, contul dvs. poate fi semnalat ca suspect. Există o soluție alternativă. Dacă ți-ai schimbat numele sau cineva ți-a spart contul și l-ai schimbat, poți restaura numele anterior dacă poți să te autentifici și să revii înapoi în 48 de ore (mai multe despre asta mai târziu).

Schimbați-vă numele pe Facebook – Desktop

Puteți face acest lucru într-un browser sau prin intermediul aplicației Facebook. Pașii sunt enumerați aici pentru desktop, iOS și Android.

Pentru desktop, conectați-vă la contul dvs. Facebook folosind orice browser pe care îl alegeți. Faceți clic pe pictograma profilului din colțul din dreapta sus și alegeți „Setări și confidențialitate”. Din anumite motive, unii utilizatori au un meniu diferit. Dacă nu vedeți această opțiune, treceți la pasul următor.

Selectați Setări. Dacă nu ați văzut „Setări și confidențialitate”, dați clic pe Setări.

Cum să vă schimbați numele pe setările Facebook

Asigurați-vă că Generalul este selectat în partea stângă a ecranului. Ar trebui să vă vedeți numele, numele de utilizator / adresa URL, adresa de e-mail și multe altele în panoul din dreapta. Faceți clic pe Editați lângă numele dvs. Ca o notă laterală, vă puteți schimba și numele de utilizator / adresa URL făcând clic pe Editare lângă numele de utilizator.

Cum să vă schimbați numele pe Facebook General

Introduceți modificările aduse numelui dvs. Vă puteți schimba numele, prenumele și / sau prenumele. Când ați terminat, dați clic pe „Examinați modificările”.

Cum să vă schimbați numele pe Facebook

Selectați ordinea în care doriți să apară numele dvs., introduceți parola și faceți clic pe Salvați modificările. Dacă numele dvs. a fost schimbat în ultimele 48 de ore, veți vedea un mesaj care va spune că nu vă puteți schimba numele. Cu toate acestea, veți vedea și un mesaj pentru a trece la un nume anterior. Faceți clic pe „Utilizați numele anterior” pentru a reveni. Din nou, aceasta este doar o opțiune în termen de două zile de la schimbarea numelui de familie.

Cum să vă schimbați numele pe Facebook Recenzie

Noul dvs. nume apare imediat după modificare.

Schimbați-vă numele pe aplicația Facebook

Procesul de schimbare a numelui dvs. în aplicația Facebook este similar pentru iOS și Android, atâta timp cât utilizați cea mai recentă versiune a aplicației.

1. Deschideți aplicația Facebook și faceți clic pe meniul cu trei linii din colțul din dreapta sus al aplicației Android sau din dreapta jos în aplicația iOS.

2. Extindeți „Setări și confidențialitate” și selectați Setări.

Cum să vă schimbați numele în setările aplicației Facebook

3. Atingeți Informații personale sub Setări cont.

Cum să vă schimbați numele în aplicația Facebook personală

4. Selectați numele dvs. și introduceți modificările în fereastra următoare.

5. Apăsați pe „Revizuire modificare”.

6. Previzualizați modificarea, introduceți parola și atingeți „Salvați modificările”.

Adăugarea unui nume nou

Dacă doriți doar să adăugați ceva la numele dvs., nu trebuie să vă schimbați numele pe Facebook.

Pentru desktop, parcurgeți procesul de schimbare a numelui de mai sus până când ajungeți la următorul ecran.

Cum să vă schimbați numele pe Facebook Alte nume

Faceți clic pe „Adăugați alte nume”. Faceți clic pe „Adăugați o poreclă, un nume de naștere …” sub Alte nume.

Cum să vă schimbați numele pe Facebook Pseudonim

Faceți clic pe caseta derulantă pentru a alege tipul de alt nume pe care îl doriți. Introduceți numele și dacă doriți să apară în partea de sus a profilului. Faceți clic pe Salvare pentru a termina.

Cum să vă schimbați numele pe tipurile de Facebook

În aplicații, parcurgeți procesul de schimbare a numelui până când atingeți numele dvs. sub Informații personale. Atingeți „Adăugați o poreclă, numele nașterii …” în partea de sus a ecranului de schimbare a numelui. Alegeți tipul și introduceți numele dvs. Atingeți Salvare pentru a salva modificările.

Dacă vă schimbați numele doar pentru a începe din nou sau pentru a obține mai multă confidențialitate, luați în considerare utilizarea mai multor alternative private Facebook. De asemenea, puteți revizui setările de confidențialitate pentru mai mult control.

Legate de:

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x