Cum să vă schimbați ruta pe Google Maps

Cum să vă schimbați ruta pe Google Maps
⏱️ 3 min read

Google Maps este o parte vitală a călătoriilor moderne. Ele vă ajută să vă găsiți direcțiile în locuri străine și să vă amintiți locurile pe care doriți să le revizitați la o dată ulterioară. Cu toate acestea, atunci când vine vorba de cartografierea unui traseu de la punctul dvs. de plecare la destinație, programul folosește adesea informații învechite pentru a planifica un traseu mai dificil, chiar dacă sunteți conștient de unul mai convenabil. Iată cum puteți prelua procesul de rutare și puteți introduce manual propriul traseu în harta virtuală.

Planificarea traseului pe computerul desktop

1. Deschideți Google Maps pe browserul dvs. și introduceți locația punctului dvs. de plecare și zona în care doriți să ajungeți. Harta va calcula cea mai scurtă rută în funcție de informațiile disponibile, care vor apărea pe ecran sub forma unei linii punctate albastre care conectează punctul de plecare la destinație.

2. Faceți clic pe punctul de pe calea albastră unde doriți să faceți modificări la traseu.

3. Trageți acum acel punct în direcția dorită până când linia albastră din acea locație este plasată pe noul drum pe care doriți să îl luați. Direcțiile vizibile în stânga paginii se vor schimba automat pentru a reflecta noua rută.

4. Continuați să alegeți diferite puncte de pe linia albastră până când ați trasat întregul traseu pe care doriți să îl utilizați și acesta se va bloca în acel traseu.

Planificarea traseului pe telefonul Android

1. Deschideți Google Maps pe telefonul dvs. Android și introduceți destinația. De data aceasta, selectați o linie de culoare gri care reprezintă una dintre rutele multiple alternative care ar putea apărea la o anumită intersecție.

Android Google Maps

2. Apăsați pe linia gri și va înlocui linia albastră originală care indica traseul anterior. Celelalte rute gri vor fi în continuare vizibile și puteți continua să selectați alte linii gri până când ați trasat traseul preferat.

3. După ce ați tras traseele nou evidențiate în noile locații ale acestora, celelalte trasee vor dispărea de pe ecran, lăsându-vă cu noi indicații de conducere în conformitate cu noua dvs. rută.

Încrederea în deciziile Hărților

Tipul hărții

Rețineți că Google Maps decide pe un traseu bazat nu doar pe accesibilitatea drumurilor implicate, ci și pe congestia traficului, condițiile meteorologice și o serie de alți factori pentru a crea un plan de călătorie care să vă conducă la destinație cât mai puțin posibil cantitatea de timp. Nu vă grăbiți să renunțați la rutele Google Maps doar pentru că sunteți conștient de un alt mod.

Concluzie

În timp ce Google Maps se străduiește să fie cât mai exact posibil, programul poate fi la fel de infailibil pe cât îi permit persoanele care furnizează informații despre diverse drumuri. Cu hărțile rutiere pe hartă în continuă evoluție și schimbare, este firesc să existe ocazii ocazionale în informațiile Google Maps. Dacă aveți cunoștințe personale despre o zonă sau cunoașteți pe cineva care este conștient de un traseu mai convenabil către destinația dvs., introducerea manuală a traseului vă permite să profitați de informațiile personale și să utilizați în continuare celelalte caracteristici ale Maps.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x