Cum să vă ștergeți contul Snapchat

Como excluir sua conta do Snapchat
⏱️ 7 min read

Doriți să începeți 2021 cu mai puține aplicații de socializare pe telefon? Poate că sunteți în sfârșit gata să renunțați la Snapchat și să refolosiți timpul petrecut de obicei în aplicație pentru ceva mai productiv. Deci, cum îți faci contul Snapchat să dispară definitiv? Aici vă arătăm cum să vă ștergeți contul Snapchat.

Înainte de a vă șterge contul

Ștergerea contului dvs. Snapchat înseamnă că setările dvs. personale, prietenii, instantaneele, chat-urile, poveștile, datele dispozitivului și datele despre locație vor fi șterse din baza de date Snapchat.

Cu toate acestea, dacă doriți să păstrați unele dintre aceste lucruri, puteți continua și descărca datele înainte de a continua să ștergeți complet contul. Aceste informații includ datele contului, istoricul Snap, istoricul chat-urilor, profilul utilizatorului, prietenii, istoricul căutărilor, Bitmoji, abonamente și multe altele.

Pentru a descărca datele, urmați acești pași:

1. Accesați Portalul de conturi Snapchat.

2. Conectați-vă cu acreditările dvs.

3. Faceți clic pe „Datele mele”.

Cum să ștergeți datele mele Snapchat

4. Faceți clic pe „Trimiteți cererea”.

Cum să ștergeți cererea de trimitere a datelor Snapchat

Dacă aveți o adresă de e-mail verificată cu Snapchat, veți primi un e-mail care conține un link odată ce datele dvs. sunt gata de descărcare. Acesta va ajunge sub forma unui fișier ZIP. Rețineți că întregul proces ar putea dura ceva timp și, până când nu veți primi e-mailul, nu vă veți putea șterge contul.

Cum să vă ștergeți contul Snapchat

Vă puteți șterge contul Snapchat fie de pe telefonul mobil, fie de pe desktop. Dacă sunteți departe de dispozitivul dvs. mobil, nu vă faceți griji, deoarece puteți șterge Snapchat-ul de pe computer.

Desktop

1. Accesați Portalul conturilor Snapchat și conectați-vă cu numele și parola dvs.

Cum să ștergeți Snapchat Conectați-vă Dekstop

2. Selectați opțiunea „Șterge contul meu”.

Cum să ștergeți Snapchat Ștergeți contul de desktop

3. Veți fi direcționat direct la pagina Ștergeți contul.

4. Introduceți din nou parola din nou.

5. Faceți clic pe butonul galben Continuare.

Cum să ștergeți Snapchat Ștergeți desktopul contului

Asta e! Ați terminat, contul dvs. Snapchat va fi șters în curând.

Rețineți că Snapchat vă va păstra datele încă 30 de zile, doar în cazul în care vă răzgândiți și decideți să vă întoarceți. Dacă decideți să reveniți, tot ce trebuie să faceți este să vizitați din nou Portalul conturilor și să vă conectați la contul dvs. Acest lucru vă va reactiva contul.

În timp ce contul dvs. se află în această fază „dezactivată”, prietenii dvs. nu vă vor putea contacta sau interacționa în niciun fel pe Snapchat. După scurgerea perioadei de 30 de zile, contul dvs. va fi șters definitiv.

Ștergeți instantaneul de pe mobil

Dacă preferați, puteți utiliza telefonul mobil pentru a vă șterge contul Snapchat. Ștergerea aplicației de pe telefon nu va fi utilă.

1. Deschideți aplicația Snapchat pe telefon.

2. Atingeți imaginea avatarului din colțul din stânga sus.

3. Faceți clic pe pictograma roată din colțul din dreapta sus.

Cum să ștergeți setările aplicației mobile Snapchat

4. Această acțiune va deschide Setări. Derulați în jos până găsiți secțiunea Asistență.

5. Selectați „Am nevoie de ajutor”.

Cum să ștergeți aplicația Snapchat Mobile Aveți nevoie de ajutor

6. Atingeți „Contul și securitatea mea”.

Cum să ștergeți securitatea contului aplicației mobile Snapchat

7. Din meniul care apare, selectați „Informații despre cont”.

Cum să ștergeți informațiile despre cont Snapchat Mobile App

8. Apăsați pe „Ștergeți contul meu”.

Cum să ștergeți contul Snapchat Mobile App Delete

9. De acolo, atingeți linkul către Portalul conturilor.

Cum se șterge portalul de conturi Snapchat Mobile App

10. Veți fi condus la pagina Ștergeți contul.

11. Doar introduceți parola și selectați butonul Continuare.

Cum să ștergeți contul Snapchat Mobile Erase permanent

12. Gata! Contul dvs. va fi șters în curând.

Ca și înainte, va trebui să așteptați 30 de zile până când contul dvs. va fi șters complet împreună cu toate datele dvs. Cu toate acestea, Snapchat avertizează utilizatorii că compania ar putea păstra în continuare unele date cu caracter personal pentru anumite nevoi juridice, de securitate și de afaceri. De exemplu, vor păstra câteva date despre achizițiile pe care le-ați făcut prin intermediul aplicației și acceptarea dvs. de Termenii și condițiile și Politica de confidențialitate.

A face o pauză de la aplicațiile sociale este un lucru bun, dar asta nu înseamnă că ar trebui să le elimini complet din viața ta. Utilizarea moderată este cheia, deci poate că ați dori să aflați cum să petreceți mai puțin timp pe YouTube sau cum să configurați modul de culcare pe dispozitivul dvs. Android, astfel încât să aveți un somn bun.

Legate de:

  • Cum să adăugați muzică la povestea dvs. Instagram
  • Instagram nu funcționează? Iată 7 moduri de a o remedia
  • Creați și utilizați cu ușurință toate tipurile de autocolante în Snapchat

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...