Cum să vă schimbați obiectivele de mișcare, exerciții și standuri pe Apple Watch

Como mudar suas metas de movimento, exercício e posição no Apple Watch
⏱️ 5 min read

Ca o modalitate de a vă motiva să vă mișcați pe tot parcursul zilei, Apple Watch păstrează tot felul de valori. Mai precis, trei tipuri cheie de date: mișcare, exercițiu și obiective stand. Aceasta este caracteristica de bază a fiecărui Apple Watch, care poate fi acum ajustat în funcție de nevoile și nivelul de fitness. Să vorbim despre cum să vă schimbați mișcarea, exercițiul și să țineți obiectivele pe Apple Watch.

Este posibil să schimbați obiectivele de activitate pe orice ceas Apple?

Abilitatea de a-ți schimba mișcarea, exercițiul și obiectivele de stand este o caracteristică introdusă recent. Cu alte cuvinte, Apple Watch trebuie să ruleze watchOS 7. Din păcate, watchOS mai devreme nu are această opțiune, deci nu ai noroc.

Ca memento, ceasul OS 7 necesită un iPhone 6s sau o versiune ulterioară cu iOS 14 instalat. De asemenea, cea mai recentă versiune watchOS este disponibilă pentru un Apple Watch Series 3 și mai recent (și da, acesta include și Apple Watch SE lansat recent).

Cum să vă schimbați obiectivele de mișcare, exerciții și standuri pe Apple Watch

Rețineți că ajustarea obiectivelor de activitate se poate face numai pe Apple Watch. Cu alte cuvinte, iPhone-ul dvs. nu oferă aceeași funcționalitate. Iată ce trebuie să faceți.

1. Apăsați butonul Digital Crown pentru a accesa meniul principal și a localiza aplicația Activity. Pictograma sa arată ca trei inele colorate. Atingeți pictograma aplicației Activity pentru a o lansa.

2. În acest moment, ar trebui să vedeți trei inele mari colorate, care indică mișcarea, exercițiul și progresul obiectivelor. Puteți folosi degetul sau coroana digitală pentru a derula până la capăt. Apoi, atingeți „Schimbați obiectivele”.

Obiective de activitate Apple Watch Ajustarea valorilor obiectivului de mișcare

3. Apple Watch vă va cere acum să vă ajustați obiectivul de mișcare (calculat în calorii). Puteți utiliza Digital Crown sau butoanele plus și minus pentru a regla. Odată mulțumit de selecția dvs., atingeți Următorul.

4. Pentru a vă ajusta obiectivul de exercițiu (calculat în minute), utilizați din nou butonul Coroană digitală sau butoanele minus și plus pentru a modifica valoarea setată anterior. Atingeți Următorul după ce ați terminat.

Obiective de activitate Ajustarea obiectivelor standului de exerciții Apple Watch

5. În cele din urmă, veți putea schimba și obiectivul standului (calculat în ore). După ce sunteți mulțumit de noua valoare, atingeți OK și veți reveni la aplicația Activitate. Asta este!

Sfat suplimentar – Vizualizați progresul activității dvs. pe Apple Watch

Veți dori să vă asigurați că Apple Watch a acceptat noua dvs. mișcare, exercițiu și obiective de stand. Să verificăm valorile nou setate și, de asemenea, să urmărim progresul activității pe parcursul zilei.

1. Deschideți aplicația Activity pe Apple Watch. Derulați puțin în jos până când vedeți un segment sub cele trei cercuri mari. Aici veți vedea toate cele trei obiective de activitate în valorile lor numerice.

2. Asigurați-vă că acordați atenție numerelor afișate aici. Apple Watch ar trebui să compare cele mai recente date disponibile cu obiectivele dvs. recent stabilite, urmat de un procent de realizare pentru fiecare dintre obiectivele dvs.

Obiective de activitate Apple Watch Previzualizarea raportului curent

3. Dacă derulați puțin mai mult, veți vedea o reprezentare grafică a progresului activității dvs. zilnice. Vor fi trei grafice – pentru mișcarea, exercițiul și obiectivele de stand, astfel încât să vă puteți vedea ziua dintr-o privire.

Încă un sfat – nu uitați că anumite aplicații Apple Watch vă permit să navigați și pe orizontală (majoritatea vă permit să navigați numai pe verticală). Aplicația Activity este un exemplu excelent în acest sens, deoarece derularea de la dreapta la stânga vă permite să configurați opțiuni de partajare (astfel încât să puteți concura împotriva prietenilor dvs.), precum și să vă verificați premiile de fitness.

Înainte de a termina, câteva resurse utile. Iată cum puteți genera rapoarte despre activitatea dvs. Apple Watch. Și, de asemenea, iată cum să faceți fețe de ceas personalizate, care este util dacă doriți să vă puneți progresul în fitness în centrul atenției.

Legate de:

  • Cum să configurați urmărirea somnului pe iPhone și Apple Watch
  • Cum se folosește Apple Watch: Ghidul pentru începători pentru navigarea ceasului
  • Cum să configurați Apple Pay pe iPhone, iPad, Apple Watch și Mac

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x